- 1 Haziran 2021
- 245
- 903
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Sen yeter ki bir şeyleri başarmak iste, önünde dağlar dursa bile sana engel olamazaman darısı başıma
hahahaha iyi olurSen yeter ki bir şeyleri başarmak iste, önünde dağlar dursa bile sana engel olamazbirde ben varım tabi aslaaaa biraktirmam diyeti bir süre sonra rüyalarıniza girebilirim
Olur olur sen kendine güven yeterhahahaha iyi olurbenim iradem zayıf ama biri iteklerse olur bu iş gibi
Vazgeçirebiliyorsanız çok memnun olurumBizde şeker yasak değil şimdilik sorun değilama kademe kademe ondan da vazgececegiz
Olur ben varımkafestekikiz
D Dediyy
@Kahvetelvesimoon var mısınız kızlar pazartesi gününden itibaren başlayıp cumaya kadar hergun en az 2-3 litre su içerek sağlıklı beslenmeye adım adım başlamayapazartesi sabah aç karnına tartilalim burda paylaşalım. Sadece su içiminin bile vücudumuza nasıl bir değişiklik yapacağını görün
Hoşgeldin o zaman aramızaMerhaba, bende katılmak isterim size
Şöyle suyun içine maydanoz, tarçın vs kattığınizda su icimini kolaylaştırmis oluyorsunuz birde tarçın kan şekerinizi dengeleme de, limon toksinleri atmada, maydanoz da ödem atmanızda ekstra yardımcı olurBen de tam pazartesi diyete başlayacaktım. Çok iyi oldu bu. Su içememek de en büyük problemim. Suyun içine ekstra maydanoz, tarçın kabuğu falan atmak gerçekten de daha mı iyi? Yoksa normal içsek de aynı şey mi?
Tabikide katılabilirsin. Neden basaramayasin ki? Hayatına sadece cumaya kadar düzenli su içimi ekleyeceksin bu zor değil kiMERHABA BENDE KATILABİLİRMİYİM ARANIZA. SAĞLIK ÇALIŞANIYIM GECE NÖBETLERİM OLUYOR ACABA BAŞARABİLİRMİYİM?
Süpersiniz o zamanselaaam, ben de varım.
yaşam tarzı değişikliğini yapmaya çalışıyorum kendimce, buradan grup moitvasyonu alabilirm ve sizden de sağlıklı ipuçları
şişemi doldurdum bugünden başlıyorum
Bekle de gör kendindeki değişimiVazgeçirebiliyorsanız çok memnun olurum
E hadi görelim o zamanBekle de gör kendindeki değişimi
HoşgeldinBende varım diyorum
Ekstra faydası var yani. Öyle yapalım mademmmŞöyle suyun içine maydanoz, tarçın vs kattığınizda su icimini kolaylaştırmis oluyorsunuz birde tarçın kan şekerinizi dengeleme de, limon toksinleri atmada, maydanoz da ödem atmanızda ekstra yardımcı olur