• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar kaç kere bakdım yokdu kimse bende bi kaç gün uğramadım :anneadayı:
tekinberrin hoş geldin nasılsın ?seni yeniden burda gördüm demek ki benim gibi kiloların artmış :anneadayı:üzülme yeniden birlikde kurtuluruz kilolarımızdan canım 65 iken şu an 73 kilo oldum:anneadayı:kilo vermek istiyen her kese kapımız her zaman açığ:anneadayı:kızlar yaza bi şey kalmadı aktiv olun toplanalım kurtulalım fazlalıktan

Selamun aleyküm arkadaşlar
Bu diyeti uygulamak istiyorum ...yılmam inşallah:( yarın start vercem Allah ın izniyle.
Şu an ki kilom:68

Selamun aleyküm arkadaşlar
Bu diyeti uygulamak istiyorum ...yılmam inşallah:KK43: yarın start vercem Allah ın izniyle.
Şu an ki kilom:68

35ecrin35 hoş geldın canım bende bu sabah start verdım su an kahvaltı yapıyorum 1 d cavdar ekmeyı sebze şekersız çay penır bu kadar arada sütlu kakao ve ya kahve içmeyı düşünüyorum tabııkıde şekersız

kımseden ses yok peki ben yazayım barı yediklerimi ben 1haşlanmış yumurta ve 1 haşlanmış potates ıksınıde kabuklarını temızleyib doğradım içine lahana domates salatalık ve sebze dograyıb 1 yemek kaşıgı zeytun yağı ve limon suyu elave etdım ve 1dılım cavdar ekmeyı ıle yedım ha unutmadan 1 kasa yogurta yedım akşama kadar arada acıkırsam 1 nar yemeyı düşünüyorum

neden kimse yok devam eden kimse yokmu ne ise penşembe 73 .700 başladım bu sabah 71.800.gösterdi tartı yani 4 gun için iyi bi sonuç

Merhabalar
Ben 26 yaşındayım. Boy 165 kilo 72.3:( Bugün bu diyete başladım. Hafta hafta yazıcam. Hedef 60.

Back