Selam Kızlar,iki doğumdan sonra bayağ bi kilo aldım (40-45 kilo kadar),58 kilodan birinci doğumda 100 kiloya çıktım 74 oldum ikinci hamileliktede 102 kiloya düştüm. eylülden beri dikkat ettim ve spor salonuna gittim şu anda 76 kiloyum.Pazartesi başlıcam bu diyete,İnş.En Kısa Sürede kalıcı olarak döneriz kilolarımıza geri:)
harikasın bole devam et mınyaturcum ya canım bende tatlı krzıne falan gırdıgımde sarı leblebı ve sarı uzum karısımı yıyorum sence cokmu kalorılıdır ya ama az yıyorummokadar abur cuburdan buralara kadar ınebıldım yani :)
ptesi baslicaklar ben de varim
kac kisi baslio ptesi??
hosgeldınız kızlarrr..sevacım sen nerelerdesin yaa hadi koş gell
canım 2sınden bırını sec..yada 1hafta bırını 2.hafta bırını seç yada kendı lıstenı kendın yap..ama unutma 3saniyelik hazzzz icinnn sakınnn yemeee
Pazartesi ben 3.haftaya başlıyorum 1.listeye geri başlıyorum yani bu iki hafta benim için iyi geçti 98 kilodan 94.1 kiloya düştüm 3.9 kg azaldım benim için çok iyi bakalım bu hafta neler olacak
kızlar bu gün çok erkenciyim horuzlar banlamadan ben bilgisayar başındayımkızlar sabah tualetimide yaptım ve ac karnıma tartındım ve 1 haftada 2kilo 400 getmiş sizde yazın bakalım her kes başarılı ola bilmişmi?
Sabah sevincimden ne yapacağımı bilemedim sabah tuvaletten sonra bende tartıldım ve 93.5 kg geldim bu sabah itibari ile tam iki hafta dolmuştu ve ben 4.5 kg verdim inanılmaz bu diyete daha bir gayretle sarıldım ve sonuçları burdan paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?