Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr:)
Tünaydın da diyebilirizzzzz:)
Regl oldum,yaaaaaaaa sürekli bişeyler yemek istiyorum,hepte abur cubur.şu dönemi tartıda fırlamadan geçirsem bari
Sabah kahvaltım 1yumurta,peynir,zeytin domates,2 dilim çavdar ekmeği, çay,birazda patetes biber kızartması yedim....
Yaaaaaa biliyorum yememem gerekiyorduuuuuuuuu,ama öğlen telafi edeceğim.öğlen salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece.
Şimdi yeşil çay zamanıııııııııııııı

Benim iştahh bu ara tavan yaptı.regl oldum hep gözüm abur cuburda şu 2 günü bir geçirsem gerisi kolay.Benimde bazen canım hiç birşey istemez, keşke hep canımız birşey istemese,süper olurdu yaaaaa
Canım yaaa kilolar hangi günler yazılıyor biliyormusun?

Amin arkadaşım,sanada hayırlı cumalarrrrrr:)

Valla idare ediyoruz cnm şu iki gün hız aldım biraz hafta sonu da pirinç lapası yapmayı düşünüyorum veremeyince moral bozuluyo ama bu kez kurtulacagm kilolardan inşallah.Bu arada bende yediğimi yazayım sabah kahvalti da kibrit kutusu kadar peynir 4 tane yeşil zeytin bi dilim ekmek salatalık,marul yedim.Az evvel de küçük bi kase sütlac yedim.Fazla olmamış demi kızlar ? haa bi de yeşil çay içtim

bende menümü yazayım bakalım çok mu yemişim
sabah:2 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir
öğle:1,5 dolma yoğurt
ikindi: 10 badem 4 erik kurusu bir bardak süt
akşam: bir dolma yarım kase çorba olacak
çok mu yuiyorum ben yaaaaa((

iyide haraketsiz olduğumu nerden çıkardın?iki küçük cocuk annesi haraketsiz kala bilirmi sence tam aksine kovalamktan ve yetişdire bilmek için her şeye tüm günü haraketdeyim -den gece saat 1 sonra haraketsiz sayılır uyuduğum zaman

Arkadaşım anlatmak istediğimi anlamamışsın,ben bu yediklerimle gayet güzel kilo veriyormuyum veriyorum ben kendi düzenimi oturttum.önemli olanda o değilmi .diyetisyenler demiyormu herkese aynı diyet aynı yeme düzeni olmaz,kiminin metebolizması hızlıdır kiminin yavaş.benimde 2 çocuğum var iyi o zaman 3 -5 çocuğu olanın da dal gibi olması lazım o zaman

bu kalori hesabını nereden yapıyorsunuz herhangi bir site varmı bende yapmak istiyorum da

arkadaşım kalori sepeti diye bir site var bütün gün yediklerin kalorisini hesaplaya biliyorsun. ben sabah gün içinde yiyeceklerimi tartıp ( 100 gr olarak ) sonra yanımda götürüyorum.

hayır canım normal ama salata yemiyorsun senn...senin hata salata da yemelisin. zira tok olamıo insan salata yemeden,,,ben şahsen öleyim, her yemeğimde salata ve sulu yoğurt yemezsem doymuyorum,,,bu yediklerine salata, 1 dilim ekmek, yoğurt ekle, listeye sadık kalalım, yoğurt göbek eritiyo çünkiiiiii

kızlar bazı sorular sormuşsunuz , öncelikle öğünlerin yerleri değişebilir ama miktarları abartmayalım, sabah 1 dilim ekmek yerine 2-3 dilim felan yemeyelim ki tartıda şoklar yaşamayalımmm
müsli konusunda etinin ki güzel yiyebilirsiniz
çocuklu hanımların işi zor ama imkansız değil, çocuğunla ilgilendiğin sürece, kendini bırakmadığın sürece, tabi ki evliliğin getirmiş olduğu fazla kilolar öyle de böyle de gider, farkında olup bilinçli hareket etmek en iyisi tabi, tombul olup olmamak aile yapısına , annemizin bizi küçükken yağlı yoğurtlu şeylerle beslemesine kadar uzanıyor, mesela benim annem, ''tombul çocuk sağlıklı olur '' düşüncesiyle homini yedirmiş bana, tabi ben de karşı çıkmamışım, hep iştahlıyımdır, ama napıyoruz, dizginlemeye çalışıyoruz, ilerde çocuğum olduğunda beyaz un mun, cipsmiş felan hiçbişe yedirmicem walla , ben çektim çocuğum da çekmesin
ben de bu hafta regl olucam, iştah hissetmeye başladım ama hiç oralı olmamaya çalışıyorum , çünkü haftasonu rehaveti yaşayıp pazartesi günü tartıda isyaaaeeeennnnn diye haykırmak istemiyorum walla :26::26::26::26::26:
bugünkü mönümü ilan ediyorum:
sabah: 4 yk müsli, 1 portakal, yarım bardak süt
öğlen: 3 köfte, 1 dilim ekmek, salata, yoğurt
ara: kepekli tost, ayran
akşam: tarhana çorbası, buharda brokoli, yoğurt, salata
öptüm sizi

Haklısın vallahi arkadaşım,benim oğlum 9,kızım 2.5 yaşında.bebekken çok tombiş oluyorlar sütüm yarıyor ek gıdalara geçince zayıflıyorlar.çok şükür öyleler oğlum çok iştahlı ama herşeyi yer yeni yeni 1 kaç kilo aldı.görsen bu çocuk birşey yemiyomu dersin.kızımda işthlı ama hiç bir zaman çok çok vermiyorum,küçük küçük kaselere koyarım yemeğini doyunca hiç ısrar etmiyorum.ben çok çektim bu kilolardan
Ergenlikte bir aldım hala uğraşıyorum,iştah da o biçim tabi......
Gelelim akşam yemeğime:
Sabah biraz kızartma yiyince,öğlen salata,yoğurt ve bir dilim çavdar ekmeği yedim.
Ara öğünde 1 elma.
6.30 dada akşam yemeği:1 kase mercimek çorbası,1 dilim çavdar ekmeği.
8 de spor yapacağım spordan sonra küçük bir kase yoğurd 1-2 kayısı koyup yemeyi düşünüyorum,çok olmaz umarım canım tatlı istiyor böylelikle bastırırım diyorum....

mrb kızlar..
konu açılalı 3ay olmuş uygulayıp 8 kilo veren var mı lütfen deneyiminizi paylaşın..

kızlar bnm bölgesel kilolarım var bu diyeti uygulamayı düşünüyorum ama karbonhidrat ekmek tüketimi biraz kafama takıldı.bir doktor bölgesel kilo vermek için karbonhidrat tüketmeyin demişti..
birde spor yapıyor musunuz egzersiz...vs diyet yaparken çok önemli..
yorumlarınızı bekliyorum..

yoğurt ve salata ekledim ama sabah iki dilim ekmek yediğim için öğle ve akşam ekmek yemiyorum inşallah işe yarar bu diyetler inşallah...

Evet kızlar bugünde günün sonuna yaklaşıyoruz..hemen menümü yazayım
Sabah:kk kadar peyni,4 tane yeşil zeytin,salatalık,marull
Ara:küçük bir kase sütlaç
Öğlen:Baş ağrısından dolayı birşey yiyemedim,sadece bikaç tane cviz ve 5 tane kuru üzüm
İkindi:Bir portakal
Akşam: Mantar sote,bir kase yoğurt,çok az ekmek
Bundan sonra da yersem bi elma yerimm ve yeşilçayy....

Nasıl kızlar aşırıya kaçmamışım değil miii ???cumartesi pazar da pirinç lapası yapacağım.

Herkese kolayy gelsin inşallahh bu kez kurtuluyoruz bu kilolardan kızlar...

hayirli aksamlar,

bugunki menum:

sabah: bir dilim ekmek, peynir, zeytin

oglen bisey yiyemedim kahvaltiyi zaten gec yapmistim.

aksam: pirasa yemegi, 4 yk yogurt

Öncelikle hoşgeldin, önceki mesajında ayda 8 kilo weren oldu mu demişsin ? bu diyetle 3 ayda 27-30 kilo veren var, tv ye çıktı, ablam yaptı ayda 11 kilo verdi,komşumuz mesela bu diyeti yapıyomuş , onu da bugün duydum 6 kilo vermiş bölgesel kilo konusunda pek bi bilgim yok ancak nerende birikme varsa oranı çalıştırman lazım, günde 5 dilim ekmek yeniyor ama kepek ekmekleri ne ki zaten, önden bakınca arkası görünüyor ben 5 dilim yiyiorum ama göbeğim midem 2 haftada indi valla, bu konudaki bi çok kişi 19 mart gibi felan başladı .. ben günde 30 dk yürüyorum, diğer arkadaşlardan belli bir programa uyan da var , hiç spor yapamayan da, mesela ben temizlik yaptığım günler spor yapmıyorum çünkü evim 2 katlı , ölüyorum temizlik yaparken yani günlük aktivitene göre ayarla işte, ruhen de rejime kararlıysan başla, ben bu iki listeyle karşılaşmadan önce çok kez başlama girişimim oldu ama sonuç foss,, 2 hafta oldu sanırım , bu hafta listeye tam uydum hatta hayatımda ilk defa ruhsal bozukluk yaşamadan sıkılmadan ağlamadan rejim yapıyorum,, tavsiye ederim

hayirli aksamlar,

bugunki menum:

sabah: bir dilim ekmek, peynir, zeytin

oglen bisey yiyemedim kahvaltiyi zaten gec yapmistim.

aksam: pirasa yemegi, 4 yk yogurt

16 kilo vermişsin şimdi gördüm ayakta alkışlamak istiyorum seni gerçekten nasıl bi duygu bizimle paylaşır mısın lütfeeeen asuuudeeee

Evet canım benimde şikayetlerim bölgesel 2 doğumdan sonra göbeğim midem çok feci oldu.bende çok araştırdım karın,mide ve yandaki simitlerin gitmesi için karbonhidrat ve hertürlü şekerden uzak durmak gerekiyormuş,çok fazla uyamıyorum umarım kilom azaldıkça onlarda küçülecek:))

16 kilo vermişsin şimdi gördüm ayakta alkışlamak istiyorum seni gerçekten nasıl bi duygu bizimle paylaşır mısın lütfeeeen asuuudeeee

alkislar icin tskr ederim

valla bu diyetle oldu. ayca kayadan allah razi olsun. ne sekerim dustu ne kendimi kotu hissettim. suana kadar aslinda gayet ii gecti ilerde nasil olur onu bilemiyorum.

bu kadar kilo vermis olmam guzel bir duygu tabiki fakat diger taraftan kilo verdikce vucudumdaki yag depolari dahada bi gozume batiyor malum insan diyetteyken vucudu ile daha ilgili oluyor.

fakat herseye ragmen cok guzel insallah kilo verdikce kendimi dahada iyi hissetcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…