Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

süper diyorum..ben daha yeni kahvaltı yaptım sayılır..bebeğim var anca onu doyur altuydı ağlaması oynaması bu saate kalıyo..

bende evde leslıe yapıcam kızım uyusun..kaç kg sun

77 yim.Bebeğin ne kadarlık.Ben 58 kilo falandım.ilk hamileliğimde 100 kiloya çıktım.sonra 74 kiloya indim bebeğim 9 aylıkken bir daha hamile kalınca 102 kiloya çıktım tekrar.8,5 aylık şu anda.

oglen: 6 dilim kofte (ince ve ufaklardı)
2 dilim ekmek 2-3 ince dilim domates
ara: 1 mandalina dayanmayarak : 1 dilim ekmek :26: aksam ekmek yemicem

selam kızlar bende bugün sabah : 1 d ekmek 5 zeytin peynir çay(şekersiz) ara: 1 avuç beyaz leblebi öğle: 6 yk patates yemeği 3k yoğurt ara: 1ad grissini 1 d penir mandalina akşam :3 köfte 1d ekmek 3k yoğurt salata birebir uymuyorum ama sizce ara öğünleri azaltmalıyım :))
*30 dk yürüyüş bide:))(inşallah yapabilirsem)

gunaydinn paylasimi az olan topigin takipcileri
sabah: 1 dilim cavdar ekmek, 1 yumurta, peynir,2 zeytin

DÜn akşam 6 kaşık zeytiyağlı pırasa, bir kase yoğurt bir dilim ekmek
sabah bir dilim çavdar ekmeği, yarım domates ,tere, maydanoz limon üzerlerine,bir haşlanmış yumurta, salatalık yanında yeşil çay
bu vakte kadarda 1 litre su ve bir bardak yeşil çay

sabah: 1 dilim çavdar peynir roka
arada metabolizma hızlandırıcı karışım ( elma+limon+karanfil+tarçın+tane karabiber)
öğle : süzme mercimek ve zeytinyağlı kereviz

kızlar size bi kolaylı olsun, yediklerinizi kalorisepeti.com diye bir site var, oradan takip edebilirsiniz..ben çok sadık kalamasamda elimden geldiğince hergün ne yediysem yazmaya çalışıyorum ve en azından kendimi frenlememe yardımcı oluyor

gunaydinn paylasimi az olan topigin takipcileri
sabah: 1 dilim cavdar ekmek, 1 yumurta, peynir,2 zeytin

hemen paylaşalım
sabah: 1 d ekmek peynir 5 zeytin ,roka maydanoz

öğle: 1 d ekmek,3 kaşık yoğurt,3 ad köfte

ama bugün canım hep bişeler istio dayanmam lazım:2:

yolun açık olsun canım çopuk geri dön bizi yalnız bırakma en önemlisi yemeyine dikkat et diyet uyqun bi şeyler yemeye çalış

kızlar ben fena hastalandım ateşim var sanıyorum diyete bir kaç günden sonra devam ede bilirimsiz çok iyi gediyorsunuz böyle devam edin bir-birinize yardımcı olun kızlar lütfen su ve yeşil çay felanda için hepinizi ay sonunda birazda olsa mutlu görmek istiyorum inş her kes en azından 5.6 kilo vere bilir

Merhabalar :) Bende bu diyete bugün itibariyle başladım. Diyet yapma konusun başarısız sayılırım. Bir çok defa girişişim oldu fakat sonunu getiremedim. Ya bismillah deyip başlıyorum. Benim durumum pek iç acıcı değil boyum 165 kilom 85. Bir sonraki pazartesi kilomu bildiririm umarım denildiği gibi haftada 2 kg gidiyordur. Ben metobolizması yavaş çalışanlardanım.
Bugun liste 1 e uyuyorum. Ara öğünü yiyorum suan akşamada sebze yemeği yogurt.
Herkese Allah kolaylık versin. Başarılar.

ara olarak bir portakal beyaz peynir yedim. Metabolizma hızlandırıcı çaydan içtim.
akşam da çorba yoğurt ve çaydan içicem

Son düzenleme:
bu diyete yakın bir liste uyguluyorum ve ilk haftamda 1700 gr gitti....bu pazarteside 1. listeye geçerim belki sıkılmamak adına..hepinize kolay gelsin..

selam kızlar benm de 3. günüm ama sabah ben 1 muz ve yarım simit yedim.kahvaltım buydu yani.öğlen yarım porsiyon tavuk şiş ve ayran akşam da 1 kase çorba ve 5 6 kaşık yoğurt.55 dk da yürüyüşüm var.bozmamışım değil mi ya.

merabalar bense bu diyete başlamaya karar verdim verilen kilolar bana umut oldu
inşallah bu sefer başarırım kilom 65 boy 165
herkese kolay gelsin

selam hoş geldin başarısız olucam düşünüyorsan madam heç başlama daha iyi bu yolda başarısızlıkdan düşünmek yasakbizim burda bi hedefimiz var maksadımız var hedefin adı zayıflamakkkkkkkkkkkkkkkkk tamamı canım sana iyi zayıflamalar pazar ertesi iyi haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:
kızlar doktorların dediyine göre zayıflamakda en böyük sorun kabızlık imiş benimde böyle bir kabızlık sorunum var bu yüzden form kaysı çayı kullanıyorum çünkü bana ister su ister erik bilmem zeytun yağı encir kurusu heç bi şey yardımıcı olmuyor sizde kabızlığa dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…