• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

evet canım sadece 1ci listeyi uyquluyorum bana göre daha doyumlu ögle yemeyinde istersin balık istersin yumurta istersin tavuk ve ya köfte var ki buda beni mutlu ediyor asla ac kalmıyorum

yoğurdu evde kendim yapıyorum

ben çalışıyorum 16 da evde oluyorum sabah yerim ama öğleyin ara gibi bir şey yapıp 16 da öğleyi yesem diyorum, yani ikindi ile öğleyi yer değiştirmeyi düşünüyorum mecburen..1i listeyi çok sevdim..ben de bu şekilde 1. günümü geçiriyorum, umarım en azından 500 gr 1 kg verebilirim bu hafta

Vermen gereken kilo fazla değilmiş bence kısa zamanda hedefine ulaşırsın Ben yoğurdu evde kendim mayalıyorum. Bende Leslie yapıyorum her gün düzenli tabi sporla destekleyince daha iyi sonuç verir

inşallah geçen yıldan beri ulaşamadım en çok taktığım şey bu.umarım bu sefer olur

selam kızlar bende bugün başladım bu diyete.sabah 1 dilim ekmek az maydonoz ve peynir öğle tavuk şiş 4 tane az ekmek ve 3 kaşık bulgur pilavı ayran ara yok sonra çorba ve yoğurtlu kereviz şimdi de 2 tane kuru kayısı yedim .umarım bozmamışımdır.benimde boyum 165 kilom sabah 63.5 di.bende şimdilik bu ay 5 kilo hedefliyorum.esas hedefim 54 olmak..spora da başlayacağım koşu bandında yürüyerek.

kızlarr bende bugün sabah:1 d ekmek,peynir,5 zeytin ara:1 portakal,mandalina öğle:6 yk börülce ,yoğurt,1 d ekmek ara:2 ad grissini portakal akşam: 3 köfte,1 dilim ekmek, 3k yoğurt,salata yedim akşam ara öğün yapmayı düşünmüyorum inş dayanabilirim diyette bu kadar ara öğün yok ama bölesi daha sağlıklı geldi bana.
ayrıca 30 dk yürüyüş 3 fincan bitki çayı 2 l su:))

kızlar selamm bugün yediğim o kocaman pasta dilimi ve bir kase pudingten sonra vicdan azabı çekip diyete başlamaya karar verdim :1: yarın başlayacağım bu diyete. boyum 165 kilom 65 hedefim 55 kiloya düşmek günde 7 km yol yürüyorum herhalde başka spora daha ihtiyacım yoktur değil mi :) herkese kolay gelsinn..

kızlarr ben 3-4 gun yokum..ankaraya mulakata cagırıldım oraya gıtcem..aslında ankarada yasıyoruz ama ablamın tayını dolayısıyla duzcedeyız..iş bankasının sıgorta bolumu ıcın cagrıldım dua edın bana bu arada yedıklerıme dıkkat ederım ınsallah:17:

bende iyiyim canim bende kilolarla ugrasiyorum hala senin gibi...niye topige gelmiyorsun artik???

bilmem koptum topikten :17: arada buraya geliorum isten firsat buldukca. senin kilon iyi yaa hatirladigim kadariyla boyun da uzundu :31:

pink cim basarilar canim. ben de ankaradayim :27:

Herkese iyi akşamlar bu gün kaçamak yapmadım iyi geçti iki saat lesli yaptım 1 saat sabah 1 saat akşam

liste bana güzel geldi başlıyorum banada destek olun..75 kg heddefim 65 ama şimdilk..başka topiklerede yazdım ama en mantıklı bu liste

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu gün nasıl gidiyor kalorisiz bir gün diliyorum hepinize

gunaydin bajılarrrrrr :21:
sabah: 1 dilim cavdar, peynir, 3 zeytin
1 kupa 7 otlu cay

aksam sacmalıyorum ben yaa :20:

Selma Kızlar,
Bugün itibariyle bende diyete başladım.Tartıldım 77 idim sabah bakalım bir hafta sonra ne olcak.Sabah yediğim bir dilimçavdar ekmeği, tere maydanoz üzerine limon.biraz peynir ve yarım domates,yanıdna yeşil ça içtim.bu saate kadarda bir yeşil çay daha ve 1,5 litre su içtim.Yalnız tuvalte gitmekten bi fenayım..

Merhaba bugün benim ikinci günüm. Bu sabah bir dilim kızarmış çavdar ekmeği beyaz peynir ve roka yedim. Arada etiform'un portakallı bisküvisinden yedim 3 tane. 1 saat sonra da öğle yemeğinde ızgara tavuk ve yoğurt yiycem. Akşam da dünkü çorbamdan içip salata yemeyi planlıyorum

günaydın kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği
peynir şekersiz çay
domates
ıspanak 2 kaşık:)))
inşllh akşama kadar sıfır şeker..

günaydın kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği
peynir şekersiz çay
domates
ıspanak 2 kaşık:)))
inşllh akşama kadar sıfır şeker..

Öğlende 3 ızgara köfte, salata ve yoğurt yedim.Midem kazınıyo sanki:) 3 gibi spor salonuna gidecem akşamada pırasa ve salata düşünüyorum nasıl?

Öğlende 3 ızgara köfte, salata ve yoğurt yedim.Midem kazınıyo sanki:) 3 gibi spor salonuna gidecem akşamada pırasa ve salata düşünüyorum nasıl?

süper diyorum..ben daha yeni kahvaltı yaptım sayılır..bebeğim var anca onu doyur altuydı ağlaması oynaması bu saate kalıyo..

bende evde leslıe yapıcam kızım uyusun..kaç kg sun

Back