Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende varım.gercekten sizin gibi insanlar kaldimi insanlar birbirini yemenin derdinde.bu davranışından dolayı çok teşekkür ederim
Bence meslek seçimini neye göre yapmayla alakalı bir durum bu. Ben bu mesleği popüler olayım çok paralar kazanayım diye seçmedim. Ben sadece insanların hayatlarına dokunmak ve onlardan "iyi ki" kelimesini duymak istiyorum. Kiloları yüzünden hiçbir insan sosyal aktiviteden, istediği kiyafetlerden mahrum kalmasın istiyorum. Tuhaf belki ama işte bu da benim mesleki hazzım ben teşekkür ederim asıl aramıza katıldığın, sağlığına şans verdiğin için

Bende cok isterim nalet gobegimden kurtulmayi ama tartim yooook
Bir süre sonra tartı edinme imkanın var mı peki? Danışan takibinde tartidan ziyade bölgesel incelmeyi onplanda tutuyorum ama burda maalesef tartı gerekiyor. Nasıl yapsak ki

Çok tatlısınız.acaba watsap gurubu falan mı kursak ya buradan tabak resmi paylaşmak üst mesajlara bakmak falan zor olacak gibi

Çok tatlısınız.acaba watsap gurubu falan mı kursak ya buradan tabak resmi paylaşmak üst mesajlara bakmak falan zor olacak gibi
Burda çoğu kişi anonim olduğu için kendini açığa çıkarmak istemez. Birde ben wp de online danışan takip ettiğim için orası çok karmaşa oluyor benim için

Merhaba,burda acilmis en güzel konulardan biri sanirim bu Ben de katilmak isterim,hayatim boyunca hep kiloya yatkinligim yüzúnden ugras verdim saglikli beslenmeye.Yalniz iki önemli ayrintiyi yazmadan edemeyecegim; 1_ 1,5 litreden fazla su asla icemiyorum cunku midem agriyor icince fazlasini,cok denedim. 2_ evde özel bi sey pisirmek istemiyorum, ne varsa porsiyon azaltarak ve kurallara uyarak ( corba varsa makarna ,pilav yok.makarna,pilav varsa ekmek yok tarzi) her gün ortalama 8 bin adim atiyorum.49 yasinda ve premenopozum.42 beden giyiyorum şu an.171 boyundayim,en son 79.1 kg geldim persembe günü.Vki 27 civari.73_74 kg olsam yani bir 5_6 kg versem diye düşünüyorum.Cok da gözüm yok Bu yastan sonra manken olmayi degil saglikli yasamayi hedefliyorum.Bilmem ne düşünürsünüz benim icin ama araniza alirsaniz sevinirim

Tabikide katılabilirsiniz Su içimini gün içerisinde yayarak içmeye çalıştığınızda da ağrı oluyor mu? Örneğin her yarım saatte ortalama 1-2 bardak icmeniz bile yeterli. Bu arada zaten özel bir şey yapılmayacak. Çok genel zayıflama taktiklerini ve sağlıklı beslenmeyi öğreneceğiz:)

Selam bende burda yerimi alayım diyetisyen takibinde 16.2 kilo verdim şuanda korumaya geçtik ama deli gibi yiyorum vermek istediğim 5 kilo daha var

Bu arada diyetisyen hanım sizinde boyunuzu ve kilonuzu, merak ediyorum

Cok tesekkur ederim Evet,yayarak ictigimde de agri oluyor.1,5 litre icebilince sevindirik oluyorum Midem oldum olasi hassas.Ihlamur haricinde bitki cayi da icemiyorum.Bir keresinde bitki cayindan acillik olmustum,midem cok agrimisti.Limonlu su,Kepekli,tam tahilli ürünler de cok agritiyor.Onun disinda sıkıntı yok Bunlari yillar icinde cok denedigim ve artik kendimi tanidigim icin rahatlikla yazabiliyorum.Bana daha simdiden motivasyon asiladiniz ,cok cok sagolun.Bu bir sinerjidir.Birlikte basaracagiz ,saglikla insallah Herkesin vucut tipi,yasi,metabolizmasi,bölgesel yaglanmasi farkli olsa da ,elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz ve ortak paydada bulusabiliriz diye hissediyorum.Bu arada armut tipiyim Bel ince,göbek yok,basen ve baldirda birikiyor kilom.Tekrar tesekkur ederim,ne iyi yaptiniz da bizi cesaretlendirdiniz

Bende katılmayı istiyorum hatta dahiliye ye randevu almıştım diyetisyene yönlendirmesi için,başka birşey isteseymişim keşke iyi olacak hastanın misali benim son gebeliğimde şeker çıktı maalesef 97 kilo ile çıktım doğumdan oğlum 2 yaşında 71 kiloya kadar düşebildim sanırım ödemim vardı ve bu kiloda kaldım inşallah sizin sayenizde eski kiloma düşerim

Gece nöbetlerinde maalesef çok şişiyorum bazen o kadar çok şişiyorum ki pantalona zor sığıyorum... Var mı buna bir çözüm??
Tuz tüketimini biraz sınırlandırmanizi, su içiminizi arttırmalisiniz. Stres, sıkıntı, uykusuzluk bunlarda ödemin bir nedeni olabiliyor malesef. Herhangi bir kronik rahatsızlığıniz var mı bilmiyorum ama eğer tansiyon probleminiz yoksa yeşil çay, hibisküs gibi caylardan faydalanılırsiniz. Eğer tiroit varsa hibisküs kullanmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…