kızlar ne yediniz içtiniz bu gün
ben sabah şekersiz çay az bsebze kahı az peynir cavdar ekmek 2 d
ögle haşlanmış 2 yumurta yoğurt salata ve ekmek
Seva nasıl gidiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ne yediniz içtiniz bu gün
ben sabah şekersiz çay az bsebze kahı az peynir cavdar ekmek 2 d
ögle haşlanmış 2 yumurta yoğurt salata ve ekmek
Doğa hem kolay gelsin hem de iyi eğlenceler: )
Diyetine dikkat et yeter, bir süre yazmasan da olur. Sonra toplu bildirim yaparsın inş
Doğa hem kolay gelsin hem de iyi eğlenceler: )
Diyetine dikkat et yeter, bir süre yazmasan da olur. Sonra toplu bildirim yaparsın inş
Kizlar ben onceki diyetimde cok katiydim gidim kacirmiyodum gun icinde kaciyo azda olsa bakalim hayirlisi pazartesi gorcez birde spor icin leslie ye ne diyosunuz yada baska tavsiyeleriniz varmi
Ben hayatımda ilk kez son bir yıldır kiloluyum (gebelik kilosu) ve alışmak istemiyorum bu kilolara ben eski halimi istiyorum acilen:) O yüzden bu 2 3 ayı iyi değerlendirip göbeğimi çekmek zorunda olmadığım günlere döneceğim inşallah: )
Spor olarak dışarıda yürüyüş yapabilsek daha iyi olur ama hergün mümkün olmuyor, bence leslie çok iyi ama düzenli yaparsak.
Benim de acil kilo vermem gerek, 1 ay içerisinde. 59 kiloyum şu an.
Bunu uygulamak istiyorum. Bence gayet sağlıklı gözüküyor. Kendi kendine de diyet yapsan, diyetisyene de gitsen buna yakın şeyler yiyeceksin zaten.
Benim belim çok kalın değil, basenlerim var. Nasıl eriteceğim onları hiç bilmiyorum.
Ben de çok seviyorum açık havada yürümeyi ama bücürle çıkmak zor oluyo onun arabasını idare et ona dikkat et derken tek başımayken aldığım verimi alamıyorum. O yüzden onunla çıktığımızda gezi niyetine dolaşıyorum evde de leslie yapıyorum
Ben hayatımda ilk kez son bir yıldır kiloluyum (gebelik kilosu) ve alışmak istemiyorum bu kilolara ben eski halimi istiyorum acilen:) O yüzden bu 2 3 ayı iyi değerlendirip göbeğimi çekmek zorunda olmadığım günlere döneceğim inşallah: )
Spor olarak dışarıda yürüyüş yapabilsek daha iyi olur ama hergün mümkün olmuyor, bence leslie çok iyi ama düzenli yaparsak.
mrb ben 6 ay oldu dogum yapalı sezeryanla dogum yaptm boyum 1.60 cm 75 kılodan suan 65 dustm ama durakladm veremıyrm arkadaslar ben dr ayca kayanın aylık 8 kıloluk dıyetını uygulamaya basladm ama acayıp kabızlık cekıyrm ama dıyetı bırakınca kabızlık gıdıyr buyuk tuvalete cıkıyrm lutfenr yardımcı olurmusnz bana sıze gunluk ogunlerımı yazacam acaba yanlısmı beslenıyrm hedefım 50 kılo olmak hemde 3 ay ıcınde vermem gerekır ama gunde 2 lıtre su ıcıyırm fayda etmyr ara ogune ıhtıyac duymuyrm ac kalmıyrm cunku arkadaslarm dalga gecyr kılolrm yuzunden evden cıkamaıyrm moralım cok bozuk arkadaslar lutfen banada yardımcı olurmusnz ?
SABAH 1 dılım kepek ekmegı haslanmıs yurmata( veya peynır) domates salatalık sekerısz cay 2 bardak su
ÖGLEN =5 kasık zeytın yaglı kabak yemegı sade lımonlu salata 2 bardak su ve bır kase yogurt
aksam = 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı 1 baardak su bır tabak sade lımonlu salata,yogurt
ben bunları yıyrm genelde gunde 90 dk yurus ve aksamları seekersız cay bol bol su ama kabızlık cekıyrm lutfen bana hem zayıflamk ıcın hemde kabızlık ıcın yardımcı olurmsun ben kayısı yıyorm hosaf fayda etmıyr yapamıyrm buyuk tuvaletımı yapamıyrm ama bunları denedım 3 kılo verdm sadece ama kabızlık cokk cekıtyrm halda kabızım gunde 2 lıtre su ıcıyrm yardım yARDM =(
68 im plates topum da var ama zor biraz yaaa(
Merhaba aslinda cokta guzel besleniyomussun ama biraz bitki caylarina yonelsen iyi olabilir ustelik kabak yemegi ve zeytinyagli bu bile cok onemli faktor ama ilginc canim ya sularinida ilik ic sabah kuru kayisi uzerinede sicaga yakin su ic cok fazlada sikma kendini streste kabizlikta bir etken bu arsfa verdigin 10 kiloyu bu diyetle mi verdin?
68 im plates topum da var ama zor biraz yaaa(