- 31 Temmuz 2015
- 166
- 212
- 34
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Bence meslek seçimini neye göre yapmayla alakalı bir durum bu. Ben bu mesleği popüler olayım çok paralar kazanayım diye seçmedim. Ben sadece insanların hayatlarına dokunmak ve onlardan "iyi ki" kelimesini duymak istiyorum. Kiloları yüzünden hiçbir insan sosyal aktiviteden, istediği kiyafetlerden mahrum kalmasın istiyorum. Tuhaf belki ama işte bu da benim mesleki hazzımBende varım.gercekten sizin gibi insanlar kaldimi insanlar birbirini yemenin derdinde.bu davranışından dolayı çok teşekkür ederim
Bir süre sonra tartı edinme imkanın var mı peki? Danışan takibinde tartidan ziyade bölgesel incelmeyi onplanda tutuyorum ama burda maalesef tartı gerekiyor. Nasıl yapsak kiBende cok isterim nalet gobegimden kurtulmayi ama tartim yooook
Çok tatlısınız.acaba watsap gurubu falan mı kursak ya buradan tabak resmi paylaşmak üst mesajlara bakmak falan zor olacak gibiBence meslek seçimini neye göre yapmayla alakalı bir durum bu. Ben bu mesleği popüler olayım çok paralar kazanayım diye seçmedim. Ben sadece insanların hayatlarına dokunmak ve onlardan "iyi ki" kelimesini duymak istiyorum. Kiloları yüzünden hiçbir insan sosyal aktiviteden, istediği kiyafetlerden mahrum kalmasın istiyorum. Tuhaf belki ama işte bu da benim mesleki hazzımben teşekkür ederim asıl aramıza katıldığın, sağlığına şans verdiğin için
Burda çoğu kişi anonim olduğu için kendini açığa çıkarmak istemez. Birde ben wp de online danışan takip ettiğim için orası çok karmaşa oluyor benim içinÇok tatlısınız.acaba watsap gurubu falan mı kursak ya buradan tabak resmi paylaşmak üst mesajlara bakmak falan zor olacak gibi
Grup kurmak yasak, süresiz ban cezası var :)Çok tatlısınız.acaba watsap gurubu falan mı kursak ya buradan tabak resmi paylaşmak üst mesajlara bakmak falan zor olacak gibi
Tabikide katılabilirsinizMerhaba,burda acilmis en güzel konulardan biri sanirim buBen de katilmak isterim,hayatim boyunca hep kiloya yatkinligim yüzúnden ugras verdim saglikli beslenmeye.Yalniz iki önemli ayrintiyi yazmadan edemeyecegim; 1_ 1,5 litreden fazla su asla icemiyorum cunku midem agriyor icince fazlasini,cok denedim. 2_ evde özel bi sey pisirmek istemiyorum, ne varsa porsiyon azaltarak ve kurallara uyarak ( corba varsa makarna ,pilav yok.makarna,pilav varsa ekmek yok tarzi) her gün ortalama 8 bin adim atiyorum.49 yasinda ve premenopozum.42 beden giyiyorum şu an.171 boyundayim,en son 79.1 kg geldim persembe günü.Vki 27 civari.73_74 kg olsam yani bir 5_6 kg versem diye düşünüyorum.Cok da gözüm yok Bu yastan sonra manken olmayi degil saglikli yasamayi hedefliyorum.Bilmem ne düşünürsünüz benim icin ama araniza alirsaniz sevinirim
Öylemi bilgim yoktuGrup kurmak yasak, süresiz ban cezası var :)
Cok tesekkur ederimTabikide katılabilirsinizSu içimini gün içerisinde yayarak içmeye çalıştığınızda da ağrı oluyor mu? Örneğin her yarım saatte ortalama 1-2 bardak icmeniz bile yeterli. Bu arada zaten özel bir şey yapılmayacak. Çok genel zayıflama taktiklerini ve sağlıklı beslenmeyi öğreneceğiz:)
Allahım 20 kilomu hemde 3 ay daAa hiç bunu duymamış olayım. Ben diyet yapamam bir iki güne bozarım diyip de 3 ay diyet yapıp 20 kg lara veda eden danışanlarım oldu
Gece nöbetlerinde maalesef çok şişiyorum bazen o kadar çok şişiyorum ki pantalona zor sığıyorum... Var mı buna bir çözüm??Tabikide katılabilirsin. Neden basaramayasin ki? Hayatına sadece cumaya kadar düzenli su içimi ekleyeceksin bu zor değil ki
Tuz tüketimini biraz sınırlandırmanizi, su içiminizi arttırmalisiniz. Stres, sıkıntı, uykusuzluk bunlarda ödemin bir nedeni olabiliyor malesef. Herhangi bir kronik rahatsızlığıniz var mı bilmiyorum ama eğer tansiyon probleminiz yoksa yeşil çay, hibisküs gibi caylardan faydalanılırsiniz. Eğer tiroit varsa hibisküs kullanmayın.Gece nöbetlerinde maalesef çok şişiyorum bazen o kadar çok şişiyorum ki pantalona zor sığıyorum... Var mı buna bir çözüm??