Bende bu diyete katılmak istiyorum lakin iki gün sonra umreye gidiyoruz inşallah, dönüşte başlamak istiyorum...
Misafir kabul ettiğinizde yada misafirliğe gittiğinizde ne yapıyorsunuz peki hanımlar ? (Tüm sayfaları okuyamadım da)
vwaaww demek gerçekten işe yarıyo bende bugün basladım ama kaçamağım oldu malesef ama yarın tam anlamıyla uyucam eksiklerim vardı evde marketten aldım bi tek kuru erik bulamadım onun yerine kuru üzüm yesem olurmu ki veya kuru kayısı:26: birde terede yoktu onun yerine roka aldım
bence roka veya tere fark etmez. bende tereyi hic diyetimde kullanmadim. erik yerinede kayisi da yesen olur fakat erik 8 kalori kayisida yanlis hatirlamiyorsam 30 kalori. bundan dolayi ben erigi tercih ediyorum.
Bende bu diyete katılmak istiyorum lakin iki gün sonra umreye gidiyoruz inşallah, dönüşte başlamak istiyorum...
Misafir kabul ettiğinizde yada misafirliğe gittiğinizde ne yapıyorsunuz peki hanımlar ? (Tüm sayfaları okuyamadım da)
kayısı 30 kalorimiçokmu erik çok azmış bulmam lazım haftaya 2.listeyi uyguluycam kuru kayısını ben sabah kalkarkalmaz 2 tane 1 kupa ılık suyla yedim
hemen duzelteyim kuru kayisi 15- 18 kaloriymis :)
incir 34 kalori. karistirmisim:)
vwaaww demek gerçekten işe yarıyo bende bugün basladım ama kaçamağım oldu malesef ama yarın tam anlamıyla uyucam eksiklerim vardı evde marketten aldım bi tek kuru erik bulamadım onun yerine kuru üzüm yesem olurmu ki veya kuru kayısı:26: birde terede yoktu onun yerine roka aldım
gayet güzel uymussun diyete ama zaten zayıfsın kız keşke bende 60 olsam
bilemiyorum belkide iyi olmustur kaysiyi sabah yedigin. ben bagirsaklari sabah yendiginde calistirdigini duymustum. sporunu 60 kalori yakacak kadar fazla yaparsan bisey olmaz :)
ya canım benim boyum 1.55 o yüzden 55 yukarısına pek çıkmamam gerekiyor
boyun uzun olsa o kadar kasmam 50li kilolarda olacağım diye..manken olmayacağız,sağlıklı olalım,yeter..
canım kuru erik kuruyemiş satan dükkanlar ve büyük marketlerin kuru yemiş bölümünde var,haberin olsun.
tere bana acı geliyor,salata içine doğruyorum,limonla falan pek anlamıyorum yediğimi..
kuzu kulağı var,kendiliğinden limonlu gibi,tavsiye ederim,harika bir ot..
anladım cnm ama 60da iyi yine kilolu görünmüyosundur ama 55 daha iyi olur tabi
zaten okadar zayıflığı sevmiyorum mankenler kadar aşırı zayıflar yaa 175 boyundakiler bile 50 kilo iğrenç duruyo
kuruyemişçilere bakıcam cnm sağol bide kuzu kulağı ıspanak çeşidi değilmiki:26: şimdilik roka yiyorum bol bol limon sıkıyorum üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?