• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

sevacım sadece bu iki listeyi mi uygulayacağız, karıştırabilir miyiz iki listeyi? ben doktorla ilgili diyet listesi bulamadım

selam hayır karıştırma iki listeden birini uykula veya bir hafta 1 listeyi ikinci hafta 2 listeyi 3-cü haftada yine 1 listeyi kullana bilirsin ve ya sadece 1-ci veya ikinci listeyi kullan

ncelten Tarifler | Uzm. Dr. Aya KAYA | Salkl Yaam Rehberlii, Kalc Zayflamann nemi
koyduğum linke bas
sayfa açıldığı zaman zaten hem doktorun resmini hem önceden hanki kanallara çıkacağının tarihini ve diyet yemekler tatılar listesi var

Son düzenleme:
selam bayanlar;ben bebek istiyorum;fakat çalışmalara başladığımızdan beri benim kilolar aldı başını gitti.Hiçbir kıyafet olmaz oldu.Bu diyeti gördüm;sanırım uygulamaya başlayacağım.Verimli sonuç alanlardan fikir alabilri miyim?

selam hoş geldin kendi adıma yazıyorum 1 haftaya 2.kilo 400 zayıfladım ilk haftada irelide 3 hafta daha var

selam hoş geldin kendi adıma yazıyorum 1 haftaya 2.kilo 400 zayıfladım ilk haftada irelide 3 hafta daha var

hoşbulduk;süppermiş..Ben de 58 kiloda 68 kiloya geldim.Fenalardayım;iştahım açıldı.Psikolojik sanırım.Uygulamam gerekiyor;60 kilo alsam yeterlidri bana.İnşallh başlayacağım;öncelikle listedekileri almam gerekiyor,stok yapmam lazım.şimdi görünce içime umut doğdu,kilolarımla mutsuzum.Birden değişince kendime kızıyorum.:47::47:

Liderlik yapmıyorum ara ara girip bakıyorum soruna gelince evet ben Dr. Ayça Kaya'nın 1 Ayda 8 Kilo zayıflatan listesini kullanıyorum bir orda iki liste vardı ben bir ha;fta birini diğer hafta öbürünü şeklinde dönüşümlü yapıyorum şimdi 3. haftadayım 1.listeye geri döndüm yani ilk başlarda içim kıyılıyordu diğer öğünü beklemek zor geliyordu ama şimdi alıştım acıkmıyorum bu diyetle kilo verdiğimi görünce daha bir hırslandım inşallah tüm kilolarımı vereceğim yanlız ben 1 ay dolunca 2 gün ara vereceğim sonra yeni baştan başlayacağım

selam liderlik ediyorsun dediyimde yani her kesden fazla kilo vermişsin ve bu konuda lidersin demek istedim:49:bende alıştım heç acıkmıyorum super yani kendimi çok rahat hiss ediyorum acıkmadığım için sinirli de olmuyorum bundan önce yaptığım diyyetlerde çok sinirli oluyordum canım
ya bi şey sormak istiyorum mesela ben tüm günü çok rahatım canım tatlı felan istemiyor amma akşam gelince çips tatlı pitza yani yasak ne varsa hepsinden yemek istiyorum acaba bi benmi böyleyim yoksa sizede oluyor böyle şeyler:49:

hoşbulduk;süppermiş..Ben de 58 kiloda 68 kiloya geldim.Fenalardayım;iştahım açıldı.Psikolojik sanırım.Uygulamam gerekiyor;60 kilo alsam yeterlidri bana.İnşallh başlayacağım;öncelikle listedekileri almam gerekiyor,stok yapmam lazım.şimdi görünce içime umut doğdu,kilolarımla mutsuzum.Birden değişince kendime kızıyorum.:47::47:

benimde hedefim 60 kilo olmak 71 kiloyla başladım bir haftada 2.40 verdim inş 8 kilo daha vere bilirim birlikde başararırız lanet kilolardan kurtulub manken gibi olacağız hepimiz yeter ki umutumuzu itirmeyelim

Son düzenleme:
selam hayır karıştırma iki listeden birini uykula veya bir hafta 1 listeyi ikinci hafta 2 listeyi 3-cü haftada yine 1 listeyi kullana bilirsin ve ya sadece 1-ci veya ikinci listeyi kullan

ncelten Tarifler | Uzm. Dr. Aya KAYA | Salkl Yaam Rehberlii, Kalc Zayflamann nemi
koyduğum linke bas
sayfa açıldığı zaman zaten hem doktorun resmini hem önceden hanki kanallara çıkacağının tarihini ve diyet yemekler tatılar listesi var

bir haftada çok iyi vermişsin harikaaa, maşallah , ben de uygulayım diyeti yarından itibaren. ben de 8 kg vermek istiyorum, yoğurdu filan light mi yiyorsunuz?2,4 kg verirken 1. listeyi mi inceledin?ben haftada 3 gün platese gidiyorum sporla destekleyince iyi olur umarım

bir haftada çok iyi vermişsin harikaaa, maşallah , ben de uygulayım diyeti yarından itibaren. ben de 8 kg vermek istiyorum, yoğurdu filan light mi yiyorsunuz?2,4 kg verirken 1. listeyi mi inceledin?ben haftada 3 gün platese gidiyorum sporla destekleyince iyi olur umarım

evet canım sadece 1ci listeyi uyquluyorum bana göre daha doyumlu ögle yemeyinde istersin balık istersin yumurta istersin tavuk ve ya köfte var ki buda beni mutlu ediyor asla ac kalmıyorum

yoğurdu evde kendim yapıyorum

Son düzenleme:
selam liderlik ediyorsun dediyimde yani her kesden fazla kilo vermişsin ve bu konuda lidersin demek istedim:49:bende alıştım heç acıkmıyorum super yani kendimi çok rahat hiss ediyorum acıkmadığım için sinirli de olmuyorum bundan önce yaptığım diyyetlerde çok sinirli oluyordum canım
ya bi şey sormak istiyorum mesela ben tüm günü çok rahatım canım tatlı felan istemiyor amma akşam gelince çips tatlı pitza yani yasak ne varsa hepsinden yemek istiyorum acaba bi benmi böyleyim yoksa sizede oluyor böyle şeyler:49:
Bende şimdilik olmuyor tatlı isteği daha öncede söylemiştim ben bu diyeti 1 ay uygulayıp 2 gün ara vereceğim o iki günde canımın istediği şeyleri abartmadan yiyeceğim herhalde o yüzden nasılsa yiyeceğim diye düşünüyorum canım istemiyor tatlı felan

Vermen gereken kilo fazla değilmiş bence kısa zamanda hedefine ulaşırsın Ben yoğurdu evde kendim mayalıyorum. Bende Leslie yapıyorum her gün düzenli tabi sporla destekleyince daha iyi sonuç verir

Merhaba hoşgeldin öncelikle bende senin gibi iki doğum yaptım ama sen benden daha iyi durumdasın ben şu anda 94.8 kiloyum boyun kaç bu arada benim boyum 1.78 bu diyete başlayalı 12 gün falan oldu başladığımda 98 kiloydum bu diyet iyi geldi bana anlayacağın böyle giderse inşallah kısa zamanda vereceğim kilolarımı Birbirimizi motive ederek daha güzel kilo vereceğimizi düşünüyorum

Benim boyumda 1.72 canım.Daha başlayaöadım dieyte ama ufaklık hasta idi biraz.yarın başlıcam inşallah.

merhaba bayanlar bende dün itibariyle bu diyete başladım ilk liste ama ben öğleyle akşamın yerini değiiştirdim ilk gün ii geçti:) genelede 3. günde bozarım ama bu defa kararlıyım inş olucak
boy:1.64
kilo:62
hedef:55:))

arkadaslrım bende sizdenim 1,65 72 kiloyum..derdime care arıyorum sanırım bulamıcam...zayıflamak istiyuorum calıısyoru spor yamaya zamanı yok.yemek desen deliler gibi yiyen bi insan değilim ama arada atıstırmalıklarım cok oluyor.ondan kaybediyorum ekmekle pek aram yoktur.bir dilim ekmekle bi tabak yemeği rahatlıkla yerim sorund değil..ve ayakalrımda ödem var cok zorlanıyorum bazen balyoz bağlıymıscasına agırlasıyorlar.bunun için zaten yasaklarım var mesela tarhana ve mercimek corbası.cikolata portakal man.greyfurt.bunlar belli baslı yasaklarım..bunun haricinden herseyi kendime göre yiyipp deniyorum acaba ayklarımı ne şişiriyor diye..bulgur pilavı pirinç pilavı az ama cok az yiyiyorum makarnayıda öyle.bi tabak dolusu asla yemem..bunlar sayesinden azda olsa kilo verebilirim diye düşünüyorum .sadece kapasite meselesi diyorlar ya bende o kapasite yokiştee...ne yapmalıyım...?????

bajılar siz bire bir uyuyo musunuz?
sabah uydum ben peynir 1 dilim cavdar maydonoz
oglen: 1 dilim cavdar, yogurt 3 tane die biskuvi yedim. 1 tane de minik cikolata :26:
aksam biraz fazla kacırıorum sanki :43:

Bende bu diyete basliyorum yarindan itibren çok begendim 1. diyet listesini tam bana uygun...ben bir hafta 1. diyet listesini bir hafta 2. listeyi yapmayi dusunuyorum boylece hep ayni seyleri yiyip diyetten bikmamis olurum..

selam kızlar yeni gelen arkadaslarımız hepınıze sağlıklı zayıflamalar dılıyorum:8:

öncelikle sunu solemek ıstıyorum herkesın kılosu aynı olmadıgandan herkes aynı kıloyu veremez..daha kılolular daha cok kılo verır lutfen bunu unutmayalım ve yıyerek zayıflamaya calısalım cunku vucudumuz yememeye alısınca sonradan normal yedıgımızde daha da kılo alırız cevremde bole ınsanlar var cunku..bu arada bende az yıyerek tam 2kılo vermısım ..boyum 1.70 suanda 59.5im..sanırım cok kılom olmadıgından cabuk veremıyorum ama ılerde yıne almamak ıcın en ıyısı bole ılerlemekmiş kızlar:12:

Merhaba Herkese,

Bu sabah bende hem bu diyete hem de kavitasyona başladım. 1.66 boy 60'da kilom. 8 kilo olmasa da bir ayın sonunda hedefim 5 kilo vermek. İş çıkışında da spora başladım. Yazmışken bugün yediklerimi de yazayım:

Sabah : 1 dilim çavdar beyaz peynir roka
Öğle: 1 dilim çavdar köfte 2 kaşık diyet yoğurt
ikindi: Acıkırsam çavdardan tost yapıcam
Akşam: Doktorun sitesinde gördüğüm çorbadan içicem.

Hızlı zayıflatan Çorba Tarifi

50 gr kıyma
1 soğan
2 domates
1 kabak
1 havuç
yarım fincan bulgur
biraz ıspanak
yarım bağ maydonoz

50 gr kıyma ile 1 adet soğanı hafif kavur, üzerine domatesleri rendele domatesler suyunu çekince 1.5litre su ekleyin.Üzerine kabak, ıspanak, havuç, bulgur, ve maydonozu ekleyin öğlen ve akşam bu çorbayı içtiğinizde metabolizmanız daha hızlı çalışır daha hızlı kilo verirsiniz..

Linki: ncelten Tarifler | Uzm. Dr. Aya KAYA | Salkl Yaam Rehberlii, Kalc Zayflamann nemi

Back