How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Ben bütün yorumları bastan okudum kesin karar verdim tam bır ay bu dıyete baslıycagm bu boyle gıtmez hepinizle motive oldum inşallah bende vericem sporada baladım pes etmek yok bir ay sonra sonucu yazıcam 01.01.2014 te yazıcam :3:

bahired, canım sen de diyetisyene gidecekmişsin en iyisini yaparsın inşallah sen de sağlıkla zayıflayacaksın ama bizleri unutma olur mu
Sagol canım umuturmuuum hiç zaten burda sizi takipteyim :)) aynı zamanda bende kebdi yaptıklarımı paylaşacağım sizlerle

Merhaba hanımlarrr :3:
Hiç yazan yok bakıyorum da....

Ben dün akşam da rapor veremedim bugun de yazmadım biraz onlardan bahsedeyim bari...:1:

Dün akşamki yemeğim:
- 1 büyük kase tavuk suyuna şehriye çorbası (tencerede kalanın hepsini yedim ondan bir büyük kase oldu)
- 1 tabak brokoli salatası
- 1 bardak ayran

Bugüne gelirsek...
Sabah kahvaltım:
- 2 dlm çavdar ekmeği
- Arasına salça ve sürme peynirden sürdüm ama yağsız salça...
- Yanına da çay...

Ara - 10'da - 1 fincan sütlü Türk kahvesi

Öğle - şimdi yiyorum
- 1 küçük kutu (80g) light ton balığı
- 1 domates doğradım yanına
- 1 dilim ekmek

Mrh kizlar dun aksama kadar iyi gitti aksam cok abartim
Korkudan tartinmadim corba zeytinyagli yemek yogurt yedim cocuklar yemediler pizza istediler ismarladim onlarlada 3dilim yedim bugun korumaya gectim bugun sabah bir cay bsrdagi yagsiz sute 3yk yulafli keloks oglende corba salata yogurt ikindi yagsuzpeynir kepekli ekmekten yapilmis tost ayran aksamda ayni corba salata yogurt yiyecem yarin kaldigim yerden devam edecem bu da ayca kayanin diyetli iken kacirdigimizda kaldigimiz yerden devam diyet listesi daha once de kacurdigimda uyguladim cok faydasini gordum

merhaba arkadaşlar ben de bugün sabah 1 dilim tam buğday ekmek domates peynir ve zeytin,öğle yemeğinde 3 kaşık karnabahar 3 kaşık bulgur pilavı yedim arada da 2 ceviz yedim.Gün geçtikçe,psikolojik olarak sanırım yediklerim fazlaymış gibi geliyor fazla değil demi hanımlar?:5:

Sanırım bildirimler pazartesi günleri yapılıyor.Ben dün nete giremediğimden bildirim yapamadım.

26.11.2013 Pazartesi 84,00 kg
02.12.2013 Pazartesi 82,200 kg

Yediklerimizi yazdığımızı unutmuşum.Yarından itibaren yediklerimi de yazacağım :34:

merhaba arkadaşlar ben de bugün sabah 1 dilim tam buğday ekmek domates peynir ve zeytin,öğle yemeğinde 3 kaşık karnabahar 3 kaşık bulgur pilavı yedim arada da 2 ceviz yedim.Gün geçtikçe,psikolojik olarak sanırım yediklerim fazlaymış gibi geliyor fazla değil demi hanımlar?:5:
canım yediklerin çok yerinde hatta az bile denebilir, kendini çok sıkıp da yediklerini gereğinden fazla azaltmamaya çalış yeter zira çok az yiyince de metabolizma yavaşlıyor:50:
Sabah 1 dilim ekmek daha yiyebilirsin öğlen de az olmuş yani sebzeyi 5-6 yk yemekte sorun olmaz 3 yk bulgur pilavı 1 dl ekmek yerine geçer ki normal yani:34: yanına yoğurt ya da ayran da ekleyebilirsin istersen:34: İyi gidiyorsun maşallahhhhh:nazar:

Kızlar biraz önce 1 bardak ayran içtim ara öğün olarak...
Öğleden beri çay-su ile geçiştiriyordum ama cidden midemin kazındığını hissettim baktım ki saat 4 olmuşşş:1: ee dedim ara vaktin gelmiş:56:

Akşama ne yapsam diye düşünüyorum öğlen balık yediğimden akşama sebze yemem lazım patlıcan koymuştu annem hafta sonu, sırf hatırı kalmasın diye 1 tane koydurdum biber ve domatesle pişirip yerim. :1: Oyle yapayım bari eve gidince...Yanına yoğurt+1 dl ekmek. Çorba yapar mıyım bilmiyorum o anki keyfime kalmış:9:
Dün akşam meyve yemedim akşam çok doyduğumu hissettim halbuki normale göre öğün bile denemezdi yediklerime çorba+salata+ayran... ama bana yetti...
Belki bu akşam canım isterse 1 porsiyon meyve yerim

Kızlar gerçekten her besin öğesinden dengeli ve ölçülü yenince aç kalmadan da kilo verilebiliyor bunu anladım

Son düzenleme:
bu arada bugün tartılmadım malum sabah telaşesi...:12:
bakalım bir müddet tartılmayacağım farkı görüp sevinmek istiyorummmm:16:

Mrh kizlar dun aksama kadar iyi gitti aksam cok abartim
Korkudan tartinmadim corba zeytinyagli yemek yogurt yedim cocuklar yemediler pizza istediler ismarladim onlarlada 3dilim yedim bugun korumaya gectim bugun sabah bir cay bsrdagi yagsiz sute 3yk yulafli keloks oglende corba salata yogurt ikindi yagsuzpeynir kepekli ekmekten yapilmis tost ayran aksamda ayni corba salata yogurt yiyecem yarin kaldigim yerden devam edecem bu da ayca kayanin diyetli iken kacirdigimizda kaldigimiz yerden devam diyet listesi daha once de kacurdigimda uyguladim cok faydasini gordum
canım seni benden iyi kim anlarki:1:başıma ne gelir cocuklar yüzünden geliyor:49:baba pizza istiyoruz:49: baba tatlı istiyoruz:49:
baba dondurma istiyoruz :49:bende görünce dayanamıyorum:1::49:
yok canım her şey normal merak etme:49:
bu arada bugün tartılmadım malum sabah telaşesi...:12:
bakalım bir müddet tartılmayacağım farkı görüp sevinmek istiyorummmm:16:
inş:49:

bu gün yediklerim
sabah şekersiz çay penir sebzi 2 d ekmek 2 hurma1 domates
ara sütlü kahve
öglen 5 kaşık plav yanında yağsız haşlanmış kıyma yoğurt salata
ara yeşil çay
ara 10 badem 2 kaysı kurusu
akşam fırında karnabahar kızartması yoğurt salata yemeyi düşünüyorum:49:

Günaydınlarrrrr:3:
Bugün her ne kadar geç kalkıp işe zor yetişmiş de olsam, hava buz gibi de olsa, gününüz aydın olsun:16::16::16:

Ben dün akşam eve gidince tarhana çorbası yaptım 1 kepçe içtim, 6 yk patlıcan yemeği yanına küçük bir kase yoğurt+yarım dilim ekmek ile akşam yemeğini sorunsuz atlattım şükür doydum da...
Ama meyve yerine 1 tane halley yedim:17: Çantamda duruyordu ne zamandır dayanamadım:26: Neyse yedim rahatladım bitti dahası yok:19:

Bugün de geç kalktım işe de geç kaldım sayılır, bir tane simit aldım onu yiyorum öğlen de yemekhaneye gitmeyi planlıyorum akşama da yine patlıcan+çorba+salata yaparım dengelerim sanırım...

Kızlar bugun çay yerine meyve çayı almışlar iş yerine ondan içtim dün akşam üstü de içmiştim ama farklı...
Bizim iş yerine doğadan'ın karma meyve çayını almışlar çok güzel ben de eve almayı düşünüyorum:1:
Dün akşam üstü içtiğimin adı Meyve Rüyası :))) bugun de mürdüm erikli olandan içtim size de tavsiye ederim hem meyve aroması iyi geliyor hem de canınız yemek yemek istemiyor:34:
Bu arada içinde şeker yok ama stevya varmış
(Stevya bir bitkiymiş ama sıvı şekliyle doğal tatlandırıcı olarak satılıyor ben de Ender Saraç-Berrin Yiğit-Ayça Kaya'dan duymuştum:34: )

Son düzenleme:
canım yediklerin çok yerinde hatta az bile denebilir, kendini çok sıkıp da yediklerini gereğinden fazla azaltmamaya çalış yeter zira çok az yiyince de metabolizma yavaşlıyor:50:
Sabah 1 dilim ekmek daha yiyebilirsin öğlen de az olmuş yani sebzeyi 5-6 yk yemekte sorun olmaz 3 yk bulgur pilavı 1 dl ekmek yerine geçer ki normal yani:34: yanına yoğurt ya da ayran da ekleyebilirsin istersen:34: İyi gidiyorsun maşallahhhhh:nazar:

:52:çok teşekkür ederim canım ya içim rahatladı

bugün neler yedim : sabah 1 yumurta 3 zeytin,domates 1,5 dilim t.buğday ekmek.
öğle yemeği:4 lahana sarması 2 kaşık yeşil fasulye 2 kaşık yoğurt aralarda da siyah kuru üzüm:16:

Kızlar bugünkü menümü yazayım, çok parlak değil maalesefff:50:
öğlen de normalde yemediğim halde görüntüsü hoşuma gittiği için makarna yedim :26:

Sabah - 08:15
- 1 simit
- çay

10:00 - 1 fincan doğadan mürdüm erikli meyve çayı

11:00 - 1 fincan orta Türk kahvesi (kahveyi şekersiz içemem az şekerli de içemem illa tatlı olcak:24:)

Öğle - 12:30
- 1 kepçe yayla çorbası
- 4 yk bezelye yemeği (yarım kepçe koydurdum suyun içinde geziyordu kaşıkla makarnanın yanına koydum öylesi 4 kaşık geldi )
- 3-4 yk peynirli makarna
- 1 bardak su

1 kase de aşure vardı ama tepsime almadım :kkk:

Akşama dünden kalan çorba ve patlıcandan yerim üstüne de yoğurt
ekmek yemem yeterince ekmek hakkımı tükettiğimi düşünüyorum:20:

Back