Acı biberin zayıflattıgı konusunda ne düşünüyorsunuz?
Samandağ Biberinden sonra daha da çok konuşulur oldu.
Yemeklerin yanında küçük acı biberlerden yemeye çalışıyorum yağ yaksın diye. Gözlerimden yaşlar geliyor ama herşey zayıflamak için :)
Bu arada Samadağ Biberi deneyen oldu mu aranızda?
Ben aldım ama henüz yemeye cesaret edemedim:)
Canımben yeni yeni yemeklerime biber salçası koyuyorum,bide pulbiber koyuyorum.çok acı yiyemiyorum malesef.çok acı şeyler yemenin,acı biber yemenin metabolizmayı hızlandırdığına inanıyorum ama ben yiyemem ölürüm acıdanacı şeyler iştahta açar gibime geliyor.duyduğuma göre samandağ biberi çok acıymış o işe yarayabilir ama diğer şeyler bence sadece iştah açar gibime geliyor
kızlar merabaaa
7.5 la dıyete basladım 2 hafta once dun tartıldımmm hassar kantarda
68 çıktımmm ıkı haftada ıyı bnce zaten ıdealım 63 falan verıcem galıbaaaa cok sevındımmm
75 misin,70.500 mü? 75 ise süper vermişsin:)
[SUP][/SUP]
yok canım 70.500 düm dun 67.8 cıktım hassar kantarda ama olsun ıkı hjaftada 2.5 kılo ıyı bnce cunku ıolk hafta hep bozdum
ama olsun yavas olsun kalıcı olsun cumartesı pazar pek sadık kalamıyorum yaaa dısarda oluyoruz cunku aılerlere falan gıdıyoruz yemekler yapılıyo yemeıyınce bozuluyolar((
cesebeee, ecemm , yeni gelenlerrr merhaba herkese, bütün gün temizlik, tükendim wallaşimdi de saçımı boyadım bekliyorum bakalım ne tutcak, loreal fındık kahvesi boyadım
bugünkü mönüm
kahwaltım: 1 yumurtalı cherry domatesli peynirli omlet yaptım tuzsuz , 3-4 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, çay
öğle: 1 kase mercimek çorbası, havuçlu marullu rokalı salata, 3 adet köfte
akşam da muhtemelen semiz otu, 1 dilim ekmek, yoğurt yiycem
yarın tartılma günümz ama ben 2 gündür tuvalete çıkamadım deliriciiim
cesebeee, ecemm , yeni gelenlerrr merhaba herkese, bütün gün temizlik, tükendim wallaşimdi de saçımı boyadım bekliyorum bakalım ne tutcak, loreal fındık kahvesi boyadım
bugünkü mönüm
kahwaltım: 1 yumurtalı cherry domatesli peynirli omlet yaptım tuzsuz , 3-4 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, çay
öğle: 1 kase mercimek çorbası, havuçlu marullu rokalı salata, 3 adet köfte
akşam da muhtemelen semiz otu, 1 dilim ekmek, yoğurt yiycem
yarın tartılma günümz ama ben 2 gündür tuvalete çıkamadım deliriciiim
bende yediklerimi yazayım biraz abarttım ama
sabah: 4 yk müsli
öğle:1.5 dilim ekmek peynir yumurta
arada yeşil çay içtim
akşam : karnıbahar yemeği yoğurt salata
sabah tartıldım 62.900 çıktım 64 le başlamıştım iyi sayılır heralde birde regl olsam 500 gr daha gider süper olur ama olamadım hala
hem rejim hem gecikme hava da berbat ne sıkıcı bir gün ya yarında pazartesi offff offfffffff
meraba parissima yarın tarrılma günü ve bende aynıı problemi çekiyorum. üstelik diyete neredeyse uymama rağmen gün gün fazla çıkıyorumbakalım sabah ne olacak.
aynen neslii bu havalarda çok bunalıyorum bende üstelik pazar günlerini oldum olası sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?