• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetsiz zayiflayalim

Günaydın herkese, ben 7.30 ayaktaydım erkenden kahvaltımı yaptım. yumurta ve 2 adet etimek çay yetti bana. dün sinirliydim ama bu sabah yüzüm gülüyor. dün ki yaptığım telafi etkisini gösterdi gün boyu 64.8 lerdeyken telafinin etki etmeyeceğini düşünmeye başlamıştım. az yemek bol su yeşil çay beni kurtardı. bu sabah tekrar 60 ile uyanmamı sağladım. yaptığım sporunda hakkını yiyemem , kahve yaparken bile bacak açma hareketleri yaptım her anı değerlendirdim. c.tesiye ik,i gün var 62leri görürüm diye düşünüyorum. benim bianda gidiyor çünkü.
bugün yine kararında yemek
bol su
spor
tarçınlı süt
aksamda yoğurt kürü düşünüuyorum
herkese kolay gels,in

Sanırım bugünde telafiye dikkat etsem daha iyi olacaktı. Yine kahvaltıdan sonra pek bisey yemedim akşam da balık çorba vardı ama yinede acayip şiş hissediyorum kendimi. Yarın sabah belli olacak sanirim . gece uyumadan önce leslie yapıcam. İyi geceler kızlar

Bu hafta sanırım kilo veremedim o patates kızartması olayından sonra dikkat etsemde ancak normal kiloma indim. Of ya of :KK17:
Akşam da az da olsa kacamaklarim var tabi. Havuçlu bisküvi mesela çok küçük de olsa yedim akşam. Spor da yapiyorum ama fark pek oldi kilo da.
Bu hafta umarım telafi ederim. :KK43:
Akşam yemeklerin de sıkıntı yok ama kararında ve 6 da yiyorum sonrası sıkıntı işte. Neyse bu hafta halledicem :KK14:

bugün kendime tayt aldım ilk defa basenlerimi orten bi ust kıyafetim olmadan da hoş gozuktugumun farkına vardım. Yaptığım hareketlerle basenlerimde azalma oldu sikilasma , bacak bacak ustune attigimda üst bacaklarim daha sıkı duruyor yayılmior .
Eve bu hafta 1 kilo veremedim ama vücudum toparlandı.
15 dk leslie ve karın bacak hareketleri her akşam musiatlik durumuna gore gündüz de yapiyorum
Diyet devam sadece gece kacamaklarini azaltmak hedefim

Dün öğlen gezmedeydim ve diyet dışı herşeyi yedim galiba , akşam yemicem diye dusundum. Akşam sadece meyveli yoğurt yedim. Tatlı isteğimi kessin diye. 3 te yemis oldum en son.
Bu sabah sonuçlar güzel. Bu hafta 1 kilo değil ama 500 - 600 gr verdim. Kaçamaklarim yüzünden tabiki. Herşey benim elimde
Bu sabah 62.5 la uyandım:KK55:

Öğlen çeyrek tost yedim, akşama saldirmiyayim yemeklere diye :) yavaş yavaş gidiyor ama önceden uyandigim kiloyla uyumak paha biçilemez. Az az gidiyor ama zamanda geçiyor. Hızlandırmam lazım :)

Bu sabah 62.3 ile uyandım huhuuuuw:KK76: çok mutluyum bu azalmayı gordukce . bi sure evde kalmicam ama yeme içme işine çok dikkat etmem gerek ev yemegi yiyebilir miyim bilmem:110: neyse bi yol bulcam tam gaz devam :KK49:

Halen kilomu koruyorum , 62.2lerdeyim. Şuara sporu boşladim oyuzden daha yavaş veririm gibi. Olmazsa şimdi aklıma gelmişken yapayım 15 dakikam yok mu sanki:KK11:

Back