• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Selam bende hamileliğimde 84 kiloya çıktım hep kilolu biriydim ama bu kilo çok çok fazlaydı 69 kiloya düştüm ama tekrar 78 kiloyu gördüm bende aranıza katılıp 55 kiloyu görmek istiyorum. Yolum çok uzun ama inanıyorum başaracağım

Kızlar ablalarim ben daha 16 yaşındayım ama ben 50 kiloyum fazla değil diyorlar ama bana basenim büyük geliyor bana bi diyet rejim önerir Misinz lütfen lütfen bana yardım edin :(

kızlar aradan uzun zaman keçdı ve ben yenıden burdayım tam 6kılo aldım ve kurtulmak ıstıyorum fazla kılolardan:KK11:benımle bırlıkte başkamak ıstıyen olursa sevınırım:anneadayı:

gunaydın kızlar bende bu diyete başlayalı bır hafta oldu 70 kılo ıle başladım bugun tartıldım 1.100 gram gitmiş birde cumartesi mısafırlıkte bıraz kaçırmama rağmen bu diyetle acıkmıyosubuz gerçekten bı de uygulaması çok zevkli

yaş 28 boy 163 kilo 68.9 ılk hedef 65 sonra 57 doğum kılolarıman kurtuldum ama evlendıkten sonra 10 kılo aldım şimdi hedefim bekarken olduğum kıloya düşmek

boyum 1.60 kilom ise 68 yaklaşık 5 yıldır 63-68 arası oynuyorum ama daha aşağı inmiyor. 5 yıl önce üniversiteye hazırlanırken birden 10 kilodan fazla aldım ve veremiyorum. Hayatımın en güzel yılları böyle şişko bir şekilde geçiyor resmen :( İstediğim kıyafetleri alamıyorum istediğim gibi giyinemiyorum. Göbek ve basenlerimdeki yağlar yüzünden aynalara küstüm resmen. Ne denediysem kilo veremiyorum. Bu diyeti deneyip kilo verebilen var mı arkadaşlar? Ayda değil 8 kilo 3 kilo versem bile kabulüm :( Lütfen deneyen kilo veren var mı cevap yazsın artık psikolojik olarak çok kötü durumdayım :(

Kizlar ben bu diyeti 1.5 sene once yaptim ve 2 ayda 9 kilo verdim cok iyi bir grup olusturmustuk burda acayip destek veriyolardi simdi sizlede oyle olalim ve kurtulalim su kilolardan her pazartesi sabahi tartilip buraya hemen yaziyoduk kilo verenlere ovguler nazar boncuklari veremeyenlere hep tam destek gercekten kilo vermek isteyenler yarin sabah kilo bildirimlerinde bulusalim arkadaslar

Kizlar ben bu diyeti 1.5 sene once yaptim ve 2 ayda 9 kilo verdim cok iyi bir grup olusturmustuk burda acayip destek veriyolardi simdi sizlede oyle olalim ve kurtulalim su kilolardan her pazartesi sabahi tartilip buraya hemen yaziyoduk kilo verenlere ovguler nazar boncuklari veremeyenlere hep tam destek gercekten kilo vermek isteyenler yarin sabah kilo bildirimlerinde bulusalim arkadaslar

bende yapmak istiyorim 15 kilo verdim 15 daha vermem lazim yaza kadar beraber baslayalim mi pazartesi buna

Back