Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ayran detoksu nedır kızlar banada soyleyın lutfen odamı zayflatıyor hemen yaparım valla:44:

ayran detoksu nedır kızlar banada soyleyın lutfen odamı zayflatıyor hemen yaparım valla:44:

ayran detoksu 2 günlük ceydacım. ayda 1 defa yapabiliyorsun. vucudu arındırıyor diye biliyorum. ben tam uyamadım ama 500 gr gitti 1 günde.

tarifi
2 lıtre ayran
2 tane rendelenmiş salatalık,

Pişmemiş kuru halde 8'er yemek kasıgı bulgur, haslanmıs nohut, yeşil mercımek.
Nohutları önceden ıslatın, hepsini birlikte haşlayın, 2'ye bölün. Bir bölümünü
2 litre ayran ve salatığın içine karıştırın, tuz yasakmış. Sarımsak ve baharatlar serbestmiş.
Sabah kahvaltılarında da 1 dilim kepekli ekmek,1 yumurta, beyaz peynır domates, salatalık, yeşıllık yenilecekmiş.

Rivayete görede 2 günde 1-2 kilo arası yağdan verdiriyormuş.

merhabalar,

bende kahvaltimi yazayim:) genelde aksamlari butun gunun menusunu yazarim diye dusunuyorum ve aksam olunca yazamiyorum.

sabah: 4 yk musli, sut

ara: portakal

oglene kofte aksamada brokoli yemeyi dusunuyorum tabi yogurt ve salatayla. ikindide herzamanki gibi badem, erik ve sut

yaprak sarmanin kalorisini bilen varmi? dun biraz bakindim fakat coook fazla kalori yazdigindan acaba dogrumu degilmi diye tereddut ettim. genelde bir porsiyon diye verilmis. bir porsiyon kac adet sarmadirki?

ben bunu bu diyete baslamadan once denemistim ve iki kilo verdim. tabi sonra bu diyete baslayinca kilolari tekrar almadim.

belki hani bir donem kilo vermemiz durabiliyorya ozaman denene bilir.

bi de her gün koşu bandında 30 dakka yürüyorum hızlı tempolu hatta son 2 gündür de koşmaya başladım

Benimde bisikjletim var 25 dakikaya yakın onda,sonrada 25 dakikada egzersiz yapıyorum hergün.Keşke yürüyüş de yapabilsem bir kaçgün aralarda ama olmuyor.Oğlumu okula gönder,kızım küçük ev işi derken,bide bu ara hava güzel kızım paso parka gitmek istiyor,parkımız çok güzel etrafı yürüme parkurlu eskiden bebek arabasında etrafı seyrederdi birlikte yürürdük.Artık imkansız parkta oynuyor bebek arabasını istemiyor,bende onu bırakamıyorum haliyle.
Bisiklettede şöyle bir teknik uyguluyorum çok işe yarıyormuş ,sen de yürüme bandında yapabilirsin 2 dakikada bir 30 saniye hızımı yükseltiyorum yükseltebildiğim kadar sonra 2 dakika tekrar normal tempo.böyle yağ yakımı daha hızlı oluyormuş.21 dakika sürüyor.çogaltılabilirsin ama benim halim kalmıyor:)

Ben de bu diyete benzer bi diyet yapıyorum, kendi yeme stilime göre kendi kafama göre yapıyorum ama bu listeye çok benziyor. tek farkı ben öğle öğünlerinde bazen nesfit yiyorum soğuk ve yağsız sütle. Akşamları da mutlaka salata ya da yoğurt ve sebze yemeği. bazen pilav olunca 2-3 kasık pilav da yiyorum dayanamıyorum:26: abartmamak kaydıyla zararı olmuyor. Akşam et varsa eğer yoğurt yemiyorum salatayla yiyorum. Bir de ben sabah 2 tane kuru kayısı yiyorum üstüne bir büyük bardak ılık su içiyorum. Gün içinde de 1 lt. 5i bi yerde çayı ve en az 1.5 lt su içiyorum. Aralarda da çok acıkırsam ki çoğunlukla acıkmıyorum ya da canım tatlı bişey isterse yine 1 adet kuru kayısı ya da bir elma yiyorum. Bu arada, ben akşamları ekmek yemiyorum, ekmek şişkinlik yapıyor ve akşam yenilen ekmek fazla erimiyor gibi geliyor bana, göbeğim çıkıyor psikolojik olarak kilo alıyormus ibi hissediyorum ve yemiyorum

Son düzenleme:

canım yeşilçay olarak doğadanın nane limonlu yeşilçayını tavsiye ederim ben bitki çaylarını hiç içemezken bu gayet hoş geldi bilgin olsun:126::115:

Ben geldim kızlarrrrrrrr:)
12 deara öğün 1 elma ve yeşil çay içtim.
Az öncede öğlen yemeğimi yedim:)
2 tane köfte,yoğurtlu ıspanak 1 kase kadar,bol yeşil salata,2 dilim çavdar ekmeği.
5 gibi ara öğün yapacağım ya 1 elma,ya portakal.
GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZ

kızlar, merhaba, içim sıkılıyo sanki biraz,
öğlen yemeğimi yedim: 1 katı yumurta, karışık salata, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt,,, görüşürüz akşama nedense pek keyfim yok

bu ayran detoksu zormusyaa bı sure yapmıyımda ınsallah bu dıyetle kılo verırımde gerek kalmaz
ben gecen salı baslamıştım rejıme ama tutamadım ırademı yedım bazı gunler oyuzden anca yarım kılo gtmış
bu pazartesı bozmamak sartıyla basladım yenıden ınsallah bu sefer 2 kılo verırım 7 kılo versem razıyım

cevap : pirinç lapası ödem söktürüyor derler... yani vücuttaki fazla suyun verilmesini sağlıyor, ama bunu yeşilçayla da yapabilirsin illa pirinç lapası yiyeceksin diye bir kural yok

cevap : pirinç lapası ödem söktürüyor derler... yani vücuttaki fazla suyun verilmesini sağlıyor, ama bunu yeşilçayla da yapabilirsin illa pirinç lapası yiyeceksin diye bir kural yok
Tatlım bi sorum olacak nasıl yapılıyo pirinç lapası nasıl uyguluyoruz yazarsan sevinirim.

pirinç lapası nın özel bi tarifi yok, tuzsuz yağsız pilaw pişirir gibi pişiriyosun ve de su ölçüsünü yarım bardak daha fazla koyuyorsun, ancak dediğim gibi tuz ve yağ koyulmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…