Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın300 kalori çok iyiymişşu saate kadar 1.2lt su içtim kaptanım elma sirkesi dışında başka bir şey önerir misiniz. Limonlu su olabilirmi.birde kabızlık sorunu için ne yapabiliriz.
Tabikide limonlu, tarçınlı su da içebilirsiniz tarçını çok fazla suda bırakmayın ama tadı kötüleşir kabızlık için ben genelde sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı zeytinyağı iciriyorum iyi geliyor veya kuru kayısı yiyebilirsiniz

Kurukayısı fayda etmiyor malesef. Zeytinyağını deneyeceğim teşekkür ederim kaptanım

Kurukayısı fayda etmiyor malesef. Zeytinyağını deneyeceğim teşekkür ederim kaptanım
Arkadaşlar doğal probiyotik istiyorsanız saurekraut yapabilirsiniz, yapımı çok kolay nette yazarsanız tarifi çıkar.
Malzemeler lahana , kaya tuzu bu kadar.
Burda Almanlar çok tüketiyor. Ben de yiyorum bikac gündür bağırsaklarıma çok iyi geldi.

Ben de istiyorum

Kabızlık için kefir mükemmel bişi ben her akşam yanında bir meyve ile tüketiyorum
Yıılar önce bir kez denedim, ama içemedim malesef. Faydaları çok ama tüketemedim malesef.
Turşu gibi mi oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…