- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.528
- 398
Öncelikle hoşgeldin, önceki mesajında ayda 8 kilo weren oldu mu demişsin ? bu diyetle 3 ayda 27-30 kilo veren var, tv ye çıktı, ablam yaptı ayda 11 kilo verdi,komşumuz mesela bu diyeti yapıyomuş , onu da bugün duydum6 kilo vermiş
bölgesel kilo konusunda pek bi bilgim yok ancak nerende birikme varsa oranı çalıştırman lazım, günde 5 dilim ekmek yeniyor ama kepek ekmekleri ne ki zaten, önden bakınca arkası görünüyor
ben 5 dilim yiyiorum ama göbeğim midem 2 haftada indi valla, bu konudaki bi çok kişi 19 mart gibi felan başladı .. ben günde 30 dk yürüyorum, diğer arkadaşlardan belli bir programa uyan da var , hiç spor yapamayan da, mesela ben temizlik yaptığım günler spor yapmıyorum çünkü evim 2 katlı , ölüyorum temizlik yaparken
yani günlük aktivitene göre ayarla işte, ruhen de rejime kararlıysan başla, ben bu iki listeyle karşılaşmadan önce çok kez başlama girişimim oldu ama sonuç foss,, 2 hafta oldu sanırım , bu hafta listeye tam uydum hatta
hayatımda ilk defa ruhsal bozukluk yaşamadan sıkılmadan ağlamadan rejim yapıyorum,, tavsiye ederim
![]()
cnm çok sağol..ayda 5 kilo versem şükrederim

bnm yaptığım diyete göre bunu yapmak daha kolay olacak