- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.747
- 683
Gunaydin arkadaslar bir haftayi geri de kaldi ,1,2kilo vermisim 62,700 dan 61,500olmusum
Seva sen ne kadar kilo verdin kilo bildirimi yapmadin seninle hemen hemen ayri kilodayiz baslarda bu listeyo uyguladigimda 2yada3kilo verebilyordum simdi de az olunca verilmesi az oluyormi diye dusunuyorum
canım ben kaç haftadır uyamıyordum biliyorsun kaçamakar yüzünden kilo bile almışdım ve bu hafta sadece bi kes kaçamak yaparak listeye uydum sayılır amma heç su içemedimamma buna ramen 1.700 verdim
66.500
64.800
hayırlısı canım iyi yaptınzaten doktorlar hep söyleyorlar 6.7 kilodan fazlanız varsa mutlaka diyetsene gedin yine bizimle ol amma kendi listeni uyguluyarak
cnm sabah uyandıgın zmn ve gece yatarken bir bardak suya 1 bardak elma sirkesi damlat ve iç..abartısız söyluyorum 3.5 ayda 10 kılo verdimilk ayda bu ne yaa hıc vermıorum ki dıe duzensız içmeye basladım sonra bır arkadasım içmeye devam et dedi, ilk zmnlarda kılo kaybı olmadı ama gören ıncelmıssın dıyordu sonrasında bır anda öyle gıtmeye basladıkı kılolar takır takır
Ben bu hafta yapamadim haftam hastanede gecti yarin sil bastan yapacam bakalim
canım çok sağolll psıkolojık olarak takıtım grunude pek birşey yok ama incelmek istiyorum düzenli spor da yapsam diyete de baslasam faydası olur belki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?