Diyetsiz zayiflayalim

Bende dün tüm gün hastanedeydim sabah bi kruvasan yedim küçüklerden. akşamda küçük bi dili yaşpasta yedim çünkü arkadaşımın doğum günüydü bi günde gitti diyet

H
Bende dün tüm gün hastanedeydim sabah bi kruvasan yedim küçüklerden. akşamda küçük bi dili yaşpasta yedim çünkü arkadaşımın doğum günüydü bi günde gitti diyet
Hastanedeyim derken ? Önemli bisey yoktur inşallah . tamam olsun bol su iç kana karışmadan at onları vücuttan , bende dün makarna yedim diye mıdır nedir hiç kahvaltı yapasim gelmedi. Sütlü yulaf yedim , simdide tarcinli sutumu iciyorummmm :) biraz hafiflemiş hissediyorum kendimi, ama pazara kadar tartılma yok benim için :)

Kasık sancılarım vardı onun için gitmiştim tşk ederim. Dün 2.5 lt su içtim halada içiyorum valla umarım işe yarar. Bende pazara kadar tartılmcm motıvasyonum düşer yoksa :) Tarçınlı sütte light süt mü kullanıosun

Yok canim ligt değil yanı yarım yağlı . süt zaten yararlı tarcinda yağ yakimini hızlandırıyor ve tatlı istegimi kırıyor , inanmazdım ama cidden kesiyor tatli istegimi :) hastalanınca (adet olunca yani ) dikkat etmek daha keyifliymis ama onu anladım

buğday ruşeymi öneriside benden olsun :) hem tok tutuyor hem protein ve vitamin yönünden çok zengin.

Hergun kahvaltı yapmaktan sıkıldığım için bugün Yulaflı sütle gecistirdim öğlende biraz acikma oldu bi orta boy patates hasladim , midemi bastirayim diye , normalde bu saatlerde IP atlayıp hareket edip o patatesleri biraz yok etmeyi dusunuyordum fakat öyle bi baş agrim var ki yatiyorum yediğim patates de içerde büyük ihtimal bi güzel yayiliyordur yarım saate kadar akşam yemegimi yicem , akşam zencefilli yeşil çay ile de metabolizmami hızlandırmaya calistircam. Bir orta boy patates den bisey olmaz elbet ama katı olduğu için mideme oturmuş gibi hissediyorum. Yarın cuma tartilirim belki dayanamicam çünkü

buğday ruşeymi internetten biraz araştır canım kendini markette bulacaksın :)

Tamam canim bakayim hemen, birde gerçekten herşeyin başı sağlık, şok diyet falan boş şuan anladım, bugün Zayıflamak için değil gerçekten canim istemediği için bisey yememistim. Azonce ayıptır söylemesi çıkardım basımın ağrısından , şimdi gidip adam akıllı biseyler yicem, canim istemese bile zorla da olsa kahvaltı yapıcam bu da ders oldu bana

İki tabak tarhana içtim ,

sonra tatlı çekti canim bide bugün biraz rahatsızlandım diye kendini ödüllendirdim diyelim 2 tane kemalpaşa tatlı yedim.

Şekersiz Çay ve biraz kraker ,

buraya kadar bisey yok gibi ama bi saat önce karşı komşumuz poğaça yapımıs gece gece kafayı mi yeemiş ne, çok da güzel olmuş bi tane yedim artık
Bundan sonra pişman olacağım şey yedigimde kırmızı boyucam tamda yarin tartilacaktim neyse yarın eski ve yeni kilolari yazarim iyi geceler

26.01.2016 64.7
29.01.2016 64.2.
Hayirlı cumalar herkese , bugün de güzel ve sağlıklı bi gün olsun

1 haftaya kadar abimlerde kalicam , tartı yok ancak eczaneye gidip tartilabilirim , oyuzden çok dikkat etmem gerek dün kacamaklarim oldu AVM ye gittiğimiz için , içerde dükkanlara gir çık biraz enerji atmaya çalıştım , telafi olarak da bu sitede bulduğum 30 günlük spora başladım ,
Biraz yorucu baştan diyeyim Enazından ilk gün için bacaklarım fena açıldı ama yapılamayacak şeyler değil . dünün telafisi olarak AC karna yaptım sporumu sporuda foto olarak Aticam rahat bulursunuz. İlk gün bitti mart sonuna kadar şekle girmem lazim tempo devam

Sabah tam buğday tost ekmeğinden 2 tost , domates , çay
Akşama kadar bisey yemedim disardaydim
Akşam bi tabak ıspanak yoğurt
Veee tatlı isteğimi bastırmak için yarım t.b tost ekmeğine cokokrem surdum azcik
Bugünü de kazasız belasiz atlattım yanı birazdan yine dışarda olucam bisey yiyecegimi dusunmuyorum , aksamda leslie yapmayi dusunuyorum hic hareketsiz kalmaktan iyidir :) pzt tartilcam bakalım buraya yazarim
30 mart isteme tarihi tam 2 ay var ve en az 10 kilo gitmeli kizlaaaaaar

Bugünü zararsız kapattim , tartimi yanıma aldım , kilomu gormezsem catlardim heralde yarın kilomu tekrar guncelleyecegim. Sabah yine sporla devam level 1 in 2. Bölümü

1 hafta sonra ilk kez tartıldım bi hafta önce 63.9 dum
Şimdiiii 61.5

Cok iyi canim çok sevindim senin adına güzel gidiyorsun, bi hafta iyi dayanıyorsun tartılmak için :) spor yapıyor muydun sen :)

Kahvalti 1.5 yumurta 4 yeşil zeytin bir dilim peynir bir dilim kepekli ekmek
Şuan yeşil çay iciyorum
Önemli olan akşam tabi. Gece yatmadan önce 15 dk leslie yapiyorum .
2 gün olmuş tartilali oyuzden tartilmayı dusunmuyorum 2 gün daha

Eklentiler

• IMG_20160131_122101.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…