Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tatlıyi yemezsen gayet güzel canım. Ama onu bende çok zor başarıyorum. Bugün evi temizleyeceğim. Su şişemi ayarladım bugün güzelce şu da içeceğim Kahvaltı. Elimle böldüğüm kadar ekmek ile tost yaPtım. Onu yedim. Tarçınli su içiyorum. Böyle. akşam 7 den sonra birşey yememek için yemin etmeyi düşünüyorum
Canım özür diliyorum. okulla alakalı problemler yaşıyorum o yüzden buraya giremiyorum. sana bu yolda başarılar diliyorum. sakin pes etme. sana güveniyorum
Canım özür diliyorum. okulla alakalı problemler yaşıyorum o yüzden buraya giremiyorum. sana bu yolda başarılar diliyorum. sakin pes etme. sana güveniyorum