• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

slmm arkadaşlar topiği yeni okumaya başladım.pazartesi 96.800 gr ile diyete başladım.bugün tartıldığımda 95.300 gr olduğumu gördüm.bugün siteyi okurken bu diyeti yapmaya karar verdim.ayrıca sandaloz sakızı ve elma sirkesinide yapıyorum.günde 30 dk spor yapmaya başladım.çalıştığım ve ikiz bebeklerim olduğu için çok fazla fırsatım olmuyor.bugünki menümü yazayım size sabah salatalık,domates,yumurta,peynir,dört yeşil zeytin,ara öğün olarak iş yerine bir şey getiremedim.öğlen bir kase yoğurt yiyeceğim,akşam 5 ızgara köfte ve salata yemeyi planlıyorum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.:17:

hoş geldin aramıza bilgen

Kızlarrr, herkese günaydınlar, gece saat 2 ye kadar uyuyamadım, akşam yemeğimi 7 de yedim, saat gece 2 oldu , yatakta sağa dön sola dön öldüm açlıktan ama ağzıma hiçbişe koymadım :1::1::1::1::1::1: neyse sabah 9 du uyandım, kahwaltıda 1 yumurta, biraz peynirli omlet yaptım, domates salatalık 1 dilim ekmek yedim , kocaman bardak limonlu yeşilçay içtim, :35:

ayrıca ben de bu iş bitsin alışwerişin dibini yapıcam walla :9::9::9::9::9:

sevacım listen için teşekkürler.. Bütün rakamları azalan arkadaşları çok tebrik ediyorum.. Benim artıda olmamın nedeni ise; sporda iç menisküsümü yırtmışım ve buna bağlı çok ödem oluşmuş.. Doktorum bir süre spor yapmamamı ve dinlenmemi önerdi.. Bu durumda bütün gün hareketsiz kalırken aynı zamanda bu beslenme çok gelir diye düşünüyorum zira çok az enerji harcayabiliyorum.. Kısacası kötü örnek olmamak adına da sağlığıma tekrar kavuşana ve ödemlerimi atana kadar birazcık izninizi istiyorum arkadaşlar.. :nazar: Hepinize bol şanslar ve kolaylıklar.. Yine takipteyim..

geçmiş olsun bekliyoruz tekrardan ama iyice iyileştikten sonra

19 mart ve 27mart için olan sonuçlar
------------------------------------------------------

seva_10 :49: 73kq -- 72
parissima-Nerqiz :50: kilo 75.900----------------74,400

sirine_44 :52: kilo 64---------900qr=63.100

s2000 Lilyum:50: 71.kilo-----------70

suslubaykus :52: 72kq-------------71----------70.2

handan 1976 :53: kilo 59kilo----------58

ecem3306 :51: kilo 69.200 ----69.--------68.4

akasya1612 :50:kilo 60.500---------60.900

serrasultan:52:kilo 77.7-------76.5--------------75.8

asude04 :52:kilo 81-------------80-------------- 78

vuslatipek kilo:53: 79,700 kg ----------79.400-------79

AyselBaku 104 kilo

renesme kilo 79,

piscus kilo 88

bluee kilo 84

Chelzy kilo77.6

mutedeyyin 68.1

t_gunaydin kilo 79

cilekliprenses kilo90.5

bellanisa kilo 60

Sevacım merhabaaa, nasıl gidiyor rejim ? iyileştinmi grip geçtimi ? bi de bişe sorcam 2 kilo werenlere güzel surat koymuşsun, bi kilo werenlere gülmeyen surat koymuşsun :9::9::9: ezikmiyiz biz aşkolsun :14::14::14::14::9::9::9::9::9::9:

slmm arkadaşlar topiği yeni okumaya başladım.pazartesi 96.800 gr ile diyete başladım.bugün tartıldığımda 95.300 gr olduğumu gördüm.bugün siteyi okurken bu diyeti yapmaya karar verdim.ayrıca sandaloz sakızı ve elma sirkesinide yapıyorum.günde 30 dk spor yapmaya başladım.çalıştığım ve ikiz bebeklerim olduğu için çok fazla fırsatım olmuyor.bugünki menümü yazayım size sabah salatalık,domates,yumurta,peynir,dört yeşil zeytin,ara öğün olarak iş yerine bir şey getiremedim.öğlen bir kase yoğurt yiyeceğim,akşam 5 ızgara köfte ve salata yemeyi planlıyorum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.:17:

hoşgeldin canımm:3:

Sevacım listen için teşekkürler.. Bütün rakamları azalan arkadaşları çok tebrik ediyorum.. Benim artıda olmamın nedeni ise; sporda iç menisküsümü yırtmışım ve buna bağlı çok ödem oluşmuş.. Doktorum bir süre spor yapmamamı ve dinlenmemi önerdi.. Bu durumda bütün gün hareketsiz kalırken aynı zamanda bu beslenme çok gelir diye düşünüyorum zira çok az enerji harcayabiliyorum.. Kısacası kötü örnek olmamak adına da sağlığıma tekrar kavuşana ve ödemlerimi atana kadar birazcık izninizi istiyorum arkadaşlar.. :nazar: Hepinize bol şanslar ve kolaylıklar.. Yine takipteyim..

çok geçmiş olsun canım:nazar: biran önce iyileşip aramıza dön :16:

Kızlarrrrrrrrrrr bende gruba katılmak istiyorum:)) Geçen sene tvde internette takip ederek ayça kayanın önerileriyle 3 ayda 83 den 71 e kadar düştüm.kışın eve kapanıp sporu bırakınca hopppppppppp 5 kiloyu geri aldım.1 aydır tekrar başladım 3 kilo verdim 76 ile başladım tekrar,bu sabah 72.900 çıktım.forumları çok okudum yok dukan yok karatay diyeti hiçbiri bana göre değil zaten geçen senede ayça kayanın tavsiyeleriyle verdim o kadar kiloyuu.
hepimize kolay gelsin arkadaşlarrrrrrrr:)

Kızlarrrrrrrrrrr bende gruba katılmak istiyorum:)) Geçen sene tvde internette takip ederek ayça kayanın önerileriyle 3 ayda 83 den 71 e kadar düştüm.kışın eve kapanıp sporu bırakınca hopppppppppp 5 kiloyu geri aldım.1 aydır tekrar başladım 3 kilo verdim 76 ile başladım tekrar,bu sabah 72.900 çıktım.forumları çok okudum yok dukan yok karatay diyeti hiçbiri bana göre değil zaten geçen senede ayça kayanın tavsiyeleriyle verdim o kadar kiloyuu.
hepimize kolay gelsin arkadaşlarrrrrrrr:)

hoşgeldin canım:3:

ben sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su ve yanında iki kayısı yiyorum hem metobalizmayı hızlandırıyor hemde şeker isteğine karşı erken tedbir oluyor sabah kahvaltısında da çaya kabuk tarçın katıyrm

canım bende aynısı nı yapıyordum sonra ılık su bal limon karışımını içmeye başladım uyanır uyanmaz. artık dün ilaç aldı faydası oldu. çok sağol önerin için :16:

merhaba yazılanları okudukça çok heveslendim.galiba bende yapabilirim.şu anki kilom:97 ilk hedefim 89 inşallah .Allah hepimizin yardımcısı olsun...

gunaydn kızlar bnde gecen salı dıyete basladım ama ılk hafta oldugu ıcınbıraz ıradesız basladım sanırım 3 gun yaptım dıger 3 gun aksam mısafrlıkte bozdum ama buna ragmen yarım kılo vermısımm
demekkı bozmadan yaparsam verıcemvee artık asla bozmıcam şu anda 70 kıloyum hedefım 63 dogumdan oncekı kıloma dusmek
sabahları domates salatalık cay 2 dılım ızgara salam ıkı ınce dılım peynır ve bır dılım kepek ekmegı
öğlenleri corba yoğurt bı dılım ekmek ardından lımonlu marul
arada meyve yıyorum
akşamda ya ne pişirdıysem eşime ondan 2-3 kasık ve bıraz yoğurt

sızce doğrumu yapıyorum yanı ben kofte tavuk falan yemıyorum oğlenlerı corba ıcıyorum:44:

hadi bakalım sen de hoşgeldin, pazartesi tartılma günümüz, listeye sadık kalmaya çalışıyoruz, birbirimizi motive ediyoruzzz:8:

Kızzlaaar, size bir sorum olacak ... ideal kilonuza inince yapacağınız ilk iş neeee ?:10::10::10:[/QUO

ALIŞ VERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİŞŞŞŞŞ

benim ilk işim alış veriş :49:olur her halde

Oğluşumu okula gönderdim,bir fincan yeşil çayımı aldım başlayayım yazmaya:)
sabah bende güne 2 bardak suyla ılık suyla başlıyorum.
Bu sabah kahvaltım: 1 kk peynir,2 zeytin,1 yumurta 2dilim tam buğday ekmeği 2-3 fincan çay.kahvahtıda çayı çok seviyorum ben yaaaaaaa,ama diyet şeker kullanıyorum o yüzden içim biraz rahat.
Şimdi yeşil çayımı içiyorum,birazdan dışarı çıkacağım gelince 2-3 gibi öğlen yemeği.
Kızlar bu arada 10 gibi kahvaltı yapıyorum 12 yeşilçay,2 de öğle yemeği kahvaltı ve öğlen arası canım istemediği için ara öğün yapmıyorum ben.öğlenle akşam yemeği arası ara öğün yapıyorum.
Öğlen yemekten sonra görüşürüzzzzzzzzzzz:)

Back
X