• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ben arada kaza orucu tutuyorum ama yinede bu sefer bırakmayı düşünmüyorum iftarda diyete görwe yerim artık

Ben sali gunu diyetisyene gittim boyumu kilomu olctu ve bir liste verdi bende carsamba gunu basladim diger arkadaslar gibi gunluk yediklerimizi yazip haber versek ve pazartesi gunleri kilomuzu yazsak daha iyi olur bence sanirim seninle benden baska kimse yok

Ben sali gunu diyetisyene gittim boyumu kilomu olctu ve bir liste verdi bende carsamba gunu basladim diger arkadaslar gibi gunluk yediklerimizi yazip haber versek ve pazartesi gunleri kilomuzu yazsak daha iyi olur bence sanirim seninle benden baska kimse yok

var canım bende varım bu aralar whatsappla paylaşıyoruz günlük diyet proqramlarımızı buraya az giriyorum amma siz varssnız bende varım:anneadayı:

Ozaman başlasın benim bugūn 4. Gunum inanilmaz hafif hissediyorum kendimi o kadar sagliksiz kilolar verdim ki hepsini geri aldim. Ilk defa diyetisyene gittim elime listeyi verdi bakalim. Uygulamaya calisiyorum. Bakalim sonuc ne olcak.sen kac kilosun seva-10 ayrica boyun kac

Ozaman başlasın benim bugūn 4. Gunum inanilmaz hafif hissediyorum kendimi o kadar sagliksiz kilolar verdim ki hepsini geri aldim. Ilk defa diyetisyene gittim elime listeyi verdi bakalim. Uygulamaya calisiyorum. Bakalim sonuc ne olcak.sen kac kilosun seva-10 ayrica boyun kac
canım ben 72.600 iken bir hafta içinde yaptığım spor ve diyet sahesinde 71.100 oldum bu sabah tartındım boyum165

Canim ben spor sadece yūrūyūş yapaliyorum oda herzaman degil kūçūk çocugum var. Onun için diyetle yetinecem heralde ama olsun.bugūn kahvaltidan önce 2 bardak ve kahvaltidan sonra 1 bardak su içtim
Kahvaltim
3 çeri domates,1 salatalik,1 biber,1yemek kaşıgı lor peynir 1 yumurta, biraz maydanoz,1 dilim ekmek. Kahvaltim sabit nasil çokmu hepsini bitiremiyorum bile

meredith13 aslında ben şu an
Canim ben spor sadece yūrūyūş yapaliyorum oda herzaman degil kūçūk çocugum var. Onun için diyetle yetinecem heralde ama olsun.bugūn kahvaltidan önce 2 bardak ve kahvaltidan sonra 1 bardak su içtim
Kahvaltim
3 çeri domates,1 salatalik,1 biber,1yemek kaşıgı lor peynir 1 yumurta, biraz maydanoz,1 dilim ekmek. Kahvaltim sabit nasil çokmu hepsini bitiremiyorum bile
canım benimde 2 cocuğum var küçük olanı 6 yaşında benim istesemde spor salonuna gedecek vaktim olmuyor
ben evde yapıyorum sporumu günde 3defa 15dak

android tabletim vastasıyla play marketden zayıflama evde basen ve kalça eritme hareketli resimlerle yükledim ona bakıb spor yapıyorum çok yardımcı oluyor bana

android tabletim vastasıyla play marketden zayıflama evde basen ve kalça eritme hareketli resimlerle yükledim ona bakıb spor yapıyorum çok yardımcı oluyor bana

Çok iyi yapmışsın canım sayende bende bilgilendim hemen indirdim artık pazartesi başlarım senindemi basen ve kalça problemin var benim öyle

Bu arada rezene çayı basen ve kalça yağlarını eritiyormuş öyle duydum dūn onada başladım tadı çok kötū ama bol limon sıkıp içtim akşamları uyumadan önce

Bu arada rezene çayı basen ve kalça yağlarını eritiyormuş öyle duydum dūn onada başladım tadı çok kötū ama bol limon sıkıp içtim akşamları uyumadan önce
Evet canım ya Olmaz olur mu basen ve kalça neredeyse tüm bayanların sorunu aslında ben Rezene çayını çok severim basen ve kalça iyi geldiğini bilmiyordum Bundan sonra sık sık kullanırım artık

Diyorum ki aslında birkaç bayan toplanıp WhatsApp'ta bir grup yaratsaydık Oradan mesajlaşırdık her anımızı zayıflama konusunda keşke daha çok katılımcı olsaydı ne ise canım ben saat 18 .00 den sonra bişey yemiyorum çok acıkırsam bir kase kırmızı biberli yogurt yiyrum çok tok tutuyor sen saat kaçda bitiriyorsun akşam yemeyini

Diyorum ki aslında birkaç bayan toplanıp WhatsApp'ta bir grup yaratsaydık Oradan mesajlaşırdık her anımızı zayıflama konusunda keşke daha çok katılımcı olsaydı ne ise canım ben saat 18 .00 den sonra bişey yemiyorum çok acıkırsam bir kase kırmızı biberli yogurt yiyrum çok tok tutuyor sen saat kaçda bitiriyorsun akşam yemeyini

Īyi olur ama kimse yok sen ve benden başka.benim akşam yemegim değişiyor bu ara şimdilik en geç 19 da yiyorum acıkırsam bende yogurt yiyorum ben içine tarçın ,Zencefil ve zerdeçal karıştırıyorum.ama herzaman değil

paz
Seva_10 tartı gūnlerimiz ne zaman olsun canim ben diyete çarşamba başlamıştım hiç tartılmadım
pazar ertesi tartılma günü olsun daha öncede topikde hep bu günü kullandık tarı günü olarak çok güzel eylenceli keçiyordu hem egleniyorduk hem zayıflıyorduk şimdi kimse yok:anneadayı:

Back