Sagol canım umuturmuuum hiç zaten burda sizi takipteyim :)) aynı zamanda bende kebdi yaptıklarımı paylaşacağım sizlerle
bahired, canım sen de diyetisyene gidecekmişsin en iyisini yaparsın inşallah sen de sağlıkla zayıflayacaksın ama bizleri unutma olur mu
Sagol canım umuturmuuum hiç zaten burda sizi takipteyim :)) aynı zamanda bende kebdi yaptıklarımı paylaşacağım sizlerle
canım yediklerin çok yerinde hatta az bile denebilir, kendini çok sıkıp da yediklerini gereğinden fazla azaltmamaya çalış yeter zira çok az yiyince de metabolizma yavaşlıyormerhaba arkadaşlar ben de bugün sabah 1 dilim tam buğday ekmek domates peynir ve zeytin,öğle yemeğinde 3 kaşık karnabahar 3 kaşık bulgur pilavı yedim arada da 2 ceviz yedim.Gün geçtikçe,psikolojik olarak sanırım yediklerim fazlaymış gibi geliyor fazla değil demi hanımlar?
canım seni benden iyi kim anlarkiMrh kizlar dun aksama kadar iyi gitti aksam cok abartim
Korkudan tartinmadim corba zeytinyagli yemek yogurt yedim cocuklar yemediler pizza istediler ismarladim onlarlada 3dilim yedim bugun korumaya gectim bugun sabah bir cay bsrdagi yagsiz sute 3yk yulafli keloks oglende corba salata yogurt ikindi yagsuzpeynir kepekli ekmekten yapilmis tost ayran aksamda ayni corba salata yogurt yiyecem yarin kaldigim yerden devam edecem bu da ayca kayanin diyetli iken kacirdigimizda kaldigimiz yerden devam diyet listesi daha once de kacurdigimda uyguladim cok faydasini gordum
yok canım her şey normal merak etmemerhaba arkadaşlar ben de bugün sabah 1 dilim tam buğday ekmek domates peynir ve zeytin,öğle yemeğinde 3 kaşık karnabahar 3 kaşık bulgur pilavı yedim arada da 2 ceviz yedim.Gün geçtikçe,psikolojik olarak sanırım yediklerim fazlaymış gibi geliyor fazla değil demi hanımlar?
inşbu arada bugün tartılmadım malum sabah telaşesi...
bakalım bir müddet tartılmayacağım farkı görüp sevinmek istiyorummmm
bende başlamak istiyorum,benimle birlikte yeni başlayacak olan var mı?
canım yediklerin çok yerinde hatta az bile denebilir, kendini çok sıkıp da yediklerini gereğinden fazla azaltmamaya çalış yeter zira çok az yiyince de metabolizma yavaşlıyor
Sabah 1 dilim ekmek daha yiyebilirsin öğlen de az olmuş yani sebzeyi 5-6 yk yemekte sorun olmaz 3 yk bulgur pilavı 1 dl ekmek yerine geçer ki normal yaniyanına yoğurt ya da ayran da ekleyebilirsin istersen İyi gidiyorsun maşallahhhhh
teşekkürler arkadaşlar desteklerini bekliyorumcanım seni benden iyi kim anlarkibaşıma ne gelir cocuklar yüzünden geliyor baba pizza istiyoruz baba tatlı istiyoruz
baba dondurma istiyoruzbende görünce dayanamıyorum
yok canım her şey normal merak etme
inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?