günaydın kızlar
reglim geldi hoşgeldi.gelirken eli boşta gelmedi.tartıda + 500 gr getirdi
neyse morolimi bozmuyorum.şimdi 4 gün kıpırdamaz benim kilom ama sonra birden iner.inşalllaaaaahhhhh
kahvaltımı elmalı 2 kaşık müsli ile yaptım.şimdi çay içiyorum.
hepinizi kocaman öpüüüpppp yeni gelenlere hoşgeldiniz diyoruumm
ahh mınyaturcum bende dıyodumki bugun tartı yanlısmı 300-400gr fazla gosterıyo..bende cıkolata kıstı oldugundan tam gununde olamıyorum ama coktan regli olmam gerekti sanırım yarın falan olurum umarım reglimden sonra tartıyla aram ıyı olurıyıkı bu bılgıyı verdın sagol bitanem yaaaaaaa
selamlar,
dün bir doğumgünü kutladık,
resmen pasta kaçırdım yaaaaww,
ama sabahtan beri çok dikkat ediyorum..
yaa hanımlar herkes ne yediğini yazmış menunmusunuz kim nekadar günd enekdar verdii bi de kilolarını yazsanıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet pinkciiimmmm maalesef böyle bi gerçek var.regli öncesi ve sırasında vücutta ödem oluyo.o da tartılara kilo gibi yansıyo maalesef.mesela ben bu sabah 67.3 geldim.+300 gr almış gibi.ama kendimde belimde filan incelme hissediyorum.inanıyorum reglim bitince birden 66 lara filan inicem.bak görürsün
bütüüünnnnnnnnn hanımlar günayyydıınnn.
dün yediklerimi yazıyım size.
sabah:elmalı müslü
ara:nescafe
öğle:z.yağlı pırasa-salata
ara:3 tane yulaflı kepekli püsküüt
akşam:2 yumurtadan omlet.1 dlm çavdar ekmeği.
3 avuç kadar beyaz leblebi(aç hissettikçe atıyom ağzıma.kalorisi çok düşük)
1 büyülü bohça çayı
bol miktarda siyah çay
2,5 lt su
bu günde 2 dlm çavdar ekmeği arasına 1 ince dlm kaşar peyniriyle başladım güne,bakalım nasılgidicek
Kızlar benim bu sene düğünüm var ve kg vermem gerek ne yaptıysam kg veremiyorum :2: bide sinirden cikolataya sarıyorum. damat bey filinta gibi. işin kötü tarafı yemeyi kestiğimdede cok az kg veriyorum yaklasık 10 gün düzgün bişey yemedim içmedim 2 kg anca vermişim. cok mprelim bozuk. şişko bi gelin olmakı istemiyorum su an 70 kg yum. aslında böyle değildim 2 seneye kadar ne ysem yaramıyordu standart 55 -58 kg dum. ama ne yersem yiyim kg ne alıyor ne veriyodum. su an halime baktıkca deliriyorm. masa bası işlerde calıstım bu zamana dek amaa 5 aydır işsizmde evde ev işi felan yapıyom yeri geldi yürüyüşte yaptım taş catlasa 2-3 kg verdim sonra geri aldım. ve iğrenc olarak basenlerden kg alıyorum yavas yavbas göbekte olmaya basladı bana yardım edin nolur bu videodaki diyet acıktıran bi diyete benzemioo işe yaradımı bana cvp verimisinz ???????
canım önce sakin ol bence..10gunde 2kılo verebılmen cok harıka ayda 6kılo yapar..bak bu dıyetı harfı harfıne uygularsan emın olki dahada fazla verırsin..yemek yemek sadece 3saniyelik bı hazmiş bılıyomusun? 3saniyelik zevk için ıstedıgın gelınlıgı gıyemıycekmısın yani? bence bunu dusunerek ve kendini diyet psıkolojısıne sokmadan yavas yavas basla cok yedıgın şeyleri az yıyerek..bak nasılda devamı gelcektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?