Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bir sure sonra olucak ama sizin verdiyiniz tarihte degil. Benim boy 150 kilo 48 49 arasi bisey. Cok kilolu degilim ama malesef gobek ve biraz ic bacak sorunum var. 43kilo oldugumdada gobegim oluyodu. Ne yapmam lazim? Bide bu yaptiginiz cok guzel bisey ben ve benim gibi boyle yardima ihtiyaci olan cok varmis
Bir süre sonra tartı edinme imkanın var mı peki? Danışan takibinde tartidan ziyade bölgesel incelmeyi onplanda tutuyorum ama burda maalesef tartı gerekiyor. Nasıl yapsak ki

Ben de varımmmm

Merhaba,eczanelerde tartilabilirsiniz .Tartilacaginiz zaman hep ayni kiyafetle ,ayakkabilari cikarip,ac karnina tartilinca sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yaz zaten ince kiyafetler genelde üstümüzde.Kolay gelsin size de.

Ben de varimmm

Haşimato troidim var 10 ayda 15 kilo aldim daha once 1 bucuk yilda 20 kilo verim 3 bucuk yil korumustum evlendikten aonra maalesef duzensiz beslenme sebebiyle aldim bu kiloyu aslinda fazla yemek yemiyorum ama gec saatte yemek bedenime iyi gelmiyor ve kilo aliyorum is yerimiz sebebiyle bi yeme duzenim yok ve saglikli beslenemiyorum nasil bi duzen olusturcam onu da bilemiyorum

Fazla tüketilen karbonhidrat bel çevresinde toplanır. Siz 43 kg olduğunuzda da bel, göbek çevresinden şikayetçiyseniz bunun bir nedeni yağ oraninizin çok yüksek olması diğer nedeni de hayatınızda karbonhidratlara çok yer veriyor olmanızdır. Karbonhidrati kisitladiginiz zaman göbeğinizin incelediğini fark edeceksiniz

Öncelikle ilacınızı kullanmayı asla ihmal etmeyin. Büyük ihtimalle levatiron kullaniyorsunuzdur. Haşimato malesef kişinin kilo almasına olanak sağlayan bir durum. Dengesiz beslenmek, az su içmek, stres, sıkıntı her şey bunu tetikler. Birde Haşimato hastalarında ödem çok olur. Kendi yüzyüze danışanlarımdan gördüğüm kadarıyla. İlk olarak su içimini alışkanlık edinelim sonra devamı gelecek. Hep birlikte bunu başaracağız

Aynen kuzum ödem asiri oluyor ama benim troit hormonlarim hep normal duzeyde ciktigindan hic ilac basladilar bana sadece tp antikor duzeyim yuksek cikiyodu 3 bucuk yil korudum evlendikten sonra pandemi is yeri kapanmasi maddi kaygilar falan etkiledi galiba beni cok duzenli ve guzel kahvalti yaparim ama aksama kadar hicbir sey yemem bazen meyve esimle 10 gibi falan yiyebiliyoruz aksam yemegini hatta bu hafta bazen aksam da yemek yemedim 1gunde 1.250 gram gbi dususler oluyodu yemek yemedigimde ama vucudum ellerim yuzum hep gergin ve şiş gibi nasil olacak bilmiyorum ama istikrarliyimdir 1 bucuk sene gram gram da olsa verdim kiloyu istikrari bozmadim bu sefer de yapabilirim insaAllah

İdare ederiz tabi işler varken normal geç cevap vermen. Her gün buralarda oluyorum genellikle, nasıl bi yardım istiyorsun?

Merhaba çok teşekkürler ilk olarak bende sizinle olacağım son zamanlarda su içmeyi çoğalttım bende insülün direncim var benimde ve vermek istediğim kilolar defalarca destek aldım ama sürdüremedim umarım bu sefer olur spor egzersiz zaman zaman bıraksamda hayatımda hep var ama gitmeyen inatçı yağların beni pes ettirmesi sinir bozucu bide tatlı alışkanlığı yavaş yavaş bayaa azalttım tabi umarım başarırız birlikte çok sevgiler

Ac kalmak, bir şeyler yememek çok yanlış bir şey kilo vermede. Çünkü siz aslında vücudunuza enerji vererek onu çalışmaya itmelisiniz. Siz yemek yemezseniz vücudunuza enerji gitmez ve vücut Kendini korumaya alır der ki bana yemek gelmiyor daha ne zaman gelmeyecek belli de değil hemen kendimi en düşük seviyeye cekim ki vücuttaki depolar hemen bitmesin. Ama siz hergun düzenli yemek yerseniz vücut artık yemek geldiğine ikna olur ve her gelen enerjiyi sonuna kadar kullanır kilo alımı da olmaz aksine kilo verilir.

İdare ederiz tabi işler varken normal geç cevap vermen. Her gün buralarda oluyorum genellikle, nasıl bi yardım istiyorsun?
Takip istiyorum katılanların isimlerini ben toplayıp etiketlicem en kısa zamanda. Onları yarından itibaren takip etmede bana yardımcı olmanı istiyorum. Günlük ne kadar su içildi kimler aktif kimlerden bir gün boyunca ses çıkmadı gibi

Hoşgeldin o zaman

Hocam biliyorum aslinda ama bazen kendimi deniyorum bu sekilde cunku aldiklarim yerlesik kilo mu odem mi bilemiyorum baya mod dusurucu normal insanlar gibi yemek bana daha fazla kilo aldiriyo sanki mesela aksam en gec 4 gibi doyana kadar yedigim zaman sonraainda sadece sivi alimi yaotigimda kilo veriyorum ben ve kalici oluyo ama bu dengeyi kuramiyorum su an

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…