- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
ayran detoksu nedır kızlar banada soyleyın lutfen odamı zayflatıyor hemen yaparım valla:44:
ayran detoksu 2 günlük ceydacım. ayda 1 defa yapabiliyorsun. vucudu arındırıyor diye biliyorum. ben tam uyamadım ama 500 gr gitti 1 günde.
tarifi
2 lıtre ayran
2 tane rendelenmiş salatalık,
Pişmemiş kuru halde 8'er yemek kasıgı bulgur, haslanmıs nohut, yeşil mercımek.
Nohutları önceden ıslatın, hepsini birlikte haşlayın, 2'ye bölün. Bir bölümünü
2 litre ayran ve salatığın içine karıştırın, tuz yasakmış. Sarımsak ve baharatlar serbestmiş.
Sabah kahvaltılarında da 1 dilim kepekli ekmek,1 yumurta, beyaz peynır domates, salatalık, yeşıllık yenilecekmiş.
Rivayete görede 2 günde 1-2 kilo arası yağdan verdiriyormuş.
bi de her gün koşu bandında 30 dakka yürüyorum hızlı tempolu hatta son 2 gündür de koşmaya başladım
günaydın herkese zayıf sağlıklı mutlu günler herkese
sabahları evde kahvaltı yapamadığım için 2 küçük ekmek dilimi arasına peynir sürüyorumn ve bir domates koyuyorum ama ara öğün yapmıyorum ki ara kapansın diye umarım fazla kaçırmıyorumdur.Öğlenede bi dolma ve yoğurt yiyeceğim sadece aradada bol bol su ama ben şu yeşil çayı hiç içmedim nasıl içerim onuda bilmiyorumn midem biraz hassastırda ama en kısa zamanda deneyeceğim
salatamı alıcam hemen çünkü felaket acıktığımı hissediyorum bu çocuklarla uğraşmak beni mahvediyo
ara öğünü de yapacağım inşallah sayenizde bu hırsla bir ayda manken olurum ben:)
öğretmen misin sen de ?ben öleyim de bazen çıldırıyorum sinirden
benm bu diyete başladığımdaki kilom 68di bu akşam bi hafta doldu 66 kiloyum şuan:)
öğretmenim bendeartık maalesef detirtecek duruma geldik...hangi okul branş mı sınıf mı hocam?
Diyet miyet bence geçici çözüm bunlar.
İnsan yeme alışkanlığını değiştirmediği ve hareketsiz kaldığı müddetçe ne diyeti yaparsan yap önce verir sonra verdiklerinden fazlasını geri alır.
Tatlım bi sorum olacak nasıl yapılıyo pirinç lapası nasıl uyguluyoruz yazarsan sevinirim.cevap :pirinç lapası ödem söktürüyor derler... yani vücuttaki fazla suyun verilmesini sağlıyor, ama bunu yeşilçayla da yapabilirsin illa pirinç lapası yiyeceksin diye bir kural yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?