Tam doğru kilo bilgini yazıyorum. Bebek biraz fazla etkiledi hayatımı oyuzden ilgilenemedim burayla, ama tabikide gelişmeler güzel .
29.01 64.1 ile uyaniyordum.
13.02 63 ile uyandım. Ayıptır söylemesi daha çıkmadim da ordan da giderse biraz daha mutlu olucam
hergun 2 defa leslie ile 1 mil yapiyorum sonrasında ise bacak ve karın hareketleri yapiyorum . alışkanlık haline getirdim , başkalarına da tavsiye ediyorum . 20 dk yarım saat çok bi zaman değil. Akşam yatmadan önce yapiyorum bi tanesini zaten.
Sabah yumurtalı kahvaltimi yapıyorum
öğlen bi kase çorba ile bastiriyorum kendimi . eğer çayın yanında burçak atistiracaksam bir kase yeterli oluyor.
Akşam da çorbası ictigim için sadece ne yemek varsa önüme yiyeceğim kadar koyup yoğurt yada salata sadece onu yiyorum .
Akşam 7 gibi yemek işi bitiyor. Bebek olduğu için zaman geçiyor bisekilde ama geç yatiliyor. hareketlerimi de yapiyorum zaman gcsin diye. Ama 10 gibi biseyler yeme isteğim artiyor
Tarcinli zerdacalli bal süt
Yada meyveli yoğurt
Leblebi
Bunlar ile bastiriyorum kendimi...
Başka yöntemlerde bulmaya caliscam artık napalim .
Bi gün 12 gibi kestane yemistim. Kilo yapar yapmaz biseyler okudum ama kesin bi cevap bilemedim bulamadım. Çok yememek lazım ama bence çünkü ertesi gün tartıda gr oynamadi .l
Benim duzenim bu şekilde.
Tartidaki değişimler zaten sizi bi programa sokuyor..