- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.636
- 34
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
evet ben de tam buğday alıyorum bazenBen tam buğday yiyorum uzun zamandır siyezde olabilirdemişti diyetisyenim
Ben temizlik yaptım akşam öğünümü yedim suya devamNeler yapıyorsunuz arkadaşlar. Ben 3 lt su içtim bu zamana kadar. Ama saçma bir atıştırmalık ta yaptım. Pişmanım.
Tahıllı olması şart değil sadece beyaz ekmek olmasın bunun yerine kepek, çavdar, karabuğday vs olabilir. Ama içerisinde çekirdek, üzüm, ceviz vs varsa onu da istemiyoruzyok yok abartmam bir şey yemiyorum zatenşekeri sıfırladım tekrardan, ekmek de sadece tahıllı olacak bir iki dilim şartıyla doğru mu yapıyorum?
Kahvaltı ile durup neden kendinize eziyet ediyorsunuz. Aç kalmanız akşam yemeğinde porsiyonu kaçırmaniza neden olacak bunu istemiyoruzHala kahvaltiyla duruyorum 1.5 lt ye tamamlamaya calisiyorum
Ne yersek yiyelim sonunda pişmanlık duymayalim. Eğer pişman olacaksanız yemeyin eğer yiyorsanız da pişman olmayınNeler yapıyorsunuz arkadaşlar. Ben 3 lt su içtim bu zamana kadar. Ama saçma bir atıştırmalık ta yaptım. Pişmanım.
Kafedeyim tost falan o tarz seyler yemek istemedim aksam ton balikli salata yemeyi dusunuyorum yeme istegim bile yokKahvaltı ile durup neden kendinize eziyet ediyorsunuz. Aç kalmanız akşam yemeğinde porsiyonu kaçırmaniza neden olacak bunu istemiyoruz
Haklısınız. Pandemi döneminde 7 kg aldım. Tamamen duygusal açlık ve hareketsizlik sebebiyle. Bugünde aynı durumu yaşadım. Boş yere iki öğün kalorisi tüketmiş oldum. Oysa ki canım tatlı istemiyordu, yada çok sevdiğim bir yemekte miktarda kaçırmadım. Bunları dengeleyebiliyorum. Ama aburcuburla sıkıntı yaşıyorum. Uzun süre almasamda bir yerde patlak veriyor.Ne yersek yiyelim sonunda pişmanlık duymayalim. Eğer pişman olacaksanız yemeyin eğer yiyorsanız da pişman olmayın
TebriklerBenim bugünüm çok güzel geçti
Suyumu da 3 litreye tamamlıyorum
Biz şuan sadece su içme dönemindeyiz yediklerinizi yazmanıza gerek yok afiyet olsunbugün 2,5 lt su içtim ama daha gün bitmedi 3 olur o
kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, peynir ve 3 zeytin. 2 d. ekmek. havuç, domates
öğlen: 2 adet b. dolması
akşam 2 lahmacun, ayran(yemek yapacak halim olmadı)
Merhabalar konunuzu yeni gördüm bende katılmayı isterim geç mi kaldim yarın başlayabilir miyimNe yersek yiyelim sonunda pişmanlık duymayalim. Eğer pişman olacaksanız yemeyin eğer yiyorsanız da pişman olmayın