• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetsiz zayiflayalim

Super ya of bana sporu mecbur kılacaksiniz siz :KK43: spor tabi olmalı ama evde yaparım diyorum o da kalıyor tâbi ... Tebrik ederim çok iyi olmuş baslangicimiz ayniymis benim sana yetişmem lazım :KK70:

Bana olmayan etegim bol geliyor su anda daha çok vermişim gibi görünüyor

Sabahları 14 gündür ebru sallı ile günde 30 dk da 2 beden inceli yapıyorum

En az haftada 2 kere de leslie ile 3 mil yapiyorum

Bana olmayan etegim bol geliyor su anda daha çok vermişim gibi görünüyor

Sabahları 14 gündür ebru sallı ile günde 30 dk da 2 beden inceli yapıyorum

En az haftada 2 kere de leslie ile 3 mil yapiyorum
İnternetten bakayim dediğine , haftaya kadar sana yetiseyim bari çok iyi oldu bu :D :D çalışıyor musun yaş kaç peki

İnternetten bakayim dediğine , haftaya kadar sana yetiseyim bari çok iyi oldu bu :KK70: :KK70: çalışıyor musun yaş kaç peki
Yok bebeğim den ötürü istifa ettim 24 yaş ... 3 haftaya esim gelecek inşallah onu fit karsilayim dedim bende olabildiği kadar 48 e kadar yolum var ama:KK50:

Ayy güzel bi amaç ama, Allah bağışlasin bebeginide :) benimde ona benzer aslında , nisanlim İzmirde ben antalyada , benimde yaklaşık 3 hafta vaktim var buluscaz yanı bende bi değişiklik olsun istiyorum ozamana :) 48 olmasa da 53 falan çok güzel olacak çok uzakta değil olur yani

Madem düğünün var, ne yap ne et şu diyeti sporla destekle.
gelinliğin içinde fit ve şekilli durmak gibisi olamaz değil mi? sporsuz zayıflama ve sporlu zayıflama arasında görünüş ve çökme açısından ciddi fark var.
hem şöyle bir laf var,aklına yaz bunu;
diyetle zayıflarsanız vücudunuz kıyafetler üzerindeyken iyi görünürsünüz, sporla ise zayıflamak vücudunuzu çıplakken de iyi gösterir :KK8:
bilmem anlatabildim mi :KK70:

Ayy güzel bi amaç ama, Allah bağışlasin bebeginide :) benimde ona benzer aslında , nisanlim İzmirde ben antalyada , benimde yaklaşık 3 hafta vaktim var buluscaz yanı bende bi değişiklik olsun istiyorum ozamana :) 48 olmasa da 53 falan çok güzel olacak çok uzakta değil olur yani
Ne kadar çok ortak yanimiz var aslında :KK48:
Varya mutfağa gittim gitmez olaydım ağzın hala sulanıyor karnimda tok amA yarında sabredeyim olmadı sonraki gün patlarım :KK30:

Ne kadar çok ortak yanimiz var aslında :KK48:
Varya mutfağa gittim gitmez olaydım ağzın hala sulanıyor karnimda tok amA yarında sabredeyim olmadı sonraki gün patlarım :KK30:
Ben bi saattir yataktayim valla sırf bişiler yemiyeyim diye odaya gittim yattım offff :D sende dikkat et aman , gerçi senin bebiş var Yatman zor ama olsun kitle mutfağı :D

Madem düğünün var, ne yap ne et şu diyeti sporla destekle.
gelinliğin içinde fit ve şekilli durmak gibisi olamaz değil mi? sporsuz zayıflama ve sporlu zayıflama arasında görünüş ve çökme açısından ciddi fark var.
hem şöyle bir laf var,aklına yaz bunu;
diyetle zayıflarsanız vücudunuz kıyafetler üzerindeyken iyi görünürsünüz, sporla ise zayıflamak vücudunuzu çıplakken de iyi gösterir :KK8:
bilmem anlatabildim mi :KK70:
Hahahh çok güzel ve çok iyi anlattinnnnn bunu aklımdan cikarmam artık :D yarın carsiya çıkmışken spor salonlarına bi bakayim en iyisi , şimdilik iş hayatım yok gibi de evde oturmaktan iyidir. Burası bana güzel gaz veriyor valla , bende başkalarına ornek olurum inşallah :D

Hahahh çok güzel ve çok iyi anlattinnnnn bunu aklımdan cikarmam artık :KK70: yarın carsiya çıkmışken spor salonlarına bi bakayim en iyisi , şimdilik iş hayatım yok gibi de evde oturmaktan iyidir. Burası bana güzel gaz veriyor valla , bende başkalarına ornek olurum inşallah :KK70:

rica ederim, spor gibisi yok..
ben mesela evde fazla spor yapamıyorum.leslie ile şu walk muhabbeti geçen sene baktım bana inanılmaz sıkıcı geldi..evde dikkatim çok dağılıyor.
oysa spor salonunda etrafta milletin spor yapması acaip gaz veriyor.sen de kaptırıyosun kendini.e bide para verdim gitmem lazım durumu var iyi bir baskı oluyor.bir de ev ortamı hiçbir zaman spor salonu gibi olamaz bi kere bir sürü alet edevat var hoca program falan yazıyor sana..bunlar bayağı gazlayıcı etmenler.e senin motivasyonun da tam "düğün var" yani bu haftaiçinde mutlaka bir spor salonuna yazıl bence.
yalnız senin ilk yazdıklarına bakarak yemende biraz sıkıntı var bana göre.şöyle ki; "Akşam 6 ya kadar abartmadan herturlu yagli unlu hamur tatlı işi besinler yenebilir" demişsin.evet de, hergün değil kesinlikle.hafta 2 falan en fazla yani ödül gibi.zira bu dediklerin glisemik indeksi çok yüksek gıdalar cabucak acıktırıyor ve hemen yağa dönüşüyorlar çünkü.bu zinciri kopan bi bisikletin boş pedalını çevirmek gibi bişey. pirinç pilavı yeme bulgur ye ille pilavsa.. makarna da aynı şekil hatta kepekli ye mesela.bunları 6 dan önce yesen de gece yine acıkırsın bu arkadaşların da glisemik indeksi yüksek çünkü.
sabah sağlam bir kahvaltı yap.tabi sağlamdan kastım börek,çörek patates kızartmasından oluşan bir kahvaltı değil.
ben 170 boya 58 kg ım şu an. hedefim 55 kg. geçen kış 65 kg a kadar çıkmışlığım var zor bir durum gerçekten.
mesela benim kahvaltım genelde şu şekil;

*2 dilim tam buğday ekmeği arasına beyaz peynir - 4 dilim çeri domates
*6-7 adet yağsız tuzsuz yeşil zeytin
*1 haşlanmış yumurta (üzerine pul biber,kekik,karabiber serpilmiş)
*maydanoz-dereotu-taze nane (bulabilirsem) bir güzel karıştırıp,üzerine bol limon salatası.yağ yok kesinlikle.
*3 adet ceviz
*4-5 adet çiğ badem/fındık
*2-3 adet günkurusu kayısı
*1 çay kaşığı ev yapımı pekmez (akşam spor programım yoğunsa)
*sınırsız şekersiz çay

o kadar tok kalkıyorum ve uzun saatler acıkmıyorum ki.. harika birşey. böylece öğle yemeğini bile fazla acıkmadan geciştirebiliyorum.

eğer vaktim yoksa;
* 1 tabağa portakal , elma, muz,mandalina vs. dilimleyip yiyorum yanına da
*1 bardak tam yağlı süt içiyorum.basit ama sağlıklı.

Arkadaşlar lütfkızlar.birimize destek olalım ve atalım bu kiloları ustumuzden. Geçen sene abimin düğünü için 65 den 56 kiloya kadar sustum spor falan yok lahana çorbası kalori hesabı falan derken gitti kilolar uzun zaman aldı tabi. Sonunda istediğim elbiseye girdim ve düğün sonrası hepsi ve daha fazlası geri geldi , şuan yine 65 oldum. Ama bu sefer kendi düğünüm var artık kismetse temmuzda :) temmuza kadar vaktim var anlamına gelmiyor bu tabi
Hedefim 10 kilo 1 ayda 2 ayda bisekilde azalarak gitmeli bu kilo. Benim uygulayacağım taktikler akşam 6 dan sonra yemek yememek ,
Bunu demesi kolay yapması benim içinde oldukça zor ama birbirimize sorumlulugumuz olsun yemeyelim.
Akşam 6 ya kadar abartmadan herturlu yagli unlu hamur tatlı işi besinler yenebilir o kişinin vicdanına kalmış abartmak sizin elinizde. 6 da akşam yemeği (sebze, tavuk, baklagiller) 8 9 kasık yoğurt salata yenmeli, aynı şekilde 4 kaşık asilmamali pilav makarna
Önemli kısım 6 dan sonra ne yenecek , yenmeden nasıl durulacak. Secenekleri çok araştırdım
1. Tarçınli sut
2. Zencefil , zerdeçal, tarçın yoğurt karışımı
3. 1 kaşık Yulaf ile naneli pulbiberli yogurt
4 . elma
5. Limonlu su
6. Yeşilçay
Tuzlu olarak Yulaflı yoğurt tatlı olarak tarcinli süt favorimdir.
Birbirimize yardımcı olalım , bende hergun kilomu ve denediklerimi yazmayı dusunuyorum .sizinde desteklerinizi bekliyorum kızlar. Yakın zamanda lahana çorbasına başlamayı dusunuyorum
Bahsettiğin baharatlı yoğurt karışımını denedin mi?

Bahsettiğin baharatlı yoğurt karışımını denedin mi?
Evet canim denedim, deneyen bir çok kişide olumlu sonuç almış , tabi olmayanların da var . her gün yapılmaması gerektigini uyumadan 3 saat önce falan yenmesi gerektiğini biliyorum. İlk yedigimde 500 gr. Kadar eksilme oldu sonrakinde ise 300 gr falan. 1cay kaşık zencefil , 1cay k. Zerdeçal bide aynı şekilde tarçın , bir kase yoğurt. Haftada 2 gün yiyordum

Merhaba :KK31: bende boğazını tutamayıp 65 kiloya ulaştım ve dün vucut analizi yaptırdım berbat durumdayım vucudumda 22 kg yag var, sıvı oranım düşük, 25 yaşında olmama ragmen kılolar yuzunden metabolızma yasım 31 e cıkmıs:110: dün akşam itibariyle diyete girdim ve hemen kendime koşu bandı aldım. Diyet arkadaşı arıyordum ki bu sayfayı gördüm beni de aranıza alır mısınız :KK49: ismim burcu, 25 yaşında antalyadan.

Hoşgeldin burcu tabiki de artık aramizdasin, bende antalyadan 24 yaşındayım , bu arada baslangic kilomuzda aynı :) herşey benzer olduğu için diyet arkadaşlığı daha bi keyifli olacaktır :) bi sure var mi peki önünde , su zamana kadar vermem gerek gibi

Evet eğlenceli olacağına eminim çünkü diyet yalnızken çok sıkıcı:KK16:1 ayda 4-5 kilo verebilrsem sağlıklı olanı bu diye düşünüyorum. peki diyet arkadaşlığını nasıl yapıyorsunuz whatsapp grubu filan mı burdan yazmak şeklinde mi?

Evet eğlenceli olacağına eminim çünkü diyet yalnızken çok sıkıcı:KK16:1 ayda 4-5 kilo verebilrsem sağlıklı olanı bu diye düşünüyorum. peki diyet arkadaşlığını nasıl yapıyorsunuz whatsapp grubu filan mı burdan yazmak şeklinde mi?
Hiç burda whatsaap grubu olarak gormedim canim, haftada 1 yada 2 kilo normal dediğin gibi, haftada iki kere burda kilolarimizi yazarak ( vermiş olarak tabi inşallah :D ) birbirimize ilham kaynağı olabiliriz . perşembe ve pazar gibi yani. Onun dışında soracaklarimiz yada denedigimiz şeylerde olabilir . birbirimize sorumlulugumuz olursa daha gerçekçi olur diye dusundum. Artık bugün geçti tabi ama yarın sabah net kilolarla baslayabiliriz. ;)

Akşam 6 dan sonra sadece yazdığım ödem atıcı yağ yakıcı karışımlardan yiyerek içerek Enazından biraz AC yatmak da fayda var çünkü 4 saat biseyler yemeyince yağ yakan hormanlar devreye giriyormus ve yediklerimizden değil hazırda olan yağlardan yakıyor bu bile içimi rahatlatiyor :D

tamam ben yarın sabah tartılırım yazarım buraya canım :)

Back