Sabah sevincimden ne yapacağımı bilemedim sabah tuvaletten sonra bende tartıldım ve 93.5 kg geldim bu sabah itibari ile tam iki hafta dolmuştu ve ben 4.5 kg verdim inanılmaz bu diyete daha bir gayretle sarıldım ve sonuçları burdan paylaşacağım
selamlar hanımlar,
haftasonu acaip kaçırdım,kaçırmak ne kelime göçürdüm yani resmen,
ama sabah bir haftasonunda tartıldım 1.200gr. vermişim.
Bence fena sayılmaz.Eğer haftasonu devam edebilseydim 2 kilo garantiydi.
81.4 kilo idim,80.2 kiloyum bugün..
ağzına sağlık canım benim ya ne güzell yazmışsın 3saniyelik hazzzz icinnn sakınnn yemeee
yorumlarınıda okudum ben olmadığım 2.3 günde kızlara iyi bi rehber olmuşsun böyle devam edelim
süpercim canım ya seb bu gidişle istedıgın kıloya gelıceksın sana guvenıyorum ben ve gercekten cokk sevındimmm
sevacım gozlerım yollarda kaldı ama anladım mutlaka bı sorun oldugundan gıremegını..gercekten topıgımız harıka oldu el bırlıgıyle olmak bır baskaymıs ya bunu anladımm
Sabah sevincimden ne yapacağımı bilemedim sabah tuvaletten sonra bende tartıldım ve 93.5 kg geldim bu sabah itibari ile tam iki hafta dolmuştu ve ben 4.5 kg verdim inanılmaz bu diyete daha bir gayretle sarıldım ve sonuçları burdan paylaşacağım
gunaydin. paylasim az burada neden acaba?kahvaltıda light peynir maydonuz ve cavdar ekmegi yedim
tebrik ediyorum çok sevindim canım başarının devamıını diliyorum
şimdilik listeye sen liderlik ediyorsun yalnız sormak istediyim bi şey var sen benim koyduğum Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Listesinimi kulandın yoksa başka bi diyetmi?
Bu gün yediklerimi yazayım hemen
Sabah
1 dilim ekmek - 1 yumurta- bol tere üzerine limon sıktım - şekersiz çayımı içtim
öğlen
1 dilim ekmek - 3 köfte kadar tavuk - bol salata - yoğurt
ikindi
tam buğday ekmeğinden tost yağsız - 1 bardak ayran - 1 elma
akşam
1 kase çorba - 6 kaşık ıspanak yemeği - ıspanakta patates vardı o yüzden ekmek yemedim - bol salata -yoğurt
ve kendimi tıka basa yemiş hissediyorum çokmu oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?