- 3 Nisan 2014
- 36.015
- 146.589
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Teşekkür ederim bu yapıcı yorumunuz için. Engelledim. Şimdi sanırım tüm mesajlarımızı silmek diğer adım ama bunu yapmak da korkutuyor.
Hahahhahahahah en iyi yorumAdam hem aldatiyo, hem de otel rezervasyonu iptal mi, hala gidilicek mi aramiyo bile, şu saat olmus insan haber verir, saygisiz gibi sanki
Keşke o çocuk olsaydı.Aynı çocuk mu bu?
Valla aynıysa sopa lazım sana.
Kendini şu salakla ziyan etme eskiden de söyledik sana köyü kasabayı geç cadde olmaz bundan.
Aynısı değilse de aynısının laciverti belli ki.
Boynuzu yediğimizi eve bırakıp engelleyince anladım. Otele gidiyoz dese reddedecektim bi tık iyi hissettirecekti.Adamla yoluşup, boynuzu yedigini anlayip, sonrasinda niye hos vakit geciriyosun, adam seni hadi otele gidiyoruz diye arasa gidicek miydin hala?
Veriyorum ac kollariniNe biliyim gaz verin de silem.
Zamanında eski sevgilim bana taşınacağı günden önceki gün buradan verdiğiniz gazla çocuktan ayrıltıp evsiz bırakmıştık garibanı topumuz :///
kızmazsanız bir şey soracağım hayattaki amacınız nedir?evlenmek çocuk vs kastetmedim.ama böyle belirsiz bir hayat yaşamak üzmüyor mu sizi?Ne biliyim gaz verin de silem.
Zamanında eski sevgilim bana taşınacağı günden önceki gün buradan verdiğiniz gazla çocuktan ayrıltıp evsiz bırakmıştık garibanı topumuz :///
Sizin de kullanıcı adınız değişmiş galiba :)
Mesajları silmeyin kalsın, ne olacak ki?Teşekkür ederim bu yapıcı yorumunuz için. Engelledim. Şimdi sanırım tüm mesajlarımızı silmek diğer adım ama bunu yapmak da korkutuyo
Belirsiz değil ki. İyi bir okul-kariyer hayatım var. Güzel bir ilişkim vardı. Buralardan uzun bir süre uzaktım. Bazı sebeplerden bitti. Bir ortamda yakışıklı, sevimli bir adamla tanıştım. Görüştüğümüz ilk zamanlar bayağı keyif vericiydi. Sonra durum saptı.kızmazsanız bir şey soracağım hayattaki amacınız nedir?evlenmek çocuk vs kastetmedim.ama böyle belirsiz bir hayat yaşamak üzmüyor mu sizi?
Macera dolu bi hayati var, simdi arabada yolma, simdi hamilelik testi, simdi aksam yemegi, biz napiyoz anca yemek yap, milletin dotunu topla, ben de arabada birilerini yolmak istiyorumkızmazsanız bir şey soracağım hayattaki amacınız nedir?evlenmek çocuk vs kastetmedim.ama böyle belirsiz bir hayat yaşamak üzmüyor mu sizi?
T'li bir şeydi sanki kullanıcı adınız :)Sana en çok kızan kimdi diye bakarsan o bendim işte
Nasıl eve gelince anladınız?Boynuzu yediğimizi eve bırakıp engelleyince anladım. Otele gidiyoz dese reddedecektim bi tık iyi hissettirecekti.
Hatalarınızdan ders çıkararak. Biz ne desek boş. Bazıları başkalarının tecrübelerinden yola çıkarak kendine ders çıkarıyor. Çoğu kişi de deneyimlemeden öğrenemiyor. Deneyimleyince ders çıkarıyor. Siz hangi kategoridesiniz bilmiyorum ama verebileceğim tek tavsiye ders çıkarıp, aynı hataları tekrarlamamak.Sevgilisi olan(?) bir adamla görüştüğüm için üzüldüm. Sonra adamın iyi biri olmamasına üzüldüm. Muhtemelen kadınla arayı düzeltmek için beni manipüle edip kan verdirtmesine izin verdiğim için üzüldüm. Gururum kırılmış, yalanlara inanan bir salak gibi hissediyorum. Bundan nasıl vazgeçeceğim?
tmm da tüm ilişkileriniz de sadece eğlenmek var cinsellik var yakışıklı bir adam var.sevgi yok saygı yok dünyaya aynı gözden bakmak yok.bence bu adam son olsun toparlanın ve size değer veren insanlarla olunBelirsiz değil ki. İyi bir okul-kariyer hayatım var. Güzel bir ilişkim vardı. Buralardan uzun bir süre uzaktım. Bazı sebeplerden bitti. Bir ortamda yakışıklı, sevimli bir adamla tanıştım. Görüştüğümüz ilk zamanlar bayağı keyif vericiydi. Sonra durum saptı.
Sekerim sen iste ortaya alip sacini basini bile yolariz, alma boyle manyaklari hayatina, yol ver gitsinT'li bir şeydi sanki kullanıcı adınız :)
Lütfen yine biraz bana kızın. Geçen sefer hayli etkili olmuştu.
Yok artıkBu kadın bundan daha önce çocuk aldırmış. Bana da siz korunuyor musunuz muhabbetlerine girdi. Cevap vermedim.
Teşekkür ederim önce bu teşvik edici yorumun için.tmm da tüm ilişkileriniz de sadece eğlenmek var cinsellik var yakışıklı bir adam var.sevgi yok saygı yok dünyaya aynı gözden bakmak yok.bence bu adam son olsun toparlanın ve size değer veren insanlarla olun
bir kadın olarak ben üzüldüm ya.hiç bir kadın bunlara maruz kalmamalı.sadece cinsellik için kabul edilmemeli.cinsellikte hayatın bir parçası ama böylesi değilll.Sekerim sen iste ortaya alip sacini basini bile yolariz, alma boyle manyaklari hayatina, yol ver gitsin
Basta bilemezdi ki boyle olucagini, belki guzel bi iliskiye donusur diye dusunmus olabilir, baslarda cok keyifliydi diyobir kadın olarak ben üzüldüm ya.hiç bir kadın bunlara maruz kalmamalı.sadece cinsellik için kabul edilmemeli.cinsellikte hayatın bir parçası ama böylesi değilll.