- 1 Haziran 2021
- 245
- 903
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Tabikide limonlu, tarçınlı su da içebilirsiniz tarçını çok fazla suda bırakmayın ama tadı kötüleşirGünaydın300 kalori çok iyiymiş şu saate kadar 1.2lt su içtim kaptanım elma sirkesi dışında başka bir şey önerir misiniz. Limonlu su olabilirmi.birde kabızlık sorunu için ne yapabiliriz.
Ah manzaraya ba-yil-dim. Şuan orda ben olmak isterdim. Hayaller orası hayatlar masa başı danışan beklemeceGünaydın.
Siz de tatile gelirsiniz, olmaz mıAh manzaraya ba-yil-dim. Şuan orda ben olmak isterdim. Hayaller orası hayatlar masa başı danışan beklemece
süper yaa tam ihtiyacım olan şeyGünaydın.
Kurukayısı fayda etmiyor malesefTabikide limonlu, tarçınlı su da içebilirsiniz tarçını çok fazla suda bırakmayın ama tadı kötüleşirkabızlık için ben genelde sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı zeytinyağı iciriyorum iyi geliyor veya kuru kayısı yiyebilirsiniz
Kabızlık için kefir mükemmel bişi ben her akşam yanında bir meyve ile tüketiyorumKurukayısı fayda etmiyor malesef. Zeytinyağını deneyeceğim teşekkür ederim kaptanım
Arkadaşlar doğal probiyotik istiyorsanız saurekraut yapabilirsiniz, yapımı çok kolay nette yazarsanız tarifi çıkar.Kurukayısı fayda etmiyor malesef. Zeytinyağını deneyeceğim teşekkür ederim kaptanım
Tavuk sote ile pilav iyi gider ama diyete iyi gitmez pilav750ml su icebildim henuz midemde yanma var baya kizlar bugun qksamq kadar ac duayacagim tavuk sote yapcam personellerimle kendime yanina ne onerirsiniz
Salata bulgur pilavı yoğurt750ml su icebildim henuz midemde yanma var baya kizlar bugun qksamq kadar ac duayacagim tavuk sote yapcam personellerimle kendime yanina ne onerirsiniz
2 litre oldu bilem.Ee nasılsıniz kızlar? Sularımızi içmeyi unutmuyoruz değil mi
Ben de istiyorumMerhaba arkadaşlar, ben Diyetisyen .........
Şimdilik adımı gizli tutmayı düşünüyorum. Çünkü burda bu konuyu açma amacım kendi reklamımı yapmak değil. Mesleğimin belki de bana verebileceği en güzel şeyi yaşamak istiyorum "çok fazla insanın hayatına dokunup onlardan iyi ki kelimesini duymak"
Eveett gelelim bu konunun amacına. Buraya daha yeni katıldım ve dünden beri yaptığım gözlemler sonucunda kilo problemi yüzünden çok fazla sorun, sıkıntı yaşamış kişiler var. Defalarca kez diyet deneyimlerinin sonucu hep hüsranla biten insanlar, diyeti aç kalmak olarak algılayan, değişik kürlerden medet umanlar vs vs vs
İşte ben bu duruma bir dur demek, diyetin aslında böyle çok zor bir şey olmadığını kanıtlamaya, sizlere göstermeye geldimöncelikle bir kilo verme geçmişi olan bir diyetisyen olarak sizleri çok iyi anladığımı ve anlayacağımı bilmenizi isterim
Nasıl ilerleyeceğimizden bahsediyorum...
Kilo vermeye basamak basamak başlayacağız. Şimdilik ilk basamağımız yarından itibaren tam 4 gün boyunca herkes en az 2-3 litre su tüketmeye başlayacak. Evet ilk kuralimiz bu. Diyette en çok göz ardı edilen konulardan biri malesef su. Diyete önce su içme alışkanlığı elde ederek başlayıp adım adım asıl diyete başlarsanız diyet hem size sıkıcı gelmeyecek hem de imkansız zor gibi görünmeyecektir. 5. günden itibaren hayatımıza sporu katacağız, daha sonra günde en az 2 kupa bitki çayı eklemeyi, hamur işini bırakmayı vs vs ilerleyeceğiz. Her şey adım adım olacak
Bu 4 gün boyunca suyunuzu tam içip istediğinizi yapabilirsiniz yani isterseniz tatlı yiyin isterseniz de hamur işi. Hepsini birden bırakmayacağız. Dediğim gibi adım adım onlara da sıra gelecek
Kimler benimle bu yolda olmak ister? 7 Haziran pazartesi başlıyoruz. Pazartesi günü sabah aç karnına tuvalet sonrası kiyafetsiz tartiliyoruz ve başlıyoruzKayit kapanmıştır!
Katılımcılar
@Dediyy (yardımcı)
minikkkkkkk (yardımcı)
@Kahvetelvesimoon
@kafestekikiz
L LESA76
@sevgitek
@Yasmingul18
@mehlika_
@Stevya
@Cemoos
@Merve ceylan
@Vanillin
@Irregularverbs
@Kmsl Hnd
suspushanimcim
@tutumlu kirpi
@Yasamms
@DEMREE
@namelesself
M MaviMabellee
Gün sonunda mutlaka herkes içtiği su miktarını belirtecek.
1 lt bitti akşama kadar 2,2,5 olur siz nasılsınız ?Ee nasılsıniz kızlar? Sularımızi içmeyi unutmuyoruz değil mi
2.3lt oldu şuana kadarEe nasılsıniz kızlar? Sularımızi içmeyi unutmuyoruz değil mi
Yıılar önce bir kez denedim, ama içemedim malesef. Faydaları çok ama tüketemedim malesef.Kabızlık için kefir mükemmel bişi ben her akşam yanında bir meyve ile tüketiyorum
Turşu gibi mi oluyorArkadaşlar doğal probiyotik istiyorsanız saurekraut yapabilirsiniz, yapımı çok kolay nette yazarsanız tarifi çıkar.
Malzemeler lahana , kaya tuzu bu kadar.
Burda Almanlar çok tüketiyor. Ben de yiyorum bikac gündür bağırsaklarıma çok iyi geldi.