• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Doğa hem kolay gelsin hem de iyi eğlenceler: )
Diyetine dikkat et yeter, bir süre yazmasan da olur. Sonra toplu bildirim yaparsın inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bomba gibi donecem 14 haziran da ehlitet icin sinavim var yazili.onu da atlattim mi bitecek ins. Rahatlayacagim az da olsa ins. Tskler nervous.toparlanitorum uzun zaman sonra duzenli tartilmaya bile basladim

Doğa hem kolay gelsin hem de iyi eğlenceler: )
Diyetine dikkat et yeter, bir süre yazmasan da olur. Sonra toplu bildirim yaparsın inş

Tekrar gorustugumuzde daha mutlu daha saglikli ve daha ince olalim ins ;):):thumbup:

Kizlar ben onceki diyetimde cok katiydim gidim kacirmiyodum gun icinde kaciyo azda olsa bakalim hayirlisi pazartesi gorcez birde spor icin leslie ye ne diyosunuz yada baska tavsiyeleriniz varmi

Kizlar ben onceki diyetimde cok katiydim gidim kacirmiyodum gun icinde kaciyo azda olsa bakalim hayirlisi pazartesi gorcez birde spor icin leslie ye ne diyosunuz yada baska tavsiyeleriniz varmi

Ben hayatımda ilk kez son bir yıldır kiloluyum (gebelik kilosu) ve alışmak istemiyorum bu kilolara ben eski halimi istiyorum acilen:) O yüzden bu 2 3 ayı iyi değerlendirip göbeğimi çekmek zorunda olmadığım günlere döneceğim inşallah: )
Spor olarak dışarıda yürüyüş yapabilsek daha iyi olur ama hergün mümkün olmuyor, bence leslie çok iyi ama düzenli yaparsak.

Haydi kk yeni bir güne başlıyoruz hayırlı olur inşallah.
Bakalım bugün irade sınavından kaç puan alacaz:)
Sporlar yapılsın
boool su icilsin
yeşil çaylar kürler : )
Bu arada ben 4 gün boyunca 30 dk leslie ile yürüyüş dışında hiç birşey yapmadım
İç dünyam: Huzursuz, allak bullak, kaygılı.
Regl olmanın etkisi de vardır muhakkak, normalde de pek normal sayilmam ama 2 3 gündür hepten mutsuzum : (
Bakalım pzt eğer kilo vermemis olayımmmm:)))

Benim de acil kilo vermem gerek, 1 ay içerisinde. 59 kiloyum şu an.
Bunu uygulamak istiyorum. Bence gayet sağlıklı gözüküyor. Kendi kendine de diyet yapsan, diyetisyene de gitsen buna yakın şeyler yiyeceksin zaten.
Benim belim çok kalın değil, basenlerim var. Nasıl eriteceğim onları hiç bilmiyorum.

Ben hayatımda ilk kez son bir yıldır kiloluyum (gebelik kilosu) ve alışmak istemiyorum bu kilolara ben eski halimi istiyorum acilen:) O yüzden bu 2 3 ayı iyi değerlendirip göbeğimi çekmek zorunda olmadığım günlere döneceğim inşallah: )
Spor olarak dışarıda yürüyüş yapabilsek daha iyi olur ama hergün mümkün olmuyor, bence leslie çok iyi ama düzenli yaparsak.

En guzeli ozellikle ilk aylar bol yuruyus diyor uzmanlar.disarda yuruyus ozellikle soguk hava. Vucut isinmak icin daha cok kalori harciyormus disarda yuruyus daha bol oksijenli bir ortam eve gore. Ozellikle de ormanlik bir alan olursa bol oksijen alip verdigimiz icin daha cok kalori harciyormusuz

Ben de çok seviyorum açık havada yürümeyi ama bücürle çıkmak zor oluyo onun arabasını idare et ona dikkat et derken tek başımayken aldığım verimi alamıyorum. O yüzden onunla çıktığımızda gezi niyetine dolaşıyorum evde de leslie yapıyorum

Benim de acil kilo vermem gerek, 1 ay içerisinde. 59 kiloyum şu an.
Bunu uygulamak istiyorum. Bence gayet sağlıklı gözüküyor. Kendi kendine de diyet yapsan, diyetisyene de gitsen buna yakın şeyler yiyeceksin zaten.
Benim belim çok kalın değil, basenlerim var. Nasıl eriteceğim onları hiç bilmiyorum.

Inşallah hep beraber başarılı oluruz
Dediğin gibi diyet programları aşağı yukarı aynı, ben listeye bakmıyorum bile çünkü neyin yararlı neyin zararlı olduğunu az çok biliyoruz artık. Bir de psikolojik olarak ben ölçülü saatli çok katı kurallardan hemen soğur bırakırım. Ne yapıyorum az yiyorum akşam yemiyorum mesela 5 te yedim 12 gbi uyurum bir daha yemek yok bugün, meyve çay yoğurt kahve falan. Bakalım az kaldı pazartesiye.
Hoşgeldin aramıza

Ben de çok seviyorum açık havada yürümeyi ama bücürle çıkmak zor oluyo onun arabasını idare et ona dikkat et derken tek başımayken aldığım verimi alamıyorum. O yüzden onunla çıktığımızda gezi niyetine dolaşıyorum evde de leslie yapıyorum

Bebis olunca zor tabi ki.kaldi ki leslie cok faydali. Spor spordur diyor uzmanlar. Ev isi yapmak.bile dusunsene. Allah bagislasin buarada bucurugunu.

Kilon kacti.seksen altindaki kisiler icin plates tam ideal. Hem cesitli spor yapinca insan s8ıkılmiyor bizzat deneyen arkadaslarimin tavsiyesi ile soyluyorum

mrb ben 6 ay oldu dogum yapalı sezeryanla dogum yaptm boyum 1.60 cm 75 kılodan suan 65 dustm ama durakladm veremıyrm arkadaslar ben dr ayca kayanın aylık 8 kıloluk dıyetını uygulamaya basladm ama acayıp kabızlık cekıyrm ama dıyetı bırakınca kabızlık gıdıyr buyuk tuvalete cıkıyrm lutfenr yardımcı olurmusnz bana sıze gunluk ogunlerımı yazacam acaba yanlısmı beslenıyrm hedefım 50 kılo olmak hemde 3 ay ıcınde vermem gerekır ama gunde 2 lıtre su ıcıyırm fayda etmyr ara ogune ıhtıyac duymuyrm ac kalmıyrm cunku arkadaslarm dalga gecyr kılolrm yuzunden evden cıkamaıyrm moralım cok bozuk arkadaslar lutfen banada yardımcı olurmusnz ?

SABAH 1 dılım kepek ekmegı haslanmıs yurmata( veya peynır) domates salatalık sekerısz cay 2 bardak su

ÖGLEN =5 kasık zeytın yaglı kabak yemegı sade lımonlu salata 2 bardak su ve bır kase yogurt

aksam = 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı 1 baardak su bır tabak sade lımonlu salata,yogurt

ben bunları yıyrm genelde gunde 90 dk yurus ve aksamları seekersız cay bol bol su ama kabızlık cekıyrm lutfen bana hem zayıflamk ıcın hemde kabızlık ıcın yardımcı olurmsun ben kayısı yıyorm hosaf fayda etmıyr yapamıyrm buyuk tuvaletımı yapamıyrm ama bunları denedım 3 kılo verdm sadece ama kabızlık cokk cekıtyrm halda kabızım gunde 2 lıtre su ıcıyrm yardım yARDM =(

mrb ben 6 ay oldu dogum yapalı sezeryanla dogum yaptm boyum 1.60 cm 75 kılodan suan 65 dustm ama durakladm veremıyrm arkadaslar ben dr ayca kayanın aylık 8 kıloluk dıyetını uygulamaya basladm ama acayıp kabızlık cekıyrm ama dıyetı bırakınca kabızlık gıdıyr buyuk tuvalete cıkıyrm lutfenr yardımcı olurmusnz bana sıze gunluk ogunlerımı yazacam acaba yanlısmı beslenıyrm hedefım 50 kılo olmak hemde 3 ay ıcınde vermem gerekır ama gunde 2 lıtre su ıcıyırm fayda etmyr ara ogune ıhtıyac duymuyrm ac kalmıyrm cunku arkadaslarm dalga gecyr kılolrm yuzunden evden cıkamaıyrm moralım cok bozuk arkadaslar lutfen banada yardımcı olurmusnz ?

SABAH 1 dılım kepek ekmegı haslanmıs yurmata( veya peynır) domates salatalık sekerısz cay 2 bardak su

ÖGLEN =5 kasık zeytın yaglı kabak yemegı sade lımonlu salata 2 bardak su ve bır kase yogurt

aksam = 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı 1 baardak su bır tabak sade lımonlu salata,yogurt

ben bunları yıyrm genelde gunde 90 dk yurus ve aksamları seekersız cay bol bol su ama kabızlık cekıyrm lutfen bana hem zayıflamk ıcın hemde kabızlık ıcın yardımcı olurmsun ben kayısı yıyorm hosaf fayda etmıyr yapamıyrm buyuk tuvaletımı yapamıyrm ama bunları denedım 3 kılo verdm sadece ama kabızlık cokk cekıtyrm halda kabızım gunde 2 lıtre su ıcıyrm yardım yARDM =(

Merhaba aslinda cokta guzel besleniyomussun ama biraz bitki caylarina yonelsen iyi olabilir ustelik kabak yemegi ve zeytinyagli bu bile cok onemli faktor ama ilginc canim ya sularinida ilik ic sabah kuru kayisi uzerinede sicaga yakin su ic cok fazlada sikma kendini streste kabizlikta bir etken bu arsfa verdigin 10 kiloyu bu diyetle mi verdin?

Arkadaslar bana da oyle seyler yazinki tam diyette oldugumu hissedeyim biyle bi duygu yok ya diyet yspip veremiycekmisim duygudu sardi beni neyin nesidir bu karamsarlik anlamadimki diyet kelimesinin verdigi mutsuzlukmu acaba bu

Merhaba aslinda cokta guzel besleniyomussun ama biraz bitki caylarina yonelsen iyi olabilir ustelik kabak yemegi ve zeytinyagli bu bile cok onemli faktor ama ilginc canim ya sularinida ilik ic sabah kuru kayisi uzerinede sicaga yakin su ic cok fazlada sikma kendini streste kabizlikta bir etken bu arsfa verdigin 10 kiloyu bu diyetle mi verdin?

gunaydn ben erken dogum yaptm sıtresten 22 gun kuvwezde kaldm eve geldm 50 gunun ıcınde 15 kılo verdm yemedn ıcmeden kesıldm snra aldm 5 kılo daha snra veremedm tıkandım kaldm oylece kaldı yanı her sabah kuru kayıısı kac adet yıyem kılo yapmazmı pekı ?

68 im plates topum da var ama zor biraz yaaa:((

Kimse ebru salli gibi olun bekleyemez. Yaoabildiginiz kadarini yaoarsiniz eliptik bisiklet de alabilirsin cok guzel kilo verdi arkadaslarim kol bacak komple heryer calisiyor 280 tl civari su an

Back