- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Neler yaptın bugünCanım ben yemeği sınırlıyorum tabi ki. Herkesin yediğine bakıyorum. ( eşm ve kayin validem ) onlardan biraz az yiyorum. Ekmeği de az yiyorum. Öyle. Kendime göre bir beslenme ayarladım ona uyuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler yaptın bugünCanım ben yemeği sınırlıyorum tabi ki. Herkesin yediğine bakıyorum. ( eşm ve kayin validem ) onlardan biraz az yiyorum. Ekmeği de az yiyorum. Öyle. Kendime göre bir beslenme ayarladım ona uyuyorum.
9 0cak pazartesi on beş dakika dans ettim on birbardak su içtimSen ne yaptın bugün
İşte bu, ben de onu diyorum alttarafı beş kilo vericem inşallah ben de sınırsız yiyorum senin gibi sadece ekstra seyler yaparsam yaZıorumEkmeği azalttım porsiyon azalttım 1 ayda 10 kilo verdim her istediğimi yedim
Aynen çok iyi akşama bildirelim bence sen de tarih yaz renkli başlık geriye baktıında çabuk bulursun nelerle zayıfladııınıııBenim de bugün iyiydi. 2 Litre su içtim yarısı tarçınli 1 Saat de spor yaptım. Akşam yemeğini ayarlarsam gidecek gibi ama.
Tamam canımAynen çok iyi akşama bildirelim bence sen de tarih yaz renkli başlık geriye baktıında çabuk bulursun nelerle zayıfladııınııı
On ocağa bir bardak su daha ekliyorum aştı bardak olacak bunu yedim işten gelir gelmez ondan dıyorum Boğaz'ımı kesemiyorum devamlı yemek ama merak etme vericez gece yatmadan bildircem sana bugünü de sen neler yaptınTamam canım
Altı yerıne aştı yaZmısımOn ocağa bir bardak su daha ekliyorum aştı bardak olacak bunu yedim işten gelir gelmez ondan dıyorum Boğaz'ımı kesemiyorum devamlı yemek ama merak etme vericez gece yatmadan bildircem sana bugünü de sen neler yaptın
Gülesim geldi onbir ocak yazmış ay canım yaa :) tarıh at demiş tim atmış hemen :)11 ocak. Ben bugün doğru düzgün birşey yapmadım. Yani 1Litre su içtim. Bir parça çikolata yedim. Bu kadar sadece