Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

süpercim canım ya seb bu gidişle istedıgın kıloya gelıceksın sana guvenıyorum ben ve gercekten cokk sevındimmm

canım gercekten cok iyi vermişsin ahh sorma bende hafta sonu kacırdım ama az kacırdım neyse zaten cokta degıl 52ye dusmeme az kaldı..simdi kurtarıcım sebze corbamı pısırıyorum vede 3lt suu kızlar sakın unutmayın:13:

ağzına sağlık canım benim ya ne güzell yazmışsın 3saniyelik hazzzz icinnn sakınnn yemeee
yorumlarınıda okudum ben olmadığım 2.3 günde kızlara iyi bi rehber olmuşsun böyle devam edelim

sevacım gozlerım yollarda kaldı ama anladım mutlaka bı sorun oldugundan gıremegını..gercekten topıgımız harıka oldu el bırlıgıyle olmak bır baskaymıs ya bunu anladımm

Yeni gelenler hoşgelmişler düzenli paylaşımda bulunursanız daha iyi olur hep birlikte kilolardan kurtulma zamanı kaçamak yok kendinize bir söz verin ve bu sefer başarın ben öyle yapmaya çalışıyorum

sevacım gozlerım yollarda kaldı ama anladım mutlaka bı sorun oldugundan gıremegını..gercekten topıgımız harıka oldu el bırlıgıyle olmak bır baskaymıs ya bunu anladımm

selam canım nasılsın?evet tek başına gerçeken çok zormuş böylesi çok daha iyi birlikten güc doğar boşuna dememişler inş başaracağız istediyimiz kiloya ulaşalım sonra ise kilo almamak için bi karar verelim yani kilo verdikten sonrada 3 ay boyunca heç amma heç kilo almamak şart sonra beden alışıyor ve kilo alma prosesi zayıflıyor

Son düzenleme:

tebrik ediyorum çok sevindim canım başarının devamıını diliyorum

şimdilik listeye sen liderlik ediyorsun yalnız sormak istediyim bi şey var sen benim koyduğum Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Listesinimi kulandın yoksa başka bi diyetmi?

selam yeni katılanlara hoş geldiniz diyorum sizde pazar ertesi günleri lütfen yazın ne kadar kilo verdiyinizi

kızlar diyetimiz bitdikten sonra kilo almamak için doktorun web adresini buraya yazıyorum ne yiye bileceyimizi kilo almamak için hanki yiyeceklerimizi yemeliyiz ve buna dair her bi şey bi sitede yazılı kızlar bi göz atın

http://www.aycakaya.com/icerik.asp?konu=tarifler

gunaydin. paylasim az burada neden acaba? kahvaltıda light peynir maydonuz ve cavdar ekmegi yedim

buketcım paylasımımız az değil topıgımız daha yeni o yuzden..

bende bugun kahvaltıda; 1dılım kızarmıs kepek ekmegi,bıraz peynir,3tane kozlenmiş biber,3zeytın, 1tane domates yedim

ögle ve aksamda corba içerim salata yerım arada meyva yada meyveli nesfit yerım sanırım.

bu arada tartılmadım kızlar cunku hem yılbasında bırazcık yedım ama cok deıl gec saatte yedım sadece hemde regl donemım yenı bıttı o yuzden yarın yada carsamba tartılcam en son 59.9dum

Liderlik yapmıyorum ara ara girip bakıyorum soruna gelince evet ben Dr. Ayça Kaya'nın 1 Ayda 8 Kilo zayıflatan listesini kullanıyorum bir orda iki liste vardı ben bir ha;fta birini diğer hafta öbürünü şeklinde dönüşümlü yapıyorum şimdi 3. haftadayım 1.listeye geri döndüm yani ilk başlarda içim kıyılıyordu diğer öğünü beklemek zor geliyordu ama şimdi alıştım acıkmıyorum bu diyetle kilo verdiğimi görünce daha bir hırslandım inşallah tüm kilolarımı vereceğim yanlız ben 1 ay dolunca 2 gün ara vereceğim sonra yeni baştan başlayacağım

anladim pinkcim
ben oglen tam uyamadim. yogurt yedim, 1 dilim cavdar ekmegi, 1 halley
arada:3-4 diyet biskuvi ve 1 mandalina

kızlar bende öğlen 2kasık pılav ile 2kasık patates yemegı yedım ve haslanmıs ıspanaklı yogurt yedım..ınanırmısınız nasıl tok tutuyor..ah annecım benım yıllardır saglıklı dıye haslanmıs ıspanaklı yogurt yapar agzımı surmem yogurtla aram olmadıgı ıcın..ama peynır ve sut cok tukettıgım ıcın olsa gerek her neyse bence deneyın hemde cok saglıklı kızlarr

Son düzenleme:
slm kızlaarrr

reglim bitti.dietim tam gaz devam ediyor.dün gece nöbetçiydim.dün bile bozmadım.normalde nöbetlerde cipsler kolalar gırla giderdi

yılbaşındada birazcık kaçırmış olmama rağmen haftaya - 500 gr la başladım
aynen devam kızlar durmak yok.yaza kadar çıpçıtır olucaz inşallaaahhhh

merhaba kızlar konu dikkatemi çekti doktor bayanı araştırıp okudum biraz , kolay bir diyet, siz bir haftadır yapıyorsunuz. sonuç ne , verebildiniz mi, nasıl geçti?

sevacım sadece bu iki listeyi mi uygulayacağız, karıştırabilir miyiz iki listeyi? ben doktorla ilgili diyet listesi bulamadım

Bu gün yediklerimi yazayım hemen
Sabah
1 dilim ekmek - 1 yumurta- bol tere üzerine limon sıktım - şekersiz çayımı içtim
öğlen
1 dilim ekmek - 3 köfte kadar tavuk - bol salata - yoğurt
ikindi
tam buğday ekmeğinden tost yağsız - 1 bardak ayran - 1 elma
akşam
1 kase çorba - 6 kaşık ıspanak yemeği - ıspanakta patates vardı o yüzden ekmek yemedim - bol salata -yoğurt

ve kendimi tıka basa yemiş hissediyorum çokmu oldu anlamadım

hayır canım cok yememıssın..cok guzel..hem az yıyerek zayıflarsan bu sefer normal yedıgınde kılo alırsın benım bı arkadasım yemedı yemedı sımdı bu yedıklerımızın yarısını bıle yemıyo ama vucudu yememeye alıstıgı ıcın kılo alıyor..lutfen bunu dıkkate alalım kızlar:13:

selam bayanlar;ben bebek istiyorum;fakat çalışmalara başladığımızdan beri benim kilolar aldı başını gitti.Hiçbir kıyafet olmaz oldu.Bu diyeti gördüm;sanırım uygulamaya başlayacağım.Verimli sonuç alanlardan fikir alabilri miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…