hoşgeldin aramızaaaaben de geldimm:) birinci sayfadaki diyet baya iyi görünüyor, klasik diyetisyen diyeti aslında, ara sayfalara bakamadım arkadaşlar . moral bozukluğundan bir türlü kendimi veremedim diyet olayına ama sizden aldığım güçle ben de yarından itibaren başlıyorum :)
hadi bakalım
öncelikle abur cubura ve fazla ekmeğe son vericem, pilavda çok yedim bu aralar oof onu da kesiyorum hemen ! bol salata ve yoğurt her öğünde mutlaka , öğlen ızgara et akşam sebze yemeği ya da tam tersi. aralarda azcık badem kuru erik kuru kayısı az nescafeli süt yada ayran ve tost ve mutlaka taze meyve :) olacak bu sefer inşallah , bir de hava az ısınsa da yürüsem, buz gibi dışarsıı
evet canım biz varız sadece topikte... maalesefakşama az yemek yemem lazım sanırım
kızlar şimdi sütlü Türk kahvesi içtim yanında da yarım pkt kadar tarçınlı fındıklı kıtır bisküvii yedim - otobüste vermişlerdi çantamda kalmış acıkınca onu da yedim topu topu 40 kalori paketi ki paket yarımdı
Ya kızlar ayaklarım balon gibi, sabah bol gelen ayakkabım şimdi sıkıyor hareket ederken bile zorlanıyorum ne yapmam lazım???
ben öyle ot çöp içemiyorum baştan söyleyeyim, sabah yeşil çay içtim bir de su içmeye çalışıyorum ama daha 1 saat mesai var bir de eve gidene kadar yarım saat desek 5 buçuktan önce ayaklarımı uzatma imkanım da yok
kızlar ıyi aksamlar bende 1.5 sene önce bu topıkte sızlerle kılo verdım doğumdan sonra kalan 13 kıloyu verdım
ama bu sıra 4 kılo aldım cok yıyorum cunku göbek ve yanlar o bıcımmoldu
hemen tekrar vermem lazımmm
kolay gelsın hepımızee
HoşgeldinnnnnnnnSelam kızlar!
Ben de sizin grubunuza katılmak istiyorum.
Başlangıç kilom: 90
Boy: 162
Hedhf 70(şimdilik)
bu hafta pek kilo veremedim gibi ya geçen hafta iyi vermiştim bu hafta durdudikkat de ediyorum ama bu hafta böyle oldu.Neyse pes etmek yok devammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?