• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Öncelikle hoşgeldin, önceki mesajında ayda 8 kilo weren oldu mu demişsin ? bu diyetle 3 ayda 27-30 kilo veren var, tv ye çıktı, ablam yaptı ayda 11 kilo verdi,komşumuz mesela bu diyeti yapıyomuş , onu da bugün duydum :9::9: 6 kilo vermiş:9: bölgesel kilo konusunda pek bi bilgim yok ancak nerende birikme varsa oranı çalıştırman lazım, günde 5 dilim ekmek yeniyor ama kepek ekmekleri ne ki zaten, önden bakınca arkası görünüyor :9: ben 5 dilim yiyiorum ama göbeğim midem 2 haftada indi valla, bu konudaki bi çok kişi 19 mart gibi felan başladı .. ben günde 30 dk yürüyorum, diğer arkadaşlardan belli bir programa uyan da var , hiç spor yapamayan da, mesela ben temizlik yaptığım günler spor yapmıyorum çünkü evim 2 katlı , ölüyorum temizlik yaparken :14: yani günlük aktivitene göre ayarla işte, ruhen de rejime kararlıysan başla, ben bu iki listeyle karşılaşmadan önce çok kez başlama girişimim oldu ama sonuç foss,, 2 hafta oldu sanırım , bu hafta listeye tam uydum hatta:nazar: hayatımda ilk defa ruhsal bozukluk yaşamadan sıkılmadan ağlamadan rejim yapıyorum,, tavsiye ederim :34:

cnm çok sağol..ayda 5 kilo versem şükrederim :16:1 aydır yediklerime dikkat ediyordum ekmeği kesmiştim ama hergün az da olsa tatlı tüketiyordum..ama yediklerimi azattım..yarım kilo anca verdim..bende 30dk egzersiz yapıyorum..yazdıkların beni motive etti sağol canım 1nisanda başlayacağım
:7:

bnm yaptığım diyete göre bunu yapmak daha kolay olacak

hayır canım normal ama salata yemiyorsun senn...senin hata salata da yemelisin. zira tok olamıo insan salata yemeden,,,ben şahsen öleyim, her yemeğimde salata ve sulu yoğurt yemezsem doymuyorum,,,bu yediklerine salata, 1 dilim ekmek, yoğurt ekle, listeye sadık kalalım, yoğurt göbek eritiyo çünkiiiiii :34:

yoğurt gerçekten göbek mi eritiyor..hiç duymamıştım..harikasın..:9:

meraba arkadaslar
hepinizi cok tebrik ediyorum aziminiz icin ,hemen hemen tüm sayfalari okudum sayilir.
aslinda kilo vermeye artik pes etmistim ama yazdiklarinizi okuyunca gercekten motive oldum.
simdi tekrar baslamak istiyorum ama Acaba verebilirmiyim korkusuyla basliyorum
ve bir sorum olacak acaba kansizlik kilo vermeyi engelliyormu haberiniz varmi? cünki ben gercekten yediklerime dikkat ediyordum cevremdekiler bile diyorlardi bunu. ama bir türlü veremiyordum acaba kan eksikligimdenmi yoksa benmi yanlis yiyordum bilemiyorum artik ama pes etmistim.

20 günde 3 kilo verdim ve 2 kilosunu geri aldım...üstelik ikindideki ara öğünü bile yemedim....bu sadece mideyi bi kaç gün boş tutan hafiflediğinizi sandığınız ama gecici bir liste bence.. Herkesin fikri kendine tabi

meraba arkadaslar
hepinizi cok tebrik ediyorum aziminiz icin ,hemen hemen tüm sayfalari okudum sayilir.
aslinda kilo vermeye artik pes etmistim ama yazdiklarinizi okuyunca gercekten motive oldum.
simdi tekrar baslamak istiyorum ama Acaba verebilirmiyim korkusuyla basliyorum
ve bir sorum olacak acaba kansizlik kilo vermeyi engelliyormu haberiniz varmi? cünki ben gercekten yediklerime dikkat ediyordum cevremdekiler bile diyorlardi bunu. ama bir türlü veremiyordum acaba kan eksikligimdenmi yoksa benmi yanlis yiyordum bilemiyorum artik ama pes etmistim.

hoş geldin aramıza

selam kızlar 2 gündür çok yoğundum o yüzden yazamadım..

ama hiç bozmadım aynen uyguladım bu hafta.. sadece bugün küçük bir pors. tavuk göğsü yedim

sabah: az yağlı peynirle tost yaptım ve ıhlamur

ara: 1 tane susamlı çubuk, 1 tane sade çubuk kraker

öğle: 1 kase çorba, 1 parça kırmızı et, salata

ara: 1 dilim ekmek ve az peynir

akşam: çorba salata yoğurt küçük pors tavuk göğsü(aslında gündüz saatlerinde yeseydim daha iyi olurdu ama akşama anca yapabildim)

2 litre su ve koca bir kupa yeşil çay

jillian 3. level 3. gün bitti

sizin nasıl gidiyo kızlar

Günaydınnnnnnnnnnn:)
Bugün iştahım daha iyi çok şükürrrrrrrrrr:)
Bugünden itibaren biraz daha sıkı tutayım diyorum....
Bugün de 73.500 çıktım geçenlerde 72.900 çıkmıştım tartı aptallaştı galiba,bende sevinmiştim ama neyse....moralimi bozmak yok yola devammmmmmmmmmmm:)
Sabah kalktım forumlarda okudum elma sirkeli ballı ılık su içtim,kahvaltıya kadar 3 bardak su içtim.Burnumu tıkayıp içtim.iğrenç bir tadı var,gece yatmadanda içeceğim...
Kalvaltım 1 yumurtaa,1 kk peynir,2 zeytin,küçük bir domates,1 dilim çavdar ekmeği,çay.
Birazadan yeşil çay içeceğim,öğlen görüşmk üzeree:)

günaydın kızlar

yediklerime dikkat etmeme rağmen gün gün artıda çıkıyorum anlamıyorum nasıl oluyor :44: :44: neyse biraz daha kısmam gerek demekki. bundan sonra günlük menümü yazıcam buraya.

sabah kahvaltım;
1 yumurta
1 dilimkepek ekmek
salata şekersiz çay.

şimdide yeşil çayımı içiyorum.

günaydın herkese mutlu günler...
bende yediklerimi yazayım ancak hafta sonu kahvaltı ettiğim için pek uyumadım 2 dilim kepek ekmeği kk peynir domates biber közleme bir yumurta iki zeytin şekersiz çay...
öğlene ve akşama ekmek yok yine sabah 2 yediğim için on altı kilo veren arkadaşı bende tebrik ediyorum ben 6 kilo versem bayram ederim bayrammmm...ben çarşamba başladım pazartesi tartılacağım ...buarada en büyük sorunum reglimin 3 gün geçmiş olması ve hala hiçbir belirti olmaması korkuyorum:(((acil kilo vermek lazımmm

kimsecikler yok. bugün çok sessiz. :31: öğle ve akşam menümüde yazayım.

öğle;
1 kase çorba
3 köfte
1 dilim ekmek

ara;
kepek ekmekle tost
kahve

akşam;
sadece çorba ve salata

herkeslere merhabaaa, bugün sabah erken kalkınca baş ağrısı vuku buldu bende, yeni gelenler hoşgeldinizz, tartılmaya 1 gün kaldı(pazartesi) ve herkes vücudunda 1 haftalık değişimi hissediyor sanırım :34::34::34: bugünkü mönümü yazıyorumm kızlar,

uyanınca: 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği, birazcık peynir, 1 katı yumurta, 3 zeytin, çay, cherry domates
ara : 4 fındık, 4 çekirdekli kuru üzüm, çay
öğlen : 1 kase tarhana çorbası, 3 tane brokoli, 1 kase yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 kepekli tost , ayran ve portakal olucak muhtemelen
akşam ne yiyeceğim belli deil.. öptüm hepinizi kolaylıklar diliyorum

kocamna yeşilçay içtim, su içmekteyim şuanda:6:

selam kizlar,

bende menumu yazayim

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, 1 haslanmis yumurta, rukola, maydanoz

oglen: tost

aksamda haslanmis brokoli ve yogurt, ikindide belki badem ve erik yerim. fakat suan kendimi cok tok hissettigimden dolayi gerekte kalmayacak gibi.

Arkadaşlar ya.. ben ayça kayanın web sitesinede baktım.. bu diyeti uygulamak istiyorum fakar nasıl bir diyet bu? yani anlamadığım nokta şu:

nasıl uygulanıyor?

2 tane beslenme listesi ve 1 ay??? nasıl yapılıyor bu diyet??

Ben geldim kızlarrrrrrrrr:)
Öğlen dışarı çıktım 12 gibi çıkmadan önce 1 yeşil çay içtim ve ara öğün olarak küçük bir kase yoğurt yedim acıkmayayım diye.
2 gibide öğlen yemeğimi yedim: tavuk ( 2 yumurta kadar) yaşil salata,küçük bir kase mercimek çorbası,1 dilim çavdar ekmeği.
Şİmdide yeşilçayımı yudumluyorum.Yeşilçayın içine arada biberiye bir tutam ve zeytin yaprağı 2 adet koyuyorum.başka forumlarda okumuştum ödem attırıyormuş.
Dışarı çıktım dedim ya kızlar,yulaf kepeği aldım öğütülmüş un gibi.Dukan diyetinin vazgeçilmeziymiş.hıııı bu arada dukan diyeti bana çokkkkkkkkk saçma geliyor.uzun süre tok tutması ve besin değerleri beni cezbetti.Ara öğün olarak 1 talı kaşığı kadar küçük bir kase yoğurtla deneyeceğim,sonuçları yazarım.
Çünkü çok iştahlı ve çabuk acıkıyorum ben,beni çok tutacak alternatifler bulmaya çalışıyorum,tabiii kalorisiz olanlardan:)
Şimdi spor yapacağım bana kolaygelsinnnnnnnnn:54::54::54:

Selam kızlar
Artık bende aranızdayım.
Senelerdir bu forumu ara sıra takip ederim ama bu başlığı görünce üye olmalıyım artık dedim :)
Diyete perşembe günü başladım.Bugün 3. günüm
67 kg ile başladım diyete.
Hedefim 55.
İdeal kilom 52'ymiş. 52'ye inmek biraz zor görünüyor gözüme. Ama tabi çok isterim :)

Bir ayda 8 kg veremesem bile 5 kg vermeyi planlıyorum en az.
Şimdilik harfiyen uyuyorum hiç kaçamak yapmadım. Sadece öğlenle akşam yemeğinin yerini değiştiriyorum bazen.Gece geç yattığım için akşam yediğim sebze beni tutmuyor çünkü.

Diyetin haricinde yeşil çay,5'i bir yerde çayı ve bol su tüketiyorum
Bu forumda okuduğum biberiye yağını da kullanıyorum her gün. Umarım işe yarar o da :)

herkeslere merhabaaa, bugün sabah erken kalkınca baş ağrısı vuku buldu bende, yeni gelenler hoşgeldinizz, tartılmaya 1 gün kaldı(pazartesi) ve herkes vücudunda 1 haftalık değişimi hissediyor sanırım :34::34::34: bugünkü mönümü yazıyorumm kızlar,

uyanınca: 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği, birazcık peynir, 1 katı yumurta, 3 zeytin, çay, cherry domates
ara : 4 fındık, 4 çekirdekli kuru üzüm, çay
öğlen : 1 kase tarhana çorbası, 3 tane brokoli, 1 kase yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 kepekli tost , ayran ve portakal olucak muhtemelen
akşam ne yiyeceğim belli deil.. öptüm hepinizi kolaylıklar diliyorum

kocamna yeşilçay içtim, su içmekteyim şuanda:6:

selam canım aynan dediyin gibi vücudumdakı degişimi hiss etmemek mümkün deyil hastalıkdan sonra pazarertesinden devam etmeye başlamışdım diyeti fakat haftanın ilk iki gününü çok fazla uyamadım kalan günlerini çok iyi yaptım liste dışına çıkmadım ve bu sabah tartılınca gördümki pazaretresi 73.800 gösteren tartı bu sabah 72.200 gösterdi çok sevindim :49:pazaretresi bakalım kim ne kadar zayıflamış çok merak ediyorum:49:

Son düzenleme:
Selam kızlar
Artık bende aranızdayım.
Senelerdir bu forumu ara sıra takip ederim ama bu başlığı görünce üye olmalıyım artık dedim :)
Diyete perşembe günü başladım.Bugün 3. günüm
67 kg ile başladım diyete.
Hedefim 55.
İdeal kilom 52'ymiş. 52'ye inmek biraz zor görünüyor gözüme. Ama tabi çok isterim :)

Bir ayda 8 kg veremesem bile 5 kg vermeyi planlıyorum en az.
Şimdilik harfiyen uyuyorum hiç kaçamak yapmadım. Sadece öğlenle akşam yemeğinin yerini değiştiriyorum bazen.Gece geç yattığım için akşam yediğim sebze beni tutmuyor çünkü.

Diyetin haricinde yeşil çay,5'i bir yerde çayı ve bol su tüketiyorum
Bu forumda okuduğum biberiye yağını da kullanıyorum her gün. Umarım işe yarar o da :)

hoş geldin canım bence bu diyeti uyqularsın eger çok memnun kalırsın

Son düzenleme:
Acı biberin zayıflattıgı konusunda ne düşünüyorsunuz?
Samandağ Biberinden sonra daha da çok konuşulur oldu.
Yemeklerin yanında küçük acı biberlerden yemeye çalışıyorum yağ yaksın diye. Gözlerimden yaşlar geliyor ama herşey zayıflamak için :)

Bu arada Samadağ Biberi deneyen oldu mu aranızda?
Ben aldım ama henüz yemeye cesaret edemedim:)

Back
X