-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Boyun kaç merve, birde herhangi bir kronik rahatsızlığın kullandığın ilaç var miGünaydın kızlarilk tartı resmi benden gelsin haydii bismillah
Boy:1.55Boyun kaç merve, birde herhangi bir kronik rahatsızlığın kullandığın ilaç var mi
Çok tatlıya aram yok beni mahveden her öğün 1 tüm ekmek yemem ve hergün aşırı cola içmemBende reglim tatlı krizlerini az az geçiştirmeye çalışıyorum bu dönem çok tehlikeli kilo açısındanama gidicek kilolar
Her öğün bir ekmeğe ve colaya rağmen bu kilo yinede iyi ama sağlık kötü olabilirGünaydın kızlar boyum 1.72
Ben 2 bardak içtim bileGünaydın kızlar güne bi bardak suyla başlıyoruz dimi :)
Şimdilik sağlıkta birşey yok ama ilerleyen zamanda yeme şeklimi değiştirmezsem olurHer öğün bir ekmeğe ve colaya rağmen bu kilo yinede iyi ama sağlık kötü olabilir
Sen bi adım attın hiç bozma sağlığındanda olma inşAllah canımŞimdilik sağlıkta birşey yok ama ilerleyen zamanda yeme şeklimi değiştirmezsem olur
Evet 750 ml su ile güne başladımGünaydın kızlar güne bi bardak suyla başlıyoruz dimi :)
Ayyy aynı bende öyleyim günde 2 buçuk litre.icmezsem deliriyorum vallaÇok tatlıya aram yok beni mahveden her öğün 1 tüm ekmek yemem ve hergün aşırı cola içmem
GünaydınGünaydın kızlar güne bi bardak suyla başlıyoruz dimi :)
Şuan başlayabilirsin. İlk günler zorlasada zamanla alışıyorsun inan. Tek sıkıntı, wc ile aranda yoğun bir bağ oluşuyorBen daha su icemedim
Yarim litre içildi şimdiŞuan başlayabilirsin. İlk günler zorlasada zamanla alışıyorsun inan. Tek sıkıntı, wc ile aranda yoğun bir bağ oluşuyor