herkese merhaba kızlar, sevacım walla ben 26 yaşındayım, bekarım ve de kendime yemek hazırlama gibi bi lüksüm var en azından, ailemle yaşıyorum, herşeye ulaşma imkanım war çok şükür, 75 kiloyumacilin acili vermek ve kurtulmak istiyorum,,,ruhuma işledi artık bıktım ,, yarın 16 mart, başlıyorum bu 1. listeye Allahımmmm
Sevacm konu sahibi olarak öncelikle senin ve tabi diyet yapan tüm arkadaşların desteğini bekliyorum yeni üye oldum aranıza katılabilmek için acil yardım edin yarın bende başlayacağımtamam canım üzülme stress yapma sonra dahaçokyemeye saldırırsın öncelikle anlat bana kaç yaşındasın evlimisin cocuk varmı ve kaç kilosun tam olarak
benim 2 cocuğum var onlara ayrı eşime ayrı kendime ayrı hazırlamak zor oluyor amma ben pes etmiyecem istediyim sevdiyim kiyafetleri geyine bilene kadar ben bu sabahtanetibaren çok ciddi olarak başladım diyete sabah bir dilim ekmek yedim bir az pendir dereotu maydanoz bi domates yedim sufrada her şeyden bol vardı baktım ki canım çok istiyor sufradan bir tane hurma bir tane ceviz içi yedim ki gözlerimimi çeke bileyim sufradanamma ceviz vve hurma listede yok sadece kendim için yaptım yarından etibaren yapmıyacam liste dışına heç çıkmıyacağım baksana profilin ilk sayfasında 2 liste var bir hafta bunu ikinci haftada 2-ci listeyi uyqulaya bilirsin deyişiklik olur su ve yeşil çayı mutlaka içi olurmu canım
ben 73 kiloyum inş 63 olurum canım sende istediyin kiloya ulaşırsın çok acıkdım şimdi gedib 3 köfte yoqurt salaT FELAN YEMEK ÜZRE AYRILIYORUM KOLAY GELSİN HER KESE YARIN GÖRÜŞÜRÜZ sakın pes etme hem başladığın tarihi unutma bi yere yazki 1 ay sonunda kendinle kurur duyasın canım bye
Sevacm konu sahibi olarak öncelikle senin ve tabi diyet yapan tüm arkadaşların desteğini bekliyorum yeni üye oldum aranıza katılabilmek için acil yardım edin yarın bende başlayacağım
Kurtulalım bencede siz maşallah üç kilo vermişsiniz ne kadar zamanda verdiniz bende yarın başlıyorum inşallahsüper yeni arkadaşlarda gelmiş ve grup birbirine tam destek olmaya başladı hadi kızlar kurtulalım şu fazlalıklarımızdan..
Kurtulalım bencede siz maşallah üç kilo vermişsiniz ne kadar zamanda verdiniz bende yarın başlıyorum inşallahsüper yeni arkadaşlarda gelmiş ve grup birbirine tam destek olmaya başladı hadi kızlar kurtulalım şu fazlalıklarımızdan..
öncelikle herkeze merhaba bende bölgesel kilosu olan biriyim basen göbek ve migdem var 10 gün önce sandalose hapı aldık 3 arkadaş ama ne yazıkki verdigimiz para boşa gitti 2 haftada 1 kilo verdim ve bu1 kilo az yedigim için gitmiştir yediklerimede çok dikkat ediyorum arkadaşlarımda aynen veremedi.ve ben diyet listelerini gezzerken bu sayfayı bbuldum sizin azminiz ve diyetin de güzel olması beni teşfik etti ve bende yarında itibaren sizinle birlikte bu diyete başlayacagım. benimle birlikte başlayan arkadaşlar varsa birbirimizi takip edelim birde nekadar zamanda nekadar kilo verdiyseniz bana yazarmısınızı motive olması için bunada ihtiyacım var.burda iyi arkadaşlıklar kuracagıma inanıyorum.
merhaba handan bende bugün keşfettim burayı yarın başlamayı düşünüyorum bende. birbirimize desten olursak başarabiliriz. çok sessiz burası ama kimseler yok başka
merhaba kızlar bencede zaman geçirmeden başlayın bu diyete gerçekten işe yarıyor biz eşimle birlikte başlamıştık eşim suyu çok tükettiği için 1 haftada 5 kilo verdi ben ise 3 kilo verdim suyla pek aram olmuyor malesef biz listeye tam uyduk şimdi 2.haftamızdayız pazartesileri tartılıyoruz bakalım sonuç ne olacak ...ama liste mükemmel ilk 2 gün sabrederseniz 3.gün hiç bir zorluk çekmiyorsunuz..birbirimize destek ve motive olmak çok önemli kilo verdiğini gördükçe daha da motive oluyor insan..hepinize başarılar ...
bu arada tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz. umarım bizde böle güzel haberler veririz
inş.. canım seninde güzel haberlerini bekliyoruzz...benim önümde uzunn bi yol var hamilelikte aldığım 30 kilodan kurtulmam bi kaç ayımı alacak ama hepsi gidecek sonunda ben çok inandım elimden geleni yapıyorum hadi hayırlısı...hepimiz için...
Sevacm konu sahibi olarak öncelikle senin ve tabi diyet yapan tüm arkadaşların desteğini bekliyorum yeni üye oldum aranıza katılabilmek için acil yardım edin yarın bende başlayacağım
inş. canım inş.bende doğum yaptım ama uğraşsam verirdim çünkü çok almamıştım. bu kilom tamamen benim oburluğumdan kaynaklanıyor birde bu kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz banada yardımcı olabilirmisin
tamam canım merak etme her zaman yanındayım yeterki hep böyle istekli ol pes etme bu arada şu anda kaç kilosun?liste tutmak istiyorum bu yüzden sordum
merhaba kızlar bende zayıflama çabası içindeyim. kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum motive olmaya çok ihtiyacım varbu listeye bende başlıcam inşallah ama şuanda özel dönemimin geçmesini bekliyorum. banada yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?