Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Süpersiniz kızlar 💪🏻💪🏻💪🏻🥰🥰🥰 yarın da aynı gayretle devam edelim. İsterseniz suyunuza hakiki elma sirkesi ekleyebilirsiniz. Araştırmalar günde 2 yemek kaşığı hakiki elma sirkesi tüketiminin göbek kısmındaki yağlanmayı azalttığını gösteriyor 🙃
Hakiki elma sirkesi i nerden bulcaz ki😥😥

Süpersiniz kızlar 💪🏻💪🏻💪🏻🥰🥰🥰 yarın da aynı gayretle devam edelim. İsterseniz suyunuza hakiki elma sirkesi ekleyebilirsiniz. Araştırmalar günde 2 yemek kaşığı hakiki elma sirkesi tüketiminin göbek kısmındaki yağlanmayı azalttığını gösteriyor 🙃
Hocam ben tonbalikli salata degil de bol sirkeli sarimsakli paça sulu işkembe ictim az once çünküm hasta olacak gibiyim kemikleeim aciyor😢

Hocam ben tonbalikli salata degil de bol sirkeli sarimsakli paça sulu işkembe ictim az once çünküm hasta olacak gibiyim kemikleeim aciyor😢
Çok geçmiş olsun umarım olmazsınız hasta 🙏 sorun değil zaten şimdilik istediğinizi yiyebilirsiniz 🙃🥰

Günaydın kızlar 🥰 su içmeye devam her su içip lavaboya gittiğinizde ortalama 30 kalori harcarsiniz. Günde 10 kere gitseniz 300 kalori yapar yani ortalama bir saat yürüyüşe bedel:KK54:
Günaydın☀️🤗300 kalori çok iyiymiş🤩şu saate kadar 1.2lt su içtim kaptanım 🙈elma sirkesi dışında başka bir şey önerir misiniz. Limonlu su olabilirmi.birde kabızlık sorunu için ne yapabiliriz.

Günaydın.

Eklentiler

• IMG_20210608_083138.jpg
    IMG_20210608_083138.jpg
    142,1 KB · Görüntüleme: 36
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X