- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Bende hergün aktifimTakip istiyorum katılanların isimlerini ben toplayıp etiketlicem en kısa zamanda. Onları yarından itibaren takip etmede bana yardımcı olmanı istiyorum. Günlük ne kadar su içildi kimler aktif kimlerden bir gün boyunca ses çıkmadı gibi
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Takip istiyorum katılanların isimlerini ben toplayıp etiketlicem en kısa zamanda. Onları yarından itibaren takip etmede bana yardımcı olmanı istiyorum. Günlük ne kadar su içildi kimler aktif kimlerden bir gün boyunca ses çıkmadı gibi
O zaman senide yardımcım yapıyorumBende hergün aktifim
Eveett ekibimiz hazır yarından itibaren başlıyoruz kızlar@Dediyy @Kahvetelvesimoon @kafestekikiz @BLUEDENIZ @sevgitek @Yasmingul18 @mehlika_ @Stevya @Cemoos @Merve ceylan @Vanillin @Irregularverbs @Kmsl Hnd @suspushanimcim @tutumlu kirpi @Yasamms @DEMREE @namelesself @28mn @sero3
Seve seveO zaman senide yardımcım yapıyorum
Tamamdır patronEveett ekibimiz hazır yarından itibaren başlıyoruz kızlarilk adimimiz cuma gününe kadar sadece su içme alışkanlığını edinecegiz. Herkes en az 2-3 litre su içecek. Cumadan sonra artık su içiminin yanına en az 30 dakika tempolu yürüyüşu ekleyeceğiz
Yarın herkes aç karnına tartilip tartı sonucunu, boyunu, gelmek istediği kiloyu, varsa hastalıklarını, kullandığı ilaçları beni etiketleyerek yazsın. Ve gün sonunda herkes rapor vermek ile sorumlu bu raporları yardımcılarımminikkkkkkk ve D Dediyy yi de etiketleyerek yapın ben yoğun olduğum zamanlarda onlar kontrolü sağlayacak
Amacımız hızlı kilo vermek değil. Adım adım yaşam tarzımızi değiştirmek ve kilo vermeye başlamak
Benim 500 ml bardağım var ondan günde 4 tane içmeyi kendime sorumluluk edindim şuan regl dönemindeyim bitince tartı ve sporu dahil edeyim olurmu ama burdayımEveett ekibimiz hazır yarından itibaren başlıyoruz kızlarilk adimimiz cuma gününe kadar sadece su içme alışkanlığını edinecegiz. Herkes en az 2-3 litre su içecek. Cumadan sonra artık su içiminin yanına en az 30 dakika tempolu yürüyüşu ekleyeceğiz
Yarın herkes aç karnına tartilip tartı sonucunu, boyunu, gelmek istediği kiloyu, varsa hastalıklarını, kullandığı ilaçları beni etiketleyerek yazsın. Ve gün sonunda herkes rapor vermek ile sorumlu bu raporları yardımcılarımminikkkkkkk ve D Dediyy yi de etiketleyerek yapın ben yoğun olduğum zamanlarda onlar kontrolü sağlayacak
Amacımız hızlı kilo vermek değil. Adım adım yaşam tarzımızi değiştirmek ve kilo vermeye başlamak
Tamamdır sporu cuma başlatacağız zatenBenim 500 ml bardağım var ondan günde 4 tane içmeyi kendime sorumluluk edindim şuan regl dönemindeyim bitince tartı ve sporu dahil edeyim olurmu ama burdayım
Şimdi güzel bi tartı siparişi veriyorumTamamdır sporu cuma başlatacağız zaten
Ben ben ben de var mıyım?Kayıtları kapatıyorum artık tam 20 kişi olduk
Tabikide varsınız sizi de yazdımBen ben ben de var mıyım?
Üzülme sende grup dışı uygula önemli olan motiveAyy çok üzüldüm kaçırmışım nasıl görmem yaYeni bir grup yaparsanız inşallah kaçırmam da ilk ben kayıt yaptırırım
Evet takipte olacağımÜzülme sende grup dışı uygula önemli olan motive
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Bizim ailenin tum kadinlari boyle genetik saniyodum benFazla tüketilen karbonhidrat bel çevresinde toplanır. Siz 43 kg olduğunuzda da bel, göbek çevresinden şikayetçiyseniz bunun bir nedeni yağ oraninizin çok yüksek olması diğer nedeni de hayatınızda karbonhidratlara çok yer veriyor olmanızdır. Karbonhidrati kisitladiginiz zaman göbeğinizin incelediğini fark edeceksiniz
Ayyy yeniden motive olmak güzelEveett ekibimiz hazır yarından itibaren başlıyoruz kızlarilk adimimiz cuma gününe kadar sadece su içme alışkanlığını edinecegiz. Herkes en az 2-3 litre su içecek. Cumadan sonra artık su içiminin yanına en az 30 dakika tempolu yürüyüşu ekleyeceğiz
Bende reglim tatlı krizlerini az az geçiştirmeye çalışıyorum bu dönem çok tehlikeli kilo açısındanAyyy yeniden motive olmak güzel
Bugün regl oldum ve doyana kadar yedim amacım kurban bayramına kadar ne kadar verirsem o kadar iyi