Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende hergün aktifim

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

@Dediyy @Kahvetelvesimoon @kafestekikiz @BLUEDENIZ @sevgitek @Yasmingul18 @mehlika_ @Stevya @Cemoos @Merve ceylan @Vanillin @Irregularverbs @Kmsl Hnd @suspushanimcim @tutumlu kirpi @Yasamms @DEMREE @namelesself @28mn @sero3
Eveett ekibimiz hazır yarından itibaren başlıyoruz kızlar ilk adimimiz cuma gününe kadar sadece su içme alışkanlığını edinecegiz. Herkes en az 2-3 litre su içecek. Cumadan sonra artık su içiminin yanına en az 30 dakika tempolu yürüyüşu ekleyeceğiz

Yarın herkes aç karnına tartilip tartı sonucunu, boyunu, gelmek istediği kiloyu, varsa hastalıklarını, kullandığı ilaçları beni etiketleyerek yazsın. Ve gün sonunda herkes rapor vermek ile sorumlu bu raporları yardımcılarım minikkkkkkk ve D Dediyy yi de etiketleyerek yapın ben yoğun olduğum zamanlarda onlar kontrolü sağlayacak

Amacımız hızlı kilo vermek değil. Adım adım yaşam tarzımızi değiştirmek ve kilo vermeye başlamak

Tamamdır patron

Benim 500 ml bardağım var ondan günde 4 tane içmeyi kendime sorumluluk edindim şuan regl dönemindeyim bitince tartı ve sporu dahil edeyim olurmu ama burdayım

C
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Bizim ailenin tum kadinlari boyle genetik saniyodum bendikkat etmeye calisacam bundan sonra

Ayyy yeniden motive olmak güzel
Bugün regl oldum ve doyana kadar yedim amacım kurban bayramına kadar ne kadar verirsem o kadar iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…