- 1 Haziran 2021
- 245
- 903
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Merhaba, kontenjanimiz doldu ama tabikide burda bulunarak katılabilirsinizMerhabalar konunuzu yeni gördüm bende katılmayı isterim geç mi kaldim yarın başlayabilir miyim
Dengeli beslendim, spor yaptım, 3 litre de su içtimEveett nedir kızlar durumumuz kimler ne kadar su içti? Bazılarımız kaçamaklar da yapmış neyse şimdilik görmüyorum
3.5 lt su içildi kaptanımEveett nedir kızlar durumumuz kimler ne kadar su içti? Bazılarımız kaçamaklar da yapmış neyse şimdilik görmüyorum
Ben de kendimi aç birakirdim şimdi açlık hissedince biseyler atistiriyorum.Kahvaltı ile durup neden kendinize eziyet ediyorsunuz. Aç kalmanız akşam yemeğinde porsiyonu kaçırmaniza neden olacak bunu istemiyoruz
Benim 2 litre oldu, yatana kadar buçuk olur.Eveett nedir kızlar durumumuz kimler ne kadar su içti? Bazılarımız kaçamaklar da yapmış neyse şimdilik görmüyorum
Hakiki elma sirkesi i nerden bulcaz kiSüpersiniz kızlaryarın da aynı gayretle devam edelim. İsterseniz suyunuza hakiki elma sirkesi ekleyebilirsiniz. Araştırmalar günde 2 yemek kaşığı hakiki elma sirkesi tüketiminin göbek kısmındaki yağlanmayı azalttığını gösteriyor
Kendiniz yapabilirsiniz veya aktarlardan bulabilirsiniz. Bence kendiniz yapın hem daha uygun hemde daha güvenilirHakiki elma sirkesi i nerden bulcaz ki
Hocam ben tonbalikli salata degil de bol sirkeli sarimsakli paça sulu işkembe ictim az once çünküm hasta olacak gibiyim kemikleeim aciyorSüpersiniz kızlaryarın da aynı gayretle devam edelim. İsterseniz suyunuza hakiki elma sirkesi ekleyebilirsiniz. Araştırmalar günde 2 yemek kaşığı hakiki elma sirkesi tüketiminin göbek kısmındaki yağlanmayı azalttığını gösteriyor
Çok geçmiş olsun umarım olmazsınız hastaHocam ben tonbalikli salata degil de bol sirkeli sarimsakli paça sulu işkembe ictim az once çünküm hasta olacak gibiyim kemikleeim aciyor
GünaydınGünaydın kızlarsu içmeye devam her su içip lavaboya gittiğinizde ortalama 30 kalori harcarsiniz. Günde 10 kere gitseniz 300 kalori yapar yani ortalama bir saat yürüyüşe bedel
Manzara eşliğinde kahve içildi kahvaltı yapıldı.Günaydın.