Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menü dııl ama takıp edelım birbirimizi yırmı uçsun sanırım ben otuz yasındayım 67 kiloyum suan
Zaten diyet yapacağım diye mutfaktan çıkamıyorsun ki. onu geçtim saat geçince de insanın motivasyonu kalmıyor. Bugün misafirlikteyimSana diyetı yasaklıyorum hem de bu yaşta ben hayatımda ilk yaptım bı hafta baygınlık geldı bı daha da yapmam gıda eksikliği çok tehlikeli yemeği kesmicez
Tamam tamam kararlıyiz. İnşallah iyi olur ikimiz için de veririz su kilolarıİnşallah sen şimdi bu yaZdııını uyguladın mı bugün onu soyle ama bence dıyet yapma tehlıkelı bak şimdi yemekte hiç sınırlama yok istediğimizi yicez sadece birbirimize ekstra ne yaptıysak herhun onu soylucez tamam mı kesın kararlıyız örnek veriyorum su kadar tarçınlı sut içtim yeşil çay içtim veya yogutla pul biber ve kaç bardak su bunlar işste bu kadar basit
Canım ben yemeği sınırlıyorum tabi ki. Herkesin yediğine bakıyorum. ( eşm ve kayin validem ) onlardan biraz az yiyorum. Ekmeği de az yiyorum. Öyle. Kendime göre bir beslenme ayarladım ona uyuyorum.Sınırsiz yemek olurmu yaa boģazı tutmadan kilo verilmez ki ama . Herseyden yemek lazım (tabi herseyten kastım saģlıkli vücudun ihtiyaci olan seyler) az yemek ,sabah erken kahvalti yapmak uc beyzdan uzak durmak ekmek tuz seker yok yada azaltmak gerek .gün icersinde su icilmeli ,ben aksam18:00 den sonra yemek yemem asla ve gerekte duymuyorun ama tabi herkes kendi vucuduna gore bir yol cizmeli bence
Bir hafta denedim hayatımda kitleniyorum olmaz ama ben şişman diilim şükür yani şuan diyet yapmama gerek yok. Bı hafta az az yemiştim hem de baya az öğlen bi kase yoğurt örneğin ama dortyuz gram vermişim şimdi de daha çok yiyerek kür denedim intrntten arastrmstım diyetsiz de kürle kilo veriliyor bi haftada 1 kilo üçyüz gram verdim. Su haftada üç bardak anca içiyodum şimdi günde ortalama on bardak ve günde otuz dakıka hareket yapıom tarçınlı su v.b teşekkür ederim ilgin içinSınırsiz yemek olurmu yaa boģazı tutmadan kilo verilmez ki ama . Herseyden yemek lazım (tabi herseyten kastım saģlıkli vücudun ihtiyaci olan seyler) az yemek ,sabah erken kahvalti yapmak uc beyzdan uzak durmak ekmek tuz seker yok yada azaltmak gerek .gün icersinde su icilmeli ,ben aksam18:00 den sonra yemek yemem asla ve gerekte duymuyorun ama tabi herkes kendi vucuduna gore bir yol cizmeli bence