Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boy 1:60 kilo 60 bende başlıyorum diyete hadi hayırlısı :):)![]()
Evet katılıyorum herkes aynı kiloyu veremez sanırım benim kilom fazla olduğu için ilk hafta o kadar hızlı gitti ama 60 kilo olan birisi bu kadar hızlı veremez böyle düşünüyorum
işte böyle direnç gösterebiliyo vücut bazen.ama sabırlı olur ve bozmazsan bu süreden kazançlı çıkan sen olursun.yaz bakıyım sen bu gün yediklerini,bi yorumlayalım![]()
sabah 4 kaşık müsli 1 bardak süt 1 elma
öğlen 6 kaşık sebze yemeği bol salata 1 kase yoğurt
ikindi 10 badem 1 bardak süt 4 kuru erik
akşam 1 kase mercimek çorbası bol salata 1 kase yoğurt
gün boyu 3 litre su
45 dakika leslie ile spor
Selam bayanlaarr
Ben de bu diyeti yapmak istiyorum vermem gereken bi 10 kilo kadar fazlalık var malesefhatta daha çok olursa daha da güzel olur
Bi ara diyetisyene gidip 5 kilo verdim ama sonra boşladım şimdi 5 kilo vermiş haldeyim ama daha da veremedim çünkü sürekli kaçamak yapıyorum
Motive olmam ve bu diyeti güzel bi şekilde uygulamam lazım çünküüü yaza gelin olcam tombiş bi gelin olmak istemiyoruuummm
Yarın sabah başlamak istiyorum bu diyete. Ama benm sorunum sabah ve öğlenleri değil de akşamları tv başında otururken sürekli bi şeyler atıştırmak istiyorum onu nasıl engelliycem bilmiyoruum![]()
canım yemek yemek agızda 3sanıyelık bır hazmiş..3sanıyelık zevk için zayıflayamıycakmıyım dıye dusun ve yeme..emın olkı bırakmasam abur cuburu ben bırakmazdım simdi aklıma bıle gelmıyo..1haftada alısırsın:13: