sevacım sadece bu iki listeyi mi uygulayacağız, karıştırabilir miyiz iki listeyi? ben doktorla ilgili diyet listesi bulamadım
selam bayanlar;ben bebek istiyorum;fakat çalışmalara başladığımızdan beri benim kilolar aldı başını gitti.Hiçbir kıyafet olmaz oldu.Bu diyeti gördüm;sanırım uygulamaya başlayacağım.Verimli sonuç alanlardan fikir alabilri miyim?
selam hoş geldin kendi adıma yazıyorum 1 haftaya 2.kilo 400 zayıfladım ilk haftada irelide 3 hafta daha var
Liderlik yapmıyorum ara ara girip bakıyorum soruna gelince evet ben Dr. Ayça Kaya'nın 1 Ayda 8 Kilo zayıflatan listesini kullanıyorum bir orda iki liste vardı ben bir ha;fta birini diğer hafta öbürünü şeklinde dönüşümlü yapıyorum şimdi 3. haftadayım 1.listeye geri döndüm yani ilk başlarda içim kıyılıyordu diğer öğünü beklemek zor geliyordu ama şimdi alıştım acıkmıyorum bu diyetle kilo verdiğimi görünce daha bir hırslandım inşallah tüm kilolarımı vereceğim yanlız ben 1 ay dolunca 2 gün ara vereceğim sonra yeni baştan başlayacağım
hoşbulduk;süppermiş..Ben de 58 kiloda 68 kiloya geldim.Fenalardayım;iştahım açıldı.Psikolojik sanırım.Uygulamam gerekiyor;60 kilo alsam yeterlidri bana.İnşallh başlayacağım;öncelikle listedekileri almam gerekiyor,stok yapmam lazım.şimdi görünce içime umut doğdu,kilolarımla mutsuzum.Birden değişince kendime kızıyorum.
selam hayır karıştırma iki listeden birini uykula veya bir hafta 1 listeyi ikinci hafta 2 listeyi 3-cü haftada yine 1 listeyi kullana bilirsin ve ya sadece 1-ci veya ikinci listeyi kullan
ncelten Tarifler | Uzm. Dr. Aya KAYA | Salkl Yaam Rehberlii, Kalc Zayflamann nemi
koyduğum linke bas
sayfa açıldığı zaman zaten hem doktorun resmini hem önceden hanki kanallara çıkacağının tarihini ve diyet yemekler tatılar listesi var
bir haftada çok iyi vermişsin harikaaa, maşallah , ben de uygulayım diyeti yarından itibaren. ben de 8 kg vermek istiyorum, yoğurdu filan light mi yiyorsunuz?2,4 kg verirken 1. listeyi mi inceledin?ben haftada 3 gün platese gidiyorum sporla destekleyince iyi olur umarım
Bende şimdilik olmuyor tatlı isteği daha öncede söylemiştim ben bu diyeti 1 ay uygulayıp 2 gün ara vereceğim o iki günde canımın istediği şeyleri abartmadan yiyeceğim herhalde o yüzden nasılsa yiyeceğim diye düşünüyorum canım istemiyor tatlı felanselam liderlik ediyorsun dediyimde yani her kesden fazla kilo vermişsin ve bu konuda lidersin demek istedimbende alıştım heç acıkmıyorum super yani kendimi çok rahat hiss ediyorum acıkmadığım için sinirli de olmuyorum bundan önce yaptığım diyyetlerde çok sinirli oluyordum canım
ya bi şey sormak istiyorum mesela ben tüm günü çok rahatım canım tatlı felan istemiyor amma akşam gelince çips tatlı pitza yani yasak ne varsa hepsinden yemek istiyorum acaba bi benmi böyleyim yoksa sizede oluyor böyle şeyler
bir haftada çok iyi vermişsin harikaaa, maşallah , ben de uygulayım diyeti yarından itibaren. ben de 8 kg vermek istiyorum, yoğurdu filan light mi yiyorsunuz?2,4 kg verirken 1. listeyi mi inceledin?ben haftada 3 gün platese gidiyorum sporla destekleyince iyi olur umarım
Merhaba hoşgeldin öncelikle bende senin gibi iki doğum yaptım ama sen benden daha iyi durumdasın ben şu anda 94.8 kiloyum boyun kaç bu arada benim boyum 1.78 bu diyete başlayalı 12 gün falan oldu başladığımda 98 kiloydum bu diyet iyi geldi bana anlayacağın böyle giderse inşallah kısa zamanda vereceğim kilolarımı Birbirimizi motive ederek daha güzel kilo vereceğimizi düşünüyorum
bajılar siz bire bir uyuyo musunuz?
sabah uydum ben peynir 1 dilim cavdar maydonoz
oglen: 1 dilim cavdar, yogurt 3 tane die biskuvi yedim. 1 tane de minik cikolata :26:
aksam biraz fazla kacırıorum sanki
yalniz ikinci listedeki 4 musli ne onu anlamadim musli barre 'lardanmi bahsetmis???
bukeettt nasilsin sekerumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?