• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

iyi akşamlar kızlar bişey soracam. dün ben ayran detoksu yapmıştım ama 1 gün sadece. cumarteside 1 gün pirinç lapası yapsam olurmu acaba :44: :44:

bugün yediklerimi yazayım
sabah:2 dilim ekmek 1 kk peynir
öğle:bir kabak dolması salata ve yoğurt
ikindi: 10 badem, bir bardak süt, 3 erik kurusu
akşam: yarım kase çorba bir adet dolma yoğurt...
şöyle çayın yanında da iki kayısı falan yesem çok mu olur acaba????
regl dönemim de yaklaştı da:(hatta geçti bile:((((

ayça kaya tv de anlatıyor incir karpuz kavun üzüm dikkat etmek gerek diyor 2 dilim kavun bir dilim pizzaya yakınmış, 2 büyük muz bir hamburgere eşitmiş yani meyveyi de abartmamak lazımmış arkadaşlar:(

bugün yediklerimi yazayım hemencik:4:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek kk peynir 1 domates
öğlen: 1 kase çorba 6 kaşık bulgur pilavı yoğurt
ikindi: 1 tane havuç biraz maydanoz ve 1 tane kuru kayısı
akşam: 1 kase çorba.
bir de annem çikolata yiyordu iki parça da bitter yedim:26:
abartmış mıyım sizce ben elimden geldiğince uymaya çalışıyorum listeye ama işte kaçırıyorum ağzımın da ayarı yok ki:56:

Yinee bennnnnnnn:)
Akşam menüm: 1 haşlanmış yumurta, 1 haşlanmış patetes,1 kase yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği. 6 da yedim.
7 de de 45 dakika sporumu yaptım.bisiklet-egzersiz.
Kızlar sizlerin menülerine bakıyorum da,ben biraz fazla yiyiyorum ama,ya ben çok kısamıyorum,çok sinirli oluyorum.olsun yavaş yavaş olsun çok kıstığım diyet proğramlarım uzun ömürlü olmuyor çünküüüüüüü:(
Şimdi yeşil çay içeceğim veeeeee FİNİSHHHHH:))

Yinee bennnnnnnn:)
Akşam menüm: 1 haşlanmış yumurta, 1 haşlanmış patetes,1 kase yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği. 6 da yedim.
7 de de 45 dakika sporumu yaptım.bisiklet-egzersiz.
Kızlar sizlerin menülerine bakıyorum da,ben biraz fazla yiyiyorum ama,ya ben çok kısamıyorum,çok sinirli oluyorum.olsun yavaş yavaş olsun çok kıstığım diyet proğramlarım uzun ömürlü olmuyor çünküüüüüüü:(
Şimdi yeşil çay içeceğim veeeeee FİNİSHHHHH:))

arkadaşım rahat ol en çok abartan benim heralde ama sürekli aç kalarak verilen kilolar çok çabuk geri alınır bir ayda 8 değil 5 kilo verelim ama geri almayalım

cevap : :1: pirinç lapası ödem söktürüyor derler... yani vücuttaki fazla suyun verilmesini sağlıyor, ama bunu yeşilçayla da yapabilirsin :10: illa pirinç lapası yiyeceksin diye bir kural yok

yeşil çay senelerdir evimizden eksik olmaz zaten.ama alternatif olarak pirinç lapası düşünülebilirim yanındada güzel bir salata nasıl olurmu. yoksa sadece lapamı yiyoruz?

bugünkü menüm
sabah 1 dilim labneli ekmek
öğlen 1 dilim labneli ekmek 1 domates 1 biber
azıcık börek yedim ama cok az
akşam üstü 100 gr yoğurt 30 r üsli ile
akşam 1 haşlanmış patates ekmek niyetine salata 6 tane kanat
toplamda 1300 kal.:32:

bugünkü menüm
sabah 1 dilim labneli ekmek
öğlen 1 dilim labneli ekmek 1 domates 1 biber
azıcık börek yedim ama cok az
akşam üstü 100 gr yoğurt 30 r üsli ile
akşam 1 haşlanmış patates ekmek niyetine salata 6 tane kanat
toplamda 1300 kal.:32:

bu kalori hesabını nereden yapıyorsunuz herhangi bir site varmı bende yapmak istiyorum da

arkadaşım rahat ol en çok abartan benim heralde ama sürekli aç kalarak verilen kilolar çok çabuk geri alınır bir ayda 8 değil 5 kilo verelim ama geri almayalım

Evet haklısın,1 ay olacak nerdeyse diyete gireli çok da kısmadım kendimi 3 kiloya yakın verdim.Ben bunada razıyım 3 kilo, 3 kilo böyle gidecek kilolarrrrrrrrr:))

bugün yediklerimi yazayım hemencik:4:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek kk peynir 1 domates
öğlen: 1 kase çorba 6 kaşık bulgur pilavı yoğurt
ikindi: 1 tane havuç biraz maydanoz ve 1 tane kuru kayısı
akşam: 1 kase çorba.
bir de annem çikolata yiyordu iki parça da bitter yedim:26:
abartmış mıyım sizce ben elimden geldiğince uymaya çalışıyorum listeye ama işte kaçırıyorum ağzımın da ayarı yok ki:56:

Yok beeee arkadaşım ne abartması,ben hergün bunlar kadar az yesem iğne ipliğe dönerim...ben çok kısamıyorum,yemek yemeyi çok seviyorum.Çok hareketliyim bide spor yapınca yakıyorum galiba,ben 1 ay olcak neredeyse diyet yapalı 3 kiloya yakın verdim.ben buna razıyım azar azar vereyim ama boğazımdan çok kesmeden çünkü mutsuz ve sinirli oluyorum bennn....

Akşam yemeğimi yedim kızlar.
birkaç tane ızgara mantar,küçük bir kase yoğurt,bol yeşil salata,2 kaşık bulgur pilavı,1 dilim çavdar ekmeği.
bundan sonra yeşil çay belki 9 da 5-10 badem ve sabaha kadar FİNİSHHHHHHH:9:

cazibe arkadaşım akşam yemeyi için bu kadar fazla deyilmi sence ayrıca ya 2kaşık bulqar pilavı ye ve ya ekmek sonrasındada 10 tane badem kalorileri çokaltığının farkındamısın?:49:

günaydınlar kızlar. cumanız mübarek olsun :16: bişey soracam. dün ben ayran detoksu yapmıştım ama 1 gün sadece. cumarteside 1 gün pirinç lapası yapsam olurmu acaba :44: :44:

kızlar, merhaba, içim sıkılıyo sanki biraz,
öğlen yemeğimi yedim: 1 katı yumurta, karışık salata, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt,,, görüşürüz akşama nedense pek keyfim yok :ssz:

ah canım seni iyi anlıyorum diyet hep sıkıcı bi şeydir amma katlanmak zorundayız yoksa nasıl gedicek şu kilolar başkasımı atıcak bizim vucudumuzdan bu kiloları?hayır sadece biz yapa biliriz bunu deyilmi?sabr et canım benim sonunda gülen taraf biz olucaz inş:nazar::49:

canım verilen kiloları geri almamağın sırlarından biri diyet bitince eskiden olan yemeklere saldırmıyacaksın diyet bitdikden sonra bile vucudumuza en az1 ay vakitlazım yeni çekimize ve o andakı kilomuza alışması için yani diyet bitdikden sonra bile dikkatlı olmak lazım ve en az bir ay heç kilo almamak lazım

Kızlar günaydın hepinize
cuma gününün hayırlara vesile getirmesini diliyorum, tez zamanda bu yüklerden kurtulmayı ümit ediyorum.. dün yürüyüş yapamadım çok yoğundum,

akşamki mönüm: 3 köfte, 3 kaşık patates salatası (patatesi çok azdı) , 1 kase organik yoğurt (kendim yaptım ewde )
sonra gece yine 5-6 fındık, 4-5 antep fıstığı bi de 2 tane kuru kayısı yedim, biraz sorunum var :6:

sabah ki mönüm: yarım bardak süt ( ewde süt bitmiş :1: mecbur yarım bardak koydum ama o bile fazla gibi geldi bana ), 4 yk eti form müsli, 1 küçük portakal , 2 kocaman bardak yeşilçay içtim :50: bu arada bugün iştahım sıfırın altında, kahwaltıtı bile itekleye itekleye yedim yani aç kalmıyım diye:44::44::44::44:

sizin nası gidiyooo kızlar ?:54::54:

canım verilen kiloları geri almamağın sırlarından biri diyet bitince eskiden olan yemeklere saldırmıyacaksın diyet bitdikden sonra bile vucudumuza en az1 ay vakitlazım yeni çekimize ve o andakı kilomuza alışması için yani diyet bitdikden sonra bile dikkatlı olmak lazım ve en az bir ay heç kilo almamak lazım

bi versek de koruması kalsaaa, bu arada annem bana zayıfladın sanırım sen dedi ? :34:

ben öğünlerin yerlerini değiştirerek yiyorum mesela sabah kahvaltım hep tost oluyo ikindi yemiyorum yersem de en fazla bir yeşil elma diğerleri listeye yakın oluyo bu kilo vermede bi sorun olur mu

cazibe arkadaşım akşam yemeyi için bu kadar fazla deyilmi sence ayrıca ya 2kaşık bulqar pilavı ye ve ya ekmek sonrasındada 10 tane badem kalorileri çokaltığının farkındamısın?:49:

Birincisi cazibe değil CESEBE,ikinciside üstteki cevaplarımda yazdığım gibi ben geçen yaz 3 ayda 12 kilo verdim ve herşeyi yedim,ben çok kısamıyorum çok hareketliyim çünkü.şimdide 1 ayda 3 kilo verdim.sen hareketsizsindir sana çok gelir,ben hareketliyim bana kafi gelir.Araştırmalarım sonucu şunuda anladım az yediğin zaman da vücüt savunmaya geçip,kıtlık moduna girip yediklerimizi yağa dönüştürürmüş.Benim sistemim bu arkadaşım:)

Back
X