Kızlar günaydın hepinize
cuma gününün hayırlara vesile getirmesini diliyorum, tez zamanda bu yüklerden kurtulmayı ümit ediyorum.. dün yürüyüş yapamadım çok yoğundum,
akşamki mönüm: 3 köfte, 3 kaşık patates salatası (patatesi çok azdı) , 1 kase organik yoğurt (kendim yaptım ewde )
sonra gece yine 5-6 fındık, 4-5 antep fıstığı bi de 2 tane kuru kayısı yedim, biraz sorunum var
sabah ki mönüm: yarım bardak süt ( ewde süt bitmişmecbur yarım bardak koydum ama o bile fazla gibi geldi bana ), 4 yk eti form müsli, 1 küçük portakal , 2 kocaman bardak yeşilçay içtim bu arada bugün iştahım sıfırın altında, kahwaltıtı bile itekleye itekleye yedim yani aç kalmıyım diye:44::44::44::44:
sizin nası gidiyooo kızlar ?
Kızlar günaydın hepinize
cuma gününün hayırlara vesile getirmesini diliyorum, tez zamanda bu yüklerden kurtulmayı ümit ediyorum.. dün yürüyüş yapamadım çok yoğundum,
akşamki mönüm: 3 köfte, 3 kaşık patates salatası (patatesi çok azdı) , 1 kase organik yoğurt (kendim yaptım ewde )
sonra gece yine 5-6 fındık, 4-5 antep fıstığı bi de 2 tane kuru kayısı yedim, biraz sorunum var
sabah ki mönüm: yarım bardak süt ( ewde süt bitmişmecbur yarım bardak koydum ama o bile fazla gibi geldi bana ), 4 yk eti form müsli, 1 küçük portakal , 2 kocaman bardak yeşilçay içtim bu arada bugün iştahım sıfırın altında, kahwaltıtı bile itekleye itekleye yedim yani aç kalmıyım diye:44::44::44::44:
Valla idare ediyoruz cnm şu iki gün hız aldım biraz hafta sonu da pirinç lapası yapmayı düşünüyorum veremeyince moral bozuluyo ama bu kez kurtulacagm kilolardan inşallah.Bu arada bende yediğimi yazayım sabah kahvalti da kibrit kutusu kadar peynir 4 tane yeşil zeytin bi dilim ekmek salatalık,marul yedim.Az evvel de küçük bi kase sütlac yedim.Fazla olmamış demi kızlar ? haa bi de yeşil çay içtimKızlar günaydın hepinize
Birincisi cazibe değil CESEBE,ikinciside üstteki cevaplarımda yazdığım gibi ben geçen yaz 3 ayda 12 kilo verdim ve herşeyi yedim,ben çok kısamıyorum çok hareketliyim çünkü.şimdide 1 ayda 3 kilo verdim.sen hareketsizsindir sana çok gelir,ben hareketliyim bana kafi gelir.Araştırmalarım sonucu şunuda anladım az yediğin zaman da vücüt savunmaya geçip,kıtlık moduna girip yediklerimizi yağa dönüştürürmüş.Benim sistemim bu arkadaşım:)
iyide haraketsiz olduğumu nerden çıkardın?iki küçük cocuk annesi haraketsiz kala bilirmi sence tam aksine kovalamktan ve yetişdire bilmek için her şeye tüm günü haraketdeyim -den gece saat 1 sonra haraketsiz sayılır uyuduğum zaman
bu kalori hesabını nereden yapıyorsunuz herhangi bir site varmı bende yapmak istiyorum da
bende menümü yazayım bakalım çok mu yemişim
sabah:2 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir
öğle:1,5 dolma yoğurt
ikindi: 10 badem 4 erik kurusu bir bardak süt
akşam: bir dolma yarım kase çorba olacak
çok mu yuiyorum ben yaaaaa((
hayır canım normal ama salata yemiyorsun senn...senin hata salata da yemelisin. zira tok olamıo insan salata yemeden,,,ben şahsen öleyim, her yemeğimde salata ve sulu yoğurt yemezsem doymuyorum,,,bu yediklerine salata, 1 dilim ekmek, yoğurt ekle, listeye sadık kalalım, yoğurt göbek eritiyo çünkiiiiii
kızlar bnm bölgesel kilolarım var bu diyeti uygulamayı düşünüyorum ama karbonhidrat ekmek tüketimi biraz kafama takıldı.bir doktor bölgesel kilo vermek için karbonhidrat tüketmeyin demişti..
birde spor yapıyor musunuz egzersiz...vs diyet yaparken çok önemli..
yorumlarınızı bekliyorum..
hayirli aksamlar,
bugunki menum:
sabah: bir dilim ekmek, peynir, zeytin
oglen bisey yiyemedim kahvaltiyi zaten gec yapmistim.
aksam: pirasa yemegi, 4 yk yogurt
kızlar bnm bölgesel kilolarım var bu diyeti uygulamayı düşünüyorum ama karbonhidrat ekmek tüketimi biraz kafama takıldı.bir doktor bölgesel kilo vermek için karbonhidrat tüketmeyin demişti..
birde spor yapıyor musunuz egzersiz...vs diyet yaparken çok önemli..
yorumlarınızı bekliyorum..
16 kilo vermişsin şimdi gördümayakta alkışlamak istiyorum seni gerçekten nasıl bi duygu bizimle paylaşır mısın lütfeeeen asuuudeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?