Öncelikle hoşgeldin, önceki mesajında ayda 8 kilo weren oldu mu demişsin ? bu diyetle 3 ayda 27-30 kilo veren var, tv ye çıktı, ablam yaptı ayda 11 kilo verdi,komşumuz mesela bu diyeti yapıyomuş , onu da bugün duydum6 kilo vermiş bölgesel kilo konusunda pek bi bilgim yok ancak nerende birikme varsa oranı çalıştırman lazım, günde 5 dilim ekmek yeniyor ama kepek ekmekleri ne ki zaten, önden bakınca arkası görünüyor ben 5 dilim yiyiorum ama göbeğim midem 2 haftada indi valla, bu konudaki bi çok kişi 19 mart gibi felan başladı .. ben günde 30 dk yürüyorum, diğer arkadaşlardan belli bir programa uyan da var , hiç spor yapamayan da, mesela ben temizlik yaptığım günler spor yapmıyorum çünkü evim 2 katlı , ölüyorum temizlik yaparken yani günlük aktivitene göre ayarla işte, ruhen de rejime kararlıysan başla, ben bu iki listeyle karşılaşmadan önce çok kez başlama girişimim oldu ama sonuç foss,, 2 hafta oldu sanırım , bu hafta listeye tam uydum hatta hayatımda ilk defa ruhsal bozukluk yaşamadan sıkılmadan ağlamadan rejim yapıyorum,, tavsiye ederim
hayır canım normal ama salata yemiyorsun senn...senin hata salata da yemelisin. zira tok olamıo insan salata yemeden,,,ben şahsen öleyim, her yemeğimde salata ve sulu yoğurt yemezsem doymuyorum,,,bu yediklerine salata, 1 dilim ekmek, yoğurt ekle, listeye sadık kalalım, yoğurt göbek eritiyo çünkiiiiii
meraba arkadaslar
hepinizi cok tebrik ediyorum aziminiz icin ,hemen hemen tüm sayfalari okudum sayilir.
aslinda kilo vermeye artik pes etmistim ama yazdiklarinizi okuyunca gercekten motive oldum.
simdi tekrar baslamak istiyorum ama Acaba verebilirmiyim korkusuyla basliyorum
ve bir sorum olacak acaba kansizlik kilo vermeyi engelliyormu haberiniz varmi? cünki ben gercekten yediklerime dikkat ediyordum cevremdekiler bile diyorlardi bunu. ama bir türlü veremiyordum acaba kan eksikligimdenmi yoksa benmi yanlis yiyordum bilemiyorum artik ama pes etmistim.
herkeslere merhabaaa, bugün sabah erken kalkınca baş ağrısı vuku buldu bende, yeni gelenler hoşgeldinizz, tartılmaya 1 gün kaldı(pazartesi) ve herkes vücudunda 1 haftalık değişimi hissediyor sanırımbugünkü mönümü yazıyorumm kızlar,
uyanınca: 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği, birazcık peynir, 1 katı yumurta, 3 zeytin, çay, cherry domates
ara : 4 fındık, 4 çekirdekli kuru üzüm, çay
öğlen : 1 kase tarhana çorbası, 3 tane brokoli, 1 kase yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 kepekli tost , ayran ve portakal olucak muhtemelen
akşam ne yiyeceğim belli deil.. öptüm hepinizi kolaylıklar diliyorum
kocamna yeşilçay içtim, su içmekteyim şuanda
Selam kızlar
Artık bende aranızdayım.
Senelerdir bu forumu ara sıra takip ederim ama bu başlığı görünce üye olmalıyım artık dedim :)
Diyete perşembe günü başladım.Bugün 3. günüm
67 kg ile başladım diyete.
Hedefim 55.
İdeal kilom 52'ymiş. 52'ye inmek biraz zor görünüyor gözüme. Ama tabi çok isterim :)
Bir ayda 8 kg veremesem bile 5 kg vermeyi planlıyorum en az.
Şimdilik harfiyen uyuyorum hiç kaçamak yapmadım. Sadece öğlenle akşam yemeğinin yerini değiştiriyorum bazen.Gece geç yattığım için akşam yediğim sebze beni tutmuyor çünkü.
Diyetin haricinde yeşil çay,5'i bir yerde çayı ve bol su tüketiyorum
Bu forumda okuduğum biberiye yağını da kullanıyorum her gün. Umarım işe yarar o da :)
hoş geldin canım bence bu diyeti uyqularsın eger çok memnun kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?