Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Arkadaslar,sabah kahvaltim 2 dilim buyuklugunde ekmek arasi kasar ve 2 cay kasigi ev yapimi kahvaltilik sos
Ara ogun 1 muz
oglen 5 kasik ispanak yemegi 1 dilim ekmek 1 su bardagi yogurt
Bugun cok yagmur var maalesef yuruyusum aksadi onun disinda cok sukur iyi gidiyor..
Herkese diyetinde kolayliklar diliyorum

Merhaba hanımlar ben de pazartesi günü başladım ve bu sabah tartıldığımda 1,7kg verdiğimi gördüm bazen ufak tefek kaçamaklar oluyor daha sıkı tutmam lazım:18: bu arada başladığımda 72,7kg dım şuan 71 kiloyum hedef 62.(boyum 1.74)

Günaydin arkadaslar diyet nasil gidiyor benim ki iyi gidiyor hic kacamagim yok pazar gunu sabirsizlikla bekliyorum kendime soz verdim kacamak ve tartinmak yok

Sabah 2dilim ekmekten kasarli tost
11.30 gibi yarim ayva
Ogle yemegi 6 kasik zeytinyagli fasulye 1kase yogurt 1 dilim ekmek
İkindi yarim muz 4-5 parca ceviz
Aksam 4 kofte 1 su bardagi yogurt,4 kasik mercimek corbasi,3 kornison tursu 1 dilim ekmek
Off amma cok yemisim sinir oldum..

Saat 21 30 gibi de meyvemi yiyip dukkani kapamayi dusunuyorum
Herkese kolayliklar dilerim

yeni gelenler hoş geldinizkızlar benim de haftam kötü keçmedi zorda olsa kendimi kontrol etdim her gün yazamadım oğlum hastaydı onunla ilgilendimhafta içinde yediklerim karnabahar sebze domates salatalık yumurta yoğurt süt haşlanmış tavuk et köfte çorba sadece 1 defa kaçamak yaptım

Kızlar maalesef ben yine diyete başlayamadım ve sevacım seninde dediğin gibi yaptım diyetisyenden randevu aldım bana en erken 9 aralıga verdiler bakalım artıkın

hayırlısı canım iyi yaptınzaten doktorlar hep söyleyorlar 6.7 kilodan fazlanız varsa mutlaka diyetsene gedinyine bizimle ol amma kendi listeni uyguluyarak

Seva sen ne kadar kilo verdin kilo bildirimi yapmadin seninle hemen hemen ayri kilodayiz baslarda bu listeyo uyguladigimda 2yada3kilo verebilyordum simdi de az olunca verilmesi az oluyormi diye dusunuyorum

Gunaydin arkadaslar bir haftayi geri de kaldi ,1,2kilo vermisim 62,700 dan 61,500olmusum

Seva sen ne kadar kilo verdin kilo bildirimi yapmadin seninle hemen hemen ayri kilodayiz baslarda bu listeyo uyguladigimda 2yada3kilo verebilyordum simdi de az olunca verilmesi az oluyormi diye dusunuyorum

canım ben kaç haftadır uyamıyordum biliyorsun kaçamakar yüzünden kilo bile almışdım ve bu hafta sadece bi kes kaçamak yaparak listeye uydum sayılır amma heç su içemedimamma buna ramen 1.700 verdim
66.500
64.800

Anladim ben hic kacamak yapmadim suyuda 2ltr yakin iciyordum sadece yürüsümu
Yapamadim cünkü cocuklarim arka arkaya hasta oldular onun etkisi olabilir ama bunada sükür gene devam edecem yarin yeniden basliyacam cunku ondan sonraki hafta cok yogun olacagim icin bu haftayida degerlendirecem

hayırlısı canım iyi yaptınzaten doktorlar hep söyleyorlar 6.7 kilodan fazlanız varsa mutlaka diyetsene gedinyine bizimle ol amma kendi listeni uyguluyarak

Öyle yapıcam canım hem sizin gidişatınızı takip edicem hem kendi gidişatımı sizlerle paylaşıcam bu hafta sonu oğluşuma kuran okutacagım inşallah onun pilavını dolmasını sarmasını da yeyebilicem :)))))

arkadaşlar sızden yardm ıstyrum ya mezunıyetım v ar yaza ınce gırmek ıstyrum bna bı etkılı dıyet önerin lütfen kilom 67 boyum 162 lütfen ya çok dua ederım...:84:

cnm sabah uyandıgın zmn ve gece yatarken bir bardak suya 1 bardak elma sirkesi damlat ve iç..abartısız söyluyorum 3.5 ayda 10 kılo verdim ilk ayda bu ne yaa hıc vermıorum ki dıe duzensız içmeye basladım sonra bır arkadasım içmeye devam et dedi, ilk zmnlarda kılo kaybı olmadı ama gören ıncelmıssın dıyordu sonrasında bır anda öyle gıtmeye basladıkı kılolar takır takır

canım çok sağolll psıkolojık olarak takıtım grunude pek birşey yok ama incelmek istiyorum düzenli spor da yapsam diyete de baslasam faydası olur belki....

canım çok sağolll psıkolojık olarak takıtım grunude pek birşey yok ama incelmek istiyorum düzenli spor da yapsam diyete de baslasam faydası olur belki....

bu arada elma sirkesini içerken herşeyin kepeklisini ve lıght olanını tükettim ve halada kilomu korumak adına lıgt tuketıyorum..hıc spor yapmadım ve cok su ıcemedım malesef kıloları verdım sımdı sıkılısmak ıcın pılatese baslıyorum bu hafta.. öğünü fazla tutarak zayıflamaya ınanmıyorum ben ayrıca bende ıse yaramıyor yanı..kahvaltını gzl yap gerı kalan öğünlerını az tut, asitli içecek tüketme özellıkle kolanın lıgt olanı dahı kılo yapıyormus kola içiyorsan bırakmalısın için cok yanarsa sodanın içine lımon sık cok gzl oluyor çokta faydalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…