Denediğin bi yöntem var mi spor dışındaTamam canim bende oyle yapayım 3 4 gün sonra tekrar yazalım 200 300 gr bile fark olsa da bu iyi bisey sonuçta bi hafta da 1 kiloya tekabül eder
Yok sadece çok yiyorum mesela sofradan kalkdığım zaman genellikle hazımsızlık çekiyorum geceleri artık yemiyorum önceden çok yiyodumAkşamları mi yiyorsun yanı ? Senin gelişmeler çok iyi akşam yada gece yeme alışkanlığın varsa azaltirsan kısa surede baya erirsin :) başlangıç ve ideal kilon ne peki
Bende koşu bandı almayı düşünüyorum önerir misiniz sizinki motorlu olanındanmı acaba kaç yıldır kullanıyorsunuz kilo vermede etkilimi ay ne çok sordum diyimi bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür lerEvde kosu bandi sayesinde spor yapıyorum günde 2 saat
3 ay oldu alalı süper bişey ama acaip zayiflatiyo ama çok sıkıcı 5 dk. Bile yuruyesim gelmiyo kulaklık takınca falan anca idare ediyoBende koşu bandı almayı düşünüyorum önerir misiniz sizinki motorlu olanındanmı acaba kaç yıldır kullanıyorsunuz kilo vermede etkilimi ay ne çok sordum diyimi bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ler
Cevap verdiginizi için Teşekkür ederim3 ay oldu alalı süper bişey ama acaip zayiflatiyo ama çok sıkıcı 5 dk. Bile yuruyesim gelmiyo kulaklık takınca falan anca idare ediyo
Cevap verdiginizi için Teşekkür ederim
Teşekkür ederimbende dün akşam koşu bandı aldım daha spor salonlarında yaparken 20 dk zor dayamıstım cok sıkıcı dıye ama eğer laptop yada tv karıssında yaparsam sıkılmam bişeyler izleyerek yaparsam diye aldım. Eğer almayı düşnürsen küçük bi tavsiyem var canım, sıfır alıcam diye bi dünya para bayılma, ben dün gittim avmlerde arastırdım en düşük fiyat 1100 liraydı. benım aldıgım cıhaz ikinci el ama tertemiz. hemde masaj kemeri var vucuda salınım veriyor powerplate gibi. titreşimlerle yağları kırıyormuş. nerden biliosun dersen arkadaşım spor hocası. onla gittik aldık. ve ben avmde 1100 liraya gördüğüm cihazın 2. elini 450 liraya aldım :) letgo diye bi program var onu indirirsen ordan bulabilirsin senin şehrinde olanları.
sevgiler :))
Selam.Destek şart gerçekten, geçen sene bende 10 kiloya yakın verdigimde gerçekten şoklardaydim. İlk defa 50 lerdeydim. Herşeyin kalorisine baktım herşeyden De yedim ama , ben diyet listelerinden nefret ediyorum oyuzden diyetsiz yöntemleri deniyorum tekrr :)
Yukarıda yazdığım zencefil yoğurt tarifi çok güzel ödem attiriyor sabaha 500gram daha eksik çıkartıyor. Ama kızlar dikkat bunları kilo kaybı diye salmayin kendinizi ödem şişkinlik yanı. 3 hafta önce 67 den bu tarif sayesinde 63 u gordum . ama şuan geri geldi dikkat etmeyince , çünkü bu giden yağ değildi
Yatmadan 2 3 saat kadar önce yiyorum sonrasında bisey yememeye dikkat ediyorum . hergun değil de gün aşırı yapiyorum bbazen de 2 3 gün aralıkla, zararı olmaz diye dusunuyorum sağlık acısından da güzel ama kilo verme olarak düşünülürse hergun verilmez yaniSelam.
Bu zencefilli yogurt kurunu bende yapiyorum sen hergun mu yapiyosun bide yatmadan once mi yapiyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?