- 5 Kasım 2015
- 78
- 51
- 8
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sali gunu diyetisyene gittim boyumu kilomu olctu ve bir liste verdi bende carsamba gunu basladim diger arkadaslar gibi gunluk yediklerimizi yazip haber versek ve pazartesi gunleri kilomuzu yazsak daha iyi olur bence sanirim seninle benden baska kimse yok
canım ben 72.600 iken bir hafta içinde yaptığım spor ve diyet sahesinde 71.100 oldum bu sabah tartındım boyum165Ozaman başlasın benim bugūn 4. Gunum inanilmaz hafif hissediyorum kendimi o kadar sagliksiz kilolar verdim ki hepsini geri aldim. Ilk defa diyetisyene gittim elime listeyi verdi bakalim. Uygulamaya calisiyorum. Bakalim sonuc ne olcak.sen kac kilosun seva-10 ayrica boyun kac
canım benimde 2 cocuğum var küçük olanı 6 yaşında benim istesemde spor salonuna gedecek vaktim olmuyorCanim ben spor sadece yūrūyūş yapaliyorum oda herzaman degil kūçūk çocugum var. Onun için diyetle yetinecem heralde ama olsun.bugūn kahvaltidan önce 2 bardak ve kahvaltidan sonra 1 bardak su içtim
Kahvaltim
3 çeri domates,1 salatalik,1 biber,1yemek kaşıgı lor peynir 1 yumurta, biraz maydanoz,1 dilim ekmek. Kahvaltim sabit nasil çokmu hepsini bitiremiyorum bile
android tabletim vastasıyla play marketden zayıflama evde basen ve kalça eritme hareketli resimlerle yükledim ona bakıb spor yapıyorum çok yardımcı oluyor bana
Evet canım ya Olmaz olur mu basen ve kalça neredeyse tüm bayanların sorunu aslında ben Rezene çayını çok severim basen ve kalça iyi geldiğini bilmiyordum Bundan sonra sık sık kullanırım artıkBu arada rezene çayı basen ve kalça yağlarını eritiyormuş öyle duydum dūn onada başladım tadı çok kötū ama bol limon sıkıp içtim akşamları uyumadan önce
Diyorum ki aslında birkaç bayan toplanıp WhatsApp'ta bir grup yaratsaydık Oradan mesajlaşırdık her anımızı zayıflama konusunda keşke daha çok katılımcı olsaydı ne ise canım ben saat 18 .00 den sonra bişey yemiyorum çok acıkırsam bir kase kırmızı biberli yogurt yiyrum çok tok tutuyor sen saat kaçda bitiriyorsun akşam yemeyini
pazar ertesi tartılma günü olsun daha öncede topikde hep bu günü kullandık tarı günü olarak çok güzel eylenceli keçiyordu hem egleniyorduk hem zayıflıyorduk şimdi kimse yokSeva_10 tartı gūnlerimiz ne zaman olsun canim ben diyete çarşamba başlamıştım hiç tartılmadım