Günaydın hanımlarrrrr
Yeni bir haftaya merhaba derken yine ve yeniden kendimi sıfırlayıp artık istediğim forma girene kadar sizlerleyim inşallah...
Hafta sonu şehir dışındaydım 2 haftadır yemek düzenim alt üst olmuştu. Haftasonu da tatlı, hamur işi, aşure falan derken artık ben bile isyan ettimmmmmmmmKendi düzenimi özledim valla...
Neyse artık en az 6 ay boyunca kaçamak yapma şansım olmayacak hayırlısıyla... Tabii tatlı krizlerine girdiğim zamanları saymazsak
Bugün tartıya çıktım ve ilk bildirim benden olsun
Kilom: 82,0kg
İlk başlangıç kilom 83,4 idi. Tabii 1 ay önce falan... İlk bu topiğe yazmaya başladığım zamanki kilom 83lerdeydi.
Tüm olumsuzluklara rağmen 1 ay içinde az da olsa tartıda negatifleri görmek inanın harika birşey
Bugünkü kahvaltım şu şekilde:
- 2 dl çavdar ekmeği
- 1-2 tatlı kaşığı kadar sürme beyaz peynir
- yarım domates
- 1 bardak açık çay (ben yıllardır çayı şekersiz içerim o yüzden şekersiz içtim diye belirtmeyeceğim bundan sonra)
Ara öğün olarak meyve ya da süt getirmedim ama marketten ayran aldım yarısını içerim artık süt yerine
Kalanını da öğle yemeğinde içerim.
Öğlen için de yine ekmek arası peynirli sandviç var - birini sürme peynirle birini de beyaz peynirle yaptım değişiklik olsun diyeeee
Akşam da tavuk suyuna şehriye çorbası var yanına da brokoli haşlayacağım salatasını yaparım artık. Bir de meyve olarak cennet meyvesinden getirmişti komşum ondan bir tane yerim
Bugünlük plan bu şekilde...
canım marketdeki ayran çok tuzlu deyilmi?canım öyretmek gibi olmasın amma ayran sürme peynir ve beyaz peynir hepsi akraba deyilmi sence?mesela haşlanmış tavukdan azca ekmeyin arasına koysaydın yanına sebze ve ya domates salatalıkve ya haşlanmış yumurta üzerine sebze koyub sendevic yapa bilirdin hem farklı tadlar hem farklılık olurdu
Uzun zamandır tv izlemediğimden onu görmedim ama arada faceten de bakıyorum sayfasına, hangi listesi bahsettiğin acaba???Arkadaslar Taylan KÜMELİNİN ayda 6 kilo verdiren diyetini yapan var mı hiç
Uzun zamandır tv izlemediğimden onu görmedim ama arada faceten de bakıyorum sayfasına, hangi listesi bahsettiğin acaba???
canım ayda 6 kilo verdiren listesi var ondan söz ettim
canım" Fatma hanımın listesi" adı altında yayınlanan listeye mi başladın?Slm Hanımlar bende 1 hafta önce Ayça Kaya nın 5333 formülü ile sağlıklı beslenmeye başladım. Başlangıç kilom 88.8 şu an ise 86.7
motivasyon ve destek amaçlı olarak bende aranıza katılmak isterim
canım" Fatma hanımın listesi" adı altında yayınlanan listeye mi başladın?
anladım canım peki 5333 yöntemini ne şekilde uyguluyorsun? Yani bir örnek liste verebilir misin merak ettim:) Kitap bende de var ne anlama geldiklerini biliyorum sayıların sadece sen nasıl uyguladın onu merak ettim. Bu arada 80kg üstü için örnek olarak bahsettiğim listeyi vermiş zaten ilk örnek liste kitaptaHiçbir listeye dahil değilim. O liste daha uyumlu ise benim için oraya başlayabilirim cnm
anladım canım peki 5333 yöntemini ne şekilde uyguluyorsun? Yani bir örnek liste verebilir misin merak ettim:) Kitap bende de var ne anlama geldiklerini biliyorum sayıların sadece sen nasıl uyguladın onu merak ettim. Bu arada 80kg üstü için örnek olarak bahsettiğim listeyi vermiş zaten ilk örnek liste kitapta
Maşallah güzel dengelemişsinPardon cnm ben burdan bir listeden bahsediyorsun sandımEvet benim yaptığım Fatma Hanım listesi gibi ama ben illa bunları yiyeceğim şeklinde yapmıyorum o gün içerisinde ne pişmişse onları 5333 formülüne uyduruyorum. Hemen bi örnek liste vereyim daha açık olması açısından. (Dünkü beslenme listem)
Sabah: 2 dlm çavdar ekmğ, 1 küçük dlm beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates-salatalık (2 tahıl,2et)
Öğlen: Bol limonlu karışık salata, 1 porsiyon patatesli tavuk, 1 kase yoğurt, 2 y.k. pilav (2 tahıl,1 et,1süt)
Ara öğün: Elma ve Mandalina (2 meyve)
Akşam: Yarım su bardağı leblebi, 1 y.k. kuru üzüm, Şekersiz sütlü kahve (bu kısım inanılmaz doyurucu oluyor) (1 tahıl,1 süt, 1 meyve)
sonuç olarak günümü 5332 olarak tamamladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?