• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetsiz zayiflayalim

Akşamları mi yiyorsun yanı ? Senin gelişmeler çok iyi akşam yada gece yeme alışkanlığın varsa azaltirsan kısa surede baya erirsin :) başlangıç ve ideal kilon ne peki
Yok sadece çok yiyorum mesela sofradan kalkdığım zaman genellikle hazımsızlık çekiyorum geceleri artık yemiyorum önceden çok yiyodum

o zaman ben not alıyorum yarın sabah ve perşembe günü yani pzt perşembe günleri yazcm buraya.

Evde kosu bandi sayesinde spor yapıyorum günde 2 saat
Bende koşu bandı almayı düşünüyorum önerir misiniz sizinki motorlu olanındanmı acaba kaç yıldır kullanıyorsunuz kilo vermede etkilimi ay ne çok sordum diyimi bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ler

Aynen canim akşam 6 dan sonra yememeye çalış. Yasak olan biseyi gerçekten yemek istiyorsan bi parça yiyebiliriz gündüz tabi, ama can sıkıntısı ise bidaha dusunmek lazım ..

Bende koşu bandı almayı düşünüyorum önerir misiniz sizinki motorlu olanındanmı acaba kaç yıldır kullanıyorsunuz kilo vermede etkilimi ay ne çok sordum diyimi bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ler
3 ay oldu alalı süper bişey ama acaip zayiflatiyo ama çok sıkıcı 5 dk. Bile yuruyesim gelmiyo kulaklık takınca falan anca idare ediyo

Cevap verdiginizi için Teşekkür ederim

bende dün akşam koşu bandı aldım daha spor salonlarında yaparken 20 dk zor dayamıstım cok sıkıcı dıye ama eğer laptop yada tv karıssında yaparsam sıkılmam bişeyler izleyerek yaparsam diye aldım. Eğer almayı düşnürsen küçük bi tavsiyem var canım, sıfır alıcam diye bi dünya para bayılma, ben dün gittim avmlerde arastırdım en düşük fiyat 1100 liraydı. benım aldıgım cıhaz ikinci el ama tertemiz. hemde masaj kemeri var vucuda salınım veriyor powerplate gibi. titreşimlerle yağları kırıyormuş. nerden biliosun dersen arkadaşım spor hocası. onla gittik aldık. ve ben avmde 1100 liraya gördüğüm cihazın 2. elini 450 liraya aldım :) letgo diye bi program var onu indirirsen ordan bulabilirsin senin şehrinde olanları.
sevgiler :))

Tarcinli süt içme zamanı geldi sanırım benim için :) tarçıni ve zencefili bu kadar seveceğimi dusunmezdim :KK70: hem tatlı istegimi bastıracak hem deee yağ yakımını hizlandiracak :) perşembeye kadar gram oynarsa iyidir :D

bende dün akşam koşu bandı aldım daha spor salonlarında yaparken 20 dk zor dayamıstım cok sıkıcı dıye ama eğer laptop yada tv karıssında yaparsam sıkılmam bişeyler izleyerek yaparsam diye aldım. Eğer almayı düşnürsen küçük bi tavsiyem var canım, sıfır alıcam diye bi dünya para bayılma, ben dün gittim avmlerde arastırdım en düşük fiyat 1100 liraydı. benım aldıgım cıhaz ikinci el ama tertemiz. hemde masaj kemeri var vucuda salınım veriyor powerplate gibi. titreşimlerle yağları kırıyormuş. nerden biliosun dersen arkadaşım spor hocası. onla gittik aldık. ve ben avmde 1100 liraya gördüğüm cihazın 2. elini 450 liraya aldım :) letgo diye bi program var onu indirirsen ordan bulabilirsin senin şehrinde olanları.
sevgiler :))
Teşekkür ederim

Asena07 tartıldım 63,9 kg :) dün spora 20 dk yürüyüş ve 50 twister ile başladım. ekmek tuz yok. porsiyonlar küçüldü :))

Benimde 64.7 :D 67 yı bile gormustum valla oyuzden bu gramlar bile sevindiriyor ve burası cidden beni motive ediyor :D tebrik ederim canim spor işte her şekilde etkisi çok :) bide nasıl tartiliyorsun çok soğuk ya ustumdekilerde ağırlık yapıyor :D

Norrmal kıyafetlerle tartıldım canım o kadar ağırlık yapan seyler degıl :) burası benıde motıve edıyor umarım başarırız hep bırlıkte:KK45:

Yinede sen bi farkına bak bence çünkü tek polar ceketi çıkardım 400 gr farkettim diğerlerini cikarmadim artık :D neyse onemli olan kıyafetlerle zayıf çıkmak bence zaten :D devam canim aynen bu akşam tutcam kendimi alışkanlık yapmak lazım bu tarzı :)

Hastalandım ve sanki sürekli çok yemek yemisim hissi var , böyle zamanda tartilmamasi gerektiğini duydum . moralim bozulmasın diye tartilmiyorum.
Sabah kahvaltimi yaptim bir dilim ekmekle, sonra disardaydim 6 ya kadar hiç bisey yiyemedim dışarda olmak buyuzden avantajlı :) acligim bastirsin diye ceviz yedim yarim elma yarim armut . bu aksam biraz gec oldu yemek 8 gibi .akşam da salata balık çorba yedim. Artık yeme faslı bitmiştir :D pazar gününe kadar böyle devam :)

Diyet yapmadan zayıflama yöntemleri paylaşmışlar bence çok mantıklı

Son düzenleyen: Moderatör:
Destek şart gerçekten, geçen sene bende 10 kiloya yakın verdigimde gerçekten şoklardaydim. İlk defa 50 lerdeydim. Herşeyin kalorisine baktım herşeyden De yedim ama , ben diyet listelerinden nefret ediyorum oyuzden diyetsiz yöntemleri deniyorum tekrr :)
Yukarıda yazdığım zencefil yoğurt tarifi çok güzel ödem attiriyor sabaha 500gram daha eksik çıkartıyor. Ama kızlar dikkat bunları kilo kaybı diye salmayin kendinizi ödem şişkinlik yanı. 3 hafta önce 67 den bu tarif sayesinde 63 u gordum . ama şuan geri geldi dikkat etmeyince , çünkü bu giden yağ değildi :(
Selam.;)
Bu zencefilli yogurt kurunu bende yapiyorum sen hergun mu yapiyosun bide yatmadan once mi yapiyosun.

Selam.:KK66:
Bu zencefilli yogurt kurunu bende yapiyorum sen hergun mu yapiyosun bide yatmadan once mi yapiyosun.
Yatmadan 2 3 saat kadar önce yiyorum sonrasında bisey yememeye dikkat ediyorum . hergun değil de gün aşırı yapiyorum bbazen de 2 3 gün aralıkla, zararı olmaz diye dusunuyorum sağlık acısından da güzel ama kilo verme olarak düşünülürse hergun verilmez yani

Sabah güzel bi kahvaltı yaptım yine disardaydim 5 e kadar hiç bisey yemedim karnim guruldamaya başladı tabi ve sonra eve geldiğimde kurt gibi AC hissettim kendimi , kendimi kontrol edemedim ve makarna yedim hemen hemen bi tabak :110: çok pişmanim çok sistim Hemde :KK12: tek tesellim erken yemis olmamdi , 6 gibi bitirdim yemek işlemi artık ceza olarak uyuyuncaya kadar hiçbirşey yemicem , daha ne yicem gerci baya yedim:KK48: biraz IP atlamaliyim, ayy gelin tontişmiş dedirtmicemmmmmm !!!!

Back