Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam bende hamileliğimde 84 kiloya çıktım hep kilolu biriydim ama bu kilo çok çok
ABLA BANA YARDIMIN DOKUNUR MU YA
gunaydın kızlar bende bu diyete başlayalı bır hafta oldu 70 kılo ıle başladım bugun tartıldım 1.100 gram gitmiş birde cumartesi mısafırlıkte bıraz kaçırmama rağmen bu diyetle acıkmıyosubuz gerçekten bı de uygulaması çok zevkli
kızlar aradan uzun zaman keçdı ve ben yenıden burdayım tam 6kılo aldım ve kurtulmak ıstıyorum fazla kılolardanbenımle bırlıkte başkamak ıstıyen olursa sevınırım
Canim benide ekle listeye pazartesileride yine bildirim yapalim
Kizlar ben bu diyeti 1.5 sene once yaptim ve 2 ayda 9 kilo verdim cok iyi bir grup olusturmustuk burda acayip destek veriyolardi simdi sizlede oyle olalim ve kurtulalim su kilolardan her pazartesi sabahi tartilip buraya hemen yaziyoduk kilo verenlere ovguler nazar boncuklari veremeyenlere hep tam destek gercekten kilo vermek isteyenler yarin sabah kilo bildirimlerinde bulusalim arkadaslar
ben bunda 3 kilo verdim simdi 1 ayda 7 kilo veren arkadasimizin diyetine baslamak istiyorum sende baslar misinbende yapmak istiyorim 15 kilo verdim 15 daha vermem lazim yaza kadar beraber baslayalim mi pazartesi buna
bende yapmak istiyorim 15 kilo verdim 15 daha vermem lazim yaza kadar beraber baslayalim mi pazartesi buna
Canim hangi diyet o bu mesajini yeni gordumben bunda 3 kilo verdim simdi 1 ayda 7 kilo veren arkadasimizin diyetine baslamak istiyorum sende baslar misin
1 ayda 7 kilo diyeti hangisiben bunda 3 kilo verdim simdi 1 ayda 7 kilo veren arkadasimizin diyetine baslamak istiyorum sende baslar misin