• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetsiz zayiflayalim

IMG_20160131_134114.jpg

1 adetinde yaklaşık 57 kalori var , tatlı ihtiyacımi kesmek için yiyeceğim. Aynı zamanda birçok yararı var. Lifli bir yiyecek olması tatlı isteğini bastırması diyet için önemli olan kısımlari :KK14: araştırırsanız zararsız güzel bir besin olduğunu göreceksiniz .

IMG_20160131_152240.jpg

Canlarimm kilo vermeyi biraz hızlandırmak için lahana corbami ocağa koyuyorum:KK9:
Şok diyet yapma niyetim yok akşamlari veya ne zaman istersem bu çorbadan yiyeceğim.
Bi hafta kadar bu çorbayla ( dayanabilirsem ) devam edip sonuclari gormek istiyorum. Cok guzel yorumlar var umarim bende de o sekilde fark gosterir.
Tadını güzelleştirmek için yapacağım değişiklikleri de haber ederim :KK15:

evet canım ben sporda yapıyorum geçtiğimiz hafta 3 gün 20 dk yürümüştüm koşu bandında. Yediklerimede baya dikkat ediyorum 1 hatfadır hiç ekmek yemedm mesela :) en çok korktugum pazar kahvaltısıydı onu da atlattım çok şükür ekmeksiz :) kahvaltı için kendime yaptıgım menü: yağsız yulaf kepeğinden krep(dukan diyeti tarifi), kibrit kutusu peynir, 4-5 zeytın, domates salatalık,taze nane, 1 çay kaşığı bal ve şekersiz çay. baya baya doydum :)

Eki Görüntüle 1759324
Canlarimm kilo vermeyi biraz hızlandırmak için lahana corbami ocağa koyuyorum:KK9:
Şok diyet yapma niyetim yok akşamlari veya ne zaman istersem bu çorbadan yiyeceğim.
Bi hafta kadar bu çorbayla ( dayanabilirsem ) devam edip sonuclari gormek istiyorum. Cok guzel yorumlar var umarim bende de o sekilde fark gosterir.
Tadını güzelleştirmek için yapacağım değişiklikleri de haber ederim :KK15:

Canım ben bu çorbayı yapmıştm ve 3 gün dayanabildim tadı berbattttt :KK42:

Canim benimde çorbayı içmek nasip olmadı daha o gün hala oldum oyle kaldı gitti :anneadayı: 2 gundur uyku yok yeme içme desen öyle heralde biraz farketmisimdir . 2 gundur takip ettiğimde yok zaten bi kaç güne devam ederim artık . vazgeçmiş değilim sadece bi kaç gun hala olmanın tadını cikarayim dedim :nazar: birkaç güne tekrar buradayım , takibi bıraktım anlamına gelmiyor :KK55: cuma gününe yeni kilomla buradayım :KK54:

Gözün aydın canım sağlığıyla büyüsün inşallah :nazar: Bende hala olduğumda aynı şeyleri yaşadığım için anlıyorum ev hiç boşalmaz, çocuk hiç susmaz :KK48: Cuma günü bekliyorum sen şimdi tadını çıkar ama yediklerinede dikkat et :KK25:

Amiin güzel dileklerin için arkadaşım, su zor zamanları atlatsak rahatlicam sabır bakalım..
Dikkat ediyorum yinede yediklerime, boş bırakmıyorum bu konuyu da :KK3: yarın tartilip yazicam, değişim olduğuna inanıyorum bakalım, olmadıysa da sağlık olsun yigenim için enerjik olmam lazım çünkü uykusuz geceler beni bekliyor:KK46:

29.01 64.2
05.01 63.0
Allahımmmm hafifledimmmm adeta şişkinliğim gitti . bunun kalıcı olması için ugrasicam tabikide :KK28: tam gaz devam ay sonuna kada 60 dan geri saymaliyim nisanlimla buluscam da:-)

Şükür bugünü sıkıntısız kapaticam. Akşam yemegimde gayet masumaneydi tarhana ve ekşili köfte . şuan biraz aciktim ve browni yememek için tutuyorum kendimi oyuzden buraya yazayım dedim yemicemmmmm tabiki:mad: artık yeni taktiğim yedim say dicem kendi kendime. Yedim say Asena ve pisman oldum suan bosuna kalori uyumadan once:p
Yarın sabah bakalım kiloya
Zerdacal da aldım yoğurt kurume başlıcam artık
Neyseki yemedim browni falan :21:

Büyük başarı browniye dayanmak tebrık ediyorum :KK15: Ben canım bişi istemesin diye mutfaga girmiyorum gecen gun sadece tatlı krızı geldı aksam. Senın taktıgı uyguladım tarcınlı ve kakaolu sut içtim ve kestı hemen :KK73: Bende zerdeçal ve zencefil aldım başlayacağım ama şuan yoğurt-acı pul biber-limon yapıyorm son günlerim kaldı :cool:

Her akşam mi yiyorsun onu canim, ben aynı zamanda kayısı suyuna başladım canim ya ayıptır söylemesi benimki biraz tembel 2 bazen 3 gün hiç dışarı çıkma durumu olmuyor. Çıkınca asıl o hafifleme ile daha fazla gaza geliyorum. Şuan 63, belki 62 lerdeyim ama bilemiyorum :KK12:

Bende aynı durum var canım su içmeklede çok alakalıymış o yüzden ben cok su içiyorum ve yoğurt küründen galiba kabızlık sorunu çok kalmadı. Her akşam uyumadan yarım saat önce yıyın yazıyordu öyle uyguladım ben. pul biberin çok kaliteli ve acı olması şartı var canım. Neyse ki benım annem kendı yapıyor pul biberi aramakla uğraşmadım :))) zerdeçallı tarif bir gün durup bir gün yapılıyormuş sanırım.

Evet aynen , daha etkili oluyor tartıda . sende durumlar nasıl ben 4 kiloya yakın vermis oldum şükür, benim için ilk kilo kaybı önemli yoksa gaza gelemiyorum. Gerisi gelecektir inşallah. C.tesiye kadar en az 1 kilo gitmeli. Gitmezsen eğer beni rencide edin dedim:KK14:

IMG_20160208_220849.jpg

Yoğurt kurum bitmek üzere, bugün kendime yenik dustum öğlen bir tabak makarna yedim. Ceza olarak da akşam yemeği yemedim .çok açlık da yoktu zaten makarnalar midem oturduğu için. Şimdi bu kuru yiyip , leslie 1 mil yapıcam. Bu sabah 62.8 dim . 67 den iniyorum yavaş yavaş :KK76:

Kizlarrrre tartim yer degistirdikce farkli tartiyormus megersem. Suan duzeldi Yarından itibaren güncel kilolarimi yazicam. Her akşam yemekten sonra leslie ve yattığım yerden boş kalmamak adına bacak hareketleri yapiyorum. Vaktim azaliyor kendimi toparlayıp akşam kacamaklarini kesmem lazım

Tam doğru kilo bilgini yazıyorum. Bebek biraz fazla etkiledi hayatımı oyuzden ilgilenemedim burayla, ama tabikide gelişmeler güzel .
29.01 64.1 ile uyaniyordum.
13.02 63 ile uyandım. Ayıptır söylemesi daha çıkmadim da ordan da giderse biraz daha mutlu olucam :KK9: hergun 2 defa leslie ile 1 mil yapiyorum sonrasında ise bacak ve karın hareketleri yapiyorum . alışkanlık haline getirdim , başkalarına da tavsiye ediyorum . 20 dk yarım saat çok bi zaman değil. Akşam yatmadan önce yapiyorum bi tanesini zaten.
Sabah yumurtalı kahvaltimi yapıyorum

öğlen bi kase çorba ile bastiriyorum kendimi . eğer çayın yanında burçak atistiracaksam bir kase yeterli oluyor.

Akşam da çorbası ictigim için sadece ne yemek varsa önüme yiyeceğim kadar koyup yoğurt yada salata sadece onu yiyorum .

Akşam 7 gibi yemek işi bitiyor. Bebek olduğu için zaman geçiyor bisekilde ama geç yatiliyor. hareketlerimi de yapiyorum zaman gcsin diye. Ama 10 gibi biseyler yeme isteğim artiyor
Tarcinli zerdacalli bal süt
Yada meyveli yoğurt
Leblebi
Bunlar ile bastiriyorum kendimi...
Başka yöntemlerde bulmaya caliscam artık napalim .
Bi gün 12 gibi kestane yemistim. Kilo yapar yapmaz biseyler okudum ama kesin bi cevap bilemedim bulamadım. Çok yememek lazım ama bence çünkü ertesi gün tartıda gr oynamadi .l:KK42:
Benim duzenim bu şekilde.
Tartidaki değişimler zaten sizi bi programa sokuyor..

10 günde 1 1.5 kilo bana gore az, hedefime ulasmam için. Ama bunuda akşam ki kacamaklarima veriyorum . yediğim kestaneler ve ayıptır söylemesi kemalpaşa tatlısı... 4 güne yakın bu şekilde yediğim için kendime kizmaliyim asıl. .. Bundan sonra yok yedim yiyecegimi aldım hevesimi . diğer c.tesi hedef 61.5 - 62 . olmazsa rencide edin beni :mad::KK20:

Dünü kazasız kapattim yemekten sonra sadece saat 10 gibi leblebi yedim 10 15 kadar. Sabah tartım güzel gosterdi haftanın ortalarına doğru daha güzel bi değer gorursem öyle yazıcam. C.tesiye hedef 1- 1.5 kilo , düzen aynı herkesin yediği içtiği değişebilir kişiye gore oyuzden ayrıntılı yazmicam :KK8: leslie devam bacak karın hareketleri devam . buraya yazmak bile azmimi artırıyor.:KK5:

Dün akşam yağlı yedim . kizartmadan daha zararlı ne olabilir ama dayanamadım çok fark etmez nasilsa dedim bu akşam odül olsun dedim.:mad: sen ne kadar verdin de odül olsun diyorsun ya , o an dusunemedim işte. 63 ile uyanan ben 63.5 la uyandım bu sabah , ve büyük WC çıktığım halde . ders oldu bu bana yarım saatlik yemek zevkim için 2 3 gün ugrasicam şimdi . bu c.tesi 62 ile uyanmam lazım bakalım nasıl olacak:KK64:
Neyse herşey bitmiş gibi davranmak istemedim. Sabah sporunu yaptım kahvaltı da masumdu. Öğlen bisey yemedim zaten yeşil çayımi da içtim . icim rahat biraz ama halen fazlalık duruyor tabi. Bol su icmem lazım içimi temizlemem lazım . 2 gün içinde bu durumu kurtaracağımi dusunuyorum. Umarım onu kurtaricam derken daha da eksileri gorurum inşallah :110:
Bi daha yakın zamanda yok böyle kaçamak . ya senin 1.5 ay sonra nişanın olacak senin neyine bu şimdi çok kizdim kendime ..:KK12:
Umarim Güzel haberlerle yazarim bidahakine :KK16:.

Bu akşam tartilmadim ama biraz telafi yaptım gibi bugün. Yarın olumlu bi sonuç bekliyorum. Akşam yemeğini 7 de yedim bitti.
10 gibi tarcinli zerdacalli sütümü içtim. Başka da bisi yok şuan zaten karnın gurlayarak uyucam. Ama şuana kadar çok rahattim zaten.
Artık yeşil çayların için zencefil zerdacalda ilave edicem ara ara mideyi gazlamak lazım .
Sabahları limonlu ılık su. Ve ara öğünlerde de cacık yemeyi dusunuyorum tuzlu niyetine .alternatifleri artırmak lazım .
Çikolata ihtiyacım içinde tarcinli sut içine yarım kare bitter ekleyebilirim diye dusunuyorum .
İcim rahat uyuyorum iyi geceler :KK76:

Back