Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ecem yarın beraber başlayalım ozaman.bu arada benide listenize ekleyin bende 59 kiloyum en az 55 olmam gerekiyor :)

listeye katılmak istiyenler olursa pazarertesi tartıldıktan sonra kaç kilo olduklarını yazsınlar herpazareteleri arada kilo farkını listede göre bilecekler şimdilik listeye eklediklerim şunlar

seva_10 73kq
parissima-Nerqiz

sirine_44papatya

s2000 Lilyum 71.kilo

suslubaykus 72kq

handan 1976 59kilo

ecem3306

akasya1612 kilo 60.5

Son düzenleme:

bende varim son donemlerde her ne kadar yazamadiysamda sabirla, azimle devam ediyorum. iki aya yakindir bu diyeti yapiyorum ve bu surecte bu diyetle 11 kilo verdim. suan 81 kilodayim

canım benide eklermisin listeye..kilom 77.7

tamam canım teşekkür ederim bakıyorum şimdi :)

bende varim son donemlerde her ne kadar yazamadiysamda sabirla, azimle devam ediyorum. iki aya yakindir bu diyeti yapiyorum ve bu surecte bu diyetle 11 kilo verdim. suan 81 kilodayim

ekledim canım bu arada tebrik ediyorum hem verdiyin kilo için hem sabırlı olub devam etdiyin için

pazarertesi yaz kilonu ok?

tamam canım merak etme her zaman yanındayım yeterki hep böyle istekli ol pes etme bu arada şu anda kaç kilosun?liste tutmak istiyorum bu yüzden sordum
Anladım tatlım şu an 64 kiloyum bir hafta kadar diyeti yaptım 1 kilo verdim ama sonra bıraktım pastaydi börekdi derken diyet gitti valla mayısa kadar 10 kilo vermem lazım uff ya verebilirmiym vermek istiyorum ama nasıl yapacam nerden başlayacam bilmiyorum sevacım.

ekledim canım bu arada tebrik ediyorum hem verdiyin kilo için hem sabırlı olub devam etdiyin için

pazarertesi yaz kilonu ok?

tesekkur ederim. tabii insallah pazartesi tartilir tartilmaz kilomu yazarim. son donemlerde kilo vermem yavasladi. insallah en az bir kilo vermis olurum. artik 70 li kilolara ulasmak istiyorum

Kızlar, herkese iyigeceler, ilk günüm zor geçmedi, iyi gibiyim, 2. listeye başladım, ewde etinin müslisi wardı, sabah da klasik kahwaltı edesim gelmedi hazırlamak zoruma gitti, 2. listeden dewam ediorum bakalım, olmadı bi gün onu bi gün öteki listeyi yaparım bu arada fal baktırdım , inanılmaz ötesi enteresan şeyler söyledi , kafam allak bullak 2 ay içinde sende ve fiziki yapında değişiklik olcak dediiiii ve de dieti felan bilmiyo motivasyonum tawan yaptı

günaydınlar herkese bu sabah tartıldım ve tam tamına 69.200 gr geldim ilk hedefim 60 bugün 1. listeye başlıyorum. seva ekleyebilirmisin kilomu tabloya

ekledim canım

seva_10 73kq
parissima-Nerqiz

sirine_44papatya

s2000 Lilyum 71.kilo

suslubaykus 72kq

handan 1976 59kilo

ecem3306

akasya1612 kilo 60.5

serrasultan kilo 77.7

asude04 kilo 81

Beni de ekleyebilir misiniz, büyük bir istek ve kararlılıkla başladım bugün, başlangıç kilom 79, teşekkürler..

sabah kahvaltısında 1 dilim ekmek, peynir, salatalık yedim, yeşil çayımı içiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…