• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

evet roka üzerine limon da yakın birşey olmuş :1::1:
valla ıspanağa benzer bir ot,ama tadı gerçekten çok başarılı,pazara gittiğinde yeşillikçilere mutlaka sor,onlar bilir..
sen bana bakma,ben egeli olduğumdan çeşit çeşit ot severim,salatasız sofraya oturmam ner'deyse :))

bende aksine hiç sevmezdim salatayı ama şimdi bol limonla 1 çorba k. yakın sızma zeytin yağda koyuyorum çok az tuz ohh mis:56:

Son düzenleme:
evet kızlarrr,
diyette 3.günü de geride bıraktım..
bugünkü icraatlarım:

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
maydanoz,nane,2 cherry domates

öğle yemeğini dışarıda ev tadilatı işlerine koşuşturmaktan yiyemedim.

ikindi
light kaşarlı yağsız tost
1 bardak ayran
1 portakal

akşam
1 dilim kepekli ekmek
6 yemek kaşığı dolusu kabak yemeği
5 kaşık yoğurt

bugün de 1 saat boyunca koşu bandında yürüyüşümü yaptım,bol bol su ve bitki çayı içmeye çalıştım..
herkese iyi geceler

selam kızlar nasılsınız?yeniden aranıza dönmeye karar verdim bu diyeti yaparak bir 4haftaya 6.500 verince rahatladım ve yeter ara vereyim demişdim kendi -kendime amma bir ay içinde yeniden 3 kilo aldım boğazımayenik düşdüm diyet yaptığım günlerin acısını çıkardım sanki:49:şimdi kendime neden bunu yaptım diye sinirleniyorum ne ise akılandım ve yeniden burdayım :1:

kızlar benim kabızlık sorunum vardı diyete başlamadan önce,diyetisyenim bana aç karnına 2 kayısı+2 bardak ılık su önermişti,gün içinde de 2-3 fincan yeşil çay ve 2 lt su,hala aynı tavsiyelere uyuyorum,artık hiç kabızlık sorunum kalmadı,bilginiz olsun
canım bendede kabızlık sorunu var amma yeşil çayın kabızlık sorununa iyi geldiyini bilmiyordum benim duyduğuma göre yeşil çay kabızlık yapar
yanlışmı düşündüklerim?

selam kızlar nasılsınız?yeniden aranıza dönmeye karar verdim bu diyeti yaparak bir 4haftaya 6.500 verince rahatladım ve yeter ara vereyim demişdim kendi -kendime amma bir ay içinde yeniden 3 kilo aldım boğazımayenik düşdüm diyet yaptığım günlerin acısını çıkardım sanki:49:şimdi kendime neden bunu yaptım diye sinirleniyorum ne ise akılandım ve yeniden burdayım :1:

4 haftada 6.500 kilo süper insallah bende öyle verebilirim

canım bendede kabızlık sorunu var amma yeşil çayın kabızlık sorununa iyi geldiyini bilmiyordum benim duyduğuma göre yeşil çay kabızlık yapar
yanlışmı düşündüklerim?

yok canım ya kabızlık falan yapmıyor,o kadar yararlı bir çay ki,sakın ihmal etme..
ben günde en az 2-3 fincan içiyorum,hiç te kabızlık falan çekmedim,bilakis kabızlığıma iyi geldi.
bir de hibiscus diye bir çay var,geçenlerde ondan da içmeye başladım,yağ yakıcı özelliği varmış,haberiniz olsun..
ha bir de kim ne derse desin,acı biber kabızlığa birebir ;)

hosgeldin. ne kadar oldu bu diyeti birakali? insallah hep birlikte kurtulcaz su kilolarimizdan

cnm birde bu 1 ay içinde hiç kaçamakların oldumu:)

bu diyet gercekten işe yarıyor. 4 günde 2.5 kg verince emin oldum.yalnız ben günde 4 litrede su içiyorum. 2 ay yapacagım.tam gaz kızlar bitecek bu ızdırak yaza fit formda gireceğiz.

cnm birde bu 1 ay içinde hiç kaçamakların oldumu:)

evet canım arada kaçamak yaptım:1:yapmasaydım belki daha çok verirdim diye düşünüyorum :49:amma kaçamak yaptıklarım günlerde akşam yemeyini iptal ediyordum böylece yaptığım hatanı telafi ediyordum

evet canım arada kaçamak yaptım:1:yapmasaydım belki daha çok verirdim diye düşünüyorum :49:amma kaçamak yaptıklarım günlerde akşam yemeyini iptal ediyordum böylece yaptığım hatanı telafi ediyordum

sen dengelemişsin cnm şuan çok açım ve eşim çay yaptırdı demlenmesini bekliyorum yanına kurabiye kek istedi yememek için zor tutuyorum kendimi:50:

bu diyet gercekten işe yarıyor. 4 günde 2.5 kg verince emin oldum.yalnız ben günde 4 litrede su içiyorum. 2 ay yapacagım.tam gaz kızlar bitecek bu ızdırak yaza fit formda girece ğiz.

canım 4 litre fazla bence doktor 3 litre yeterli demişdi sonra böbreklerine bi zarar deymez inş

yok canım ya kabızlık falan yapmıyor,o kadar yararlı bir çay ki,sakın ihmal etme..
ben günde en az 2-3 fincan içiyorum,hiç te kabızlık falan çekmedim,bilakis kabızlığıma iyi geldi.
bir de hibiscus diye bir çay var,geçenlerde ondan da içmeye başladım,yağ yakıcı özelliği varmış,haberiniz olsun..
ha bir de kim ne derse desin,acı biber kabızlığa birebir ;)

:49:saol canım rahatladım korkmadan içerim
artık

Back
X