Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar
bende kilo mu bildireyim gerçi listeye yine pek uyamadım azda olsa vermişim:)
kilom = 75.8 bu hafta 700 gr vermişim
asude masaallah sen çok guzel gidiyorsun tebrikler
tebrikler canım...şuanda sen bizi motive ediceksin çünkü en çok kiloyu sen vermişsinbaşarılar canım devam ediyoruz hadi hayırlısı
![]()
geçmiş olsun sevacım...umarım şimdi daha iyisindir...dikkat et kendine:2:![]()
selam kızlar bende yapayım kilo bldirimimi. bu sabah 68.4 geldimaslında cuma günü tartıldığımda tam 68.0 dı hafta sonu diyete uyamadım biraz kaçırmışım
![]()
selam kızlar bende yapayım kilo bldirimimi. bu sabah 68.4 geldimaslında cuma günü tartıldığımda tam 68.0 dı hafta sonu diyete uyamadım biraz kaçırmışım
![]()
ecemcim aynı kaderi paylaşıyoruz cumartesi ve pazar yatılı misafirim vardı ve işin ucu birazcık kaçtı![]()
![]()
arada oluyor canım malesefama bugün tekrardan kaldığımız yerden devam değilmi
![]()
canım moralini sakın pozma kaçamak yapmamak çok zor aslında amma normasını kaçırmamak lazım bide spor yapmak lazım spor yapınca iki kat kilolar gediyor
sabah saat 6 .7 arası mükemel bi vakitdir yürüyüş ve spor için imkanı olan herkes yapsa çok iyi olur inş yarın yürüyüş yapmaya çalışıcam
kesinlikle devam canımdurmak yok bu kilolardan kurtulup taa ki eski bedenimize sığana kadar
![]()
ahh ahhhhh eski bedenime dönmek, 38 beden olmak rüya gibidoğumdan sonra vucudum şekil değiştirdi resmen
![]()
![]()
ama olsun şimdilik 40 bdn de yeter bana
![]()
Kİlo bildirimi yapıyorum kızlar
başlangıç: 19 mart 2012 75.900 kg ile başladım
verilen: 1 kg 700 gram
şuandaki kilom: 74.400
hedef : 1 haziranda 55 olmak...
sabah: 4 yk müsli, 1 bardak süt, 1 portakal
öğle: tawuk sote, karışık salata
1 saat sora limonlu yeşilçay içtim
şimdi tostumla ayran ve portakal felan yicem![]()
üzülme canım ya, kilolar verilmek içindirrr ...ayça hanımın diyeti hakkaten işe yarıyor,, ben yapabiliosam herkes yapar bence, çok da enerjik pozitif bişe yayılıo kadından tv de gördüm ,,,kalkıp öpesim geldi![]()
ahh ahhhhh eski bedenime dönmek, 38 beden olmak rüya gibidoğumdan sonra vucudum şekil değiştirdi resmen
![]()
![]()
ama olsun şimdilik 40 bdn de yeter bana
![]()
Merhaba arkadaşlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum inşallah devamı gelir kurtuluruz şu kilolardan.Ben bu hafta büyük bir hevesle çıktım tartıya ancak 900 gram gitmiş ama pes etmiyorum devam edecem kızlar kurtulmam lazım bu kilolardan bu hafta regl olmuştum galiba ondan veremedim bu dönemde niye verilmiyo onu da anlamıyorum ya neyse.Bu arada geçmiş olsun sevacm mevsim geçişlerinde dikkat etmek lazım.Kızlar bir de bu ödem sokturmek için ne yapmak lazım var mı bi önerisi olan ??