-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Afiyet olsunYarim litre içildi şimdi
Aynı durumdayız
Hadi ya sende mi şekercisinAynı durumdayız
İnsilün direncim var ve tatlı tatlı olmazsa olmazım kanım çekiliyo o derece :)Hadi ya sende mi şekercisin
Hakkat sen benmişsinİnsilün direncim var ve tatlı tatlı olmazsa olmazım kanım çekiliyo o derece :)
Ama şöyle bişide var annem yıllardır şeker hastası böbreklerini kaybetti haftada 3 gün diyalizde yoğun bakım zamanları oldu okadar tecrübe edindimki şeker hastalığı yüm vücudu organları her yükseliş ve inişde mahveden bi hastalık çok korktuğum bi durum insilün direncim yüksek çıkınca ve ailede bu durum olunca baya baya azalttım ideal kiloma gelsem herşey düzene girecek inşAllah şimdi farkedemediğimiz ve sağlıklıyız dediğimiz durum bianda alt üst olabilir arkadaşlar bu yüzden ben bu sefer istikrarlı olucam bugün itibarıyla tatlı bişey asla yemicem çünkü son pişmanlıklar fayda etmez Allah sağlık versin bizde bunun için mücadele edelim herkese sabır istikrar diliyorum herkes sağlıklı hafif olsunHakkat sen benmişsintatlı yemeyince hayatın tadı olmuyor, yemeden duramıyorum
Merhaba inş çok teşekkürler hepberaber inşmerhaba bende katılayım uzaktan takip edeyim sizi herkese başarılar inş herkes istediği kiloya ulaşır
bende bugün sağlıklı beslenme ve yürüyüş yapıcam çünkü bacaklarım aşırı kalınlaştı hissediyorumMerhaba inş çok teşekkürler hepberaber inş
Çok geçmiş olsun, zor hastalıklar. Sağlıklı beslenmek en iyisi.Ama şöyle bişide var annem yıllardır şeker hastası böbreklerini kaybetti haftada 3 gün diyalizde yoğun bakım zamanları oldu okadar tecrübe edindimki şeker hastalığı yüm vücudu organları her yükseliş ve inişde mahveden bi hastalık çok korktuğum bi durum insilün direncim yüksek çıkınca ve ailede bu durum olunca baya baya azalttım ideal kiloma gelsem herşey düzene girecek inşAllah şimdi farkedemediğimiz ve sağlıklıyız dediğimiz durum bianda alt üst olabilir arkadaşlar bu yüzden ben bu sefer istikrarlı olucam bugün itibarıyla tatlı bişey asla yemicem çünkü son pişmanlıklar fayda etmez Allah sağlık versin bizde bunun için mücadele edelim herkese sabır istikrar diliyorum herkes sağlıklı hafif olsun
Teşekkür ederiz en iyisi evet zararın neresinden dönsek kâr ..Çok geçmiş olsun, zor hastalıklar. Sağlıklı beslenmek en iyisi.
Haftanın ilk günü yoğun olabilir :)diyetisyenimiz kaçtı bizden
Hayır kaçmadımdiyetisyenimiz kaçtı bizden
kolay gelsin bir de bize yetişiyorsunuz vallaHayır kaçmadımiş yoğunluğundan bakamadım pek. Ama mesajları takip etmeye çalışıyorum. Sular içiliyor bakıyorum da
Asistanlar burda merak etmeyinHayır kaçmadımiş yoğunluğundan bakamadım pek. Ama mesajları takip etmeye çalışıyorum. Sular içiliyor bakıyorum da